Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#14224 Re: Re: Re: Re: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB

2017-07-23 16:24

#14219: Evropan - Re: Re: Re: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB 

Knihu jsem nečetl. Jenže vzhledem k tomu, že jsi tu neustále odhalován jako lhář, nemám důvod ti věřit.
A kdybys nebyl hlupákem, poznal bys, že jde o citace z českých webů, ne autopřeklady.
Hedvíček dokumentaristou - Havel a jeho kámoši: http://hedvicek.blog.cz/1111/narozeniny-starickeho-mocnare

Odpovědi

Evropan

#14225 Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB

2017-07-23 18:21:24

#14224: - Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB 

Kdo je to Ross Hedvíček?

Hedvíček pochází z Hané, z Kojetína. Jeho rodiče byli soukromí zemědělci a po nástupu komunismu nejen o všechno přišli, ale ani nemohli vykonávat žádnou normální práci. Matku nezaměstnali vůbec, otec jezdil traktorem. „Mým rodičům komunismus zničil život. Hedvíček se dostal do uprchlického tábora v rakouském Traiskirchenu a pak se rozhodl pro život v Kanadě. „Začátky v cizině byly překvapivě snadné,“ říká a popisuje zážitky z uprchlického tábora - „byli jsme vyděšení komunistickou propagandou, ale nikdo nás nemlátil - jak se občas píše, naopak všichni se nám snažili pomoct

„Nejsem novinář, moje texty jsou čistě subjektivní. Lidé se mnou můžou souhlasit, anebo taky ne.“

„Pan Hedvíček může být velmi zábavný, má myslím docela velký fabulační talent. Oceňuju jeho historky a způsob vypravěčství, nudí mě jeho ideologické východisko - být tvrdým antikomunistou a nahlížet na všechno takto zjednodušeným prizmatem je pro mě velmi podobné černobílému vidění nadšených stalinistů,“ říká Jan Čulík, zakladatel zpravodajského internetového portálu Britské listy.

"Myslím si totiž, že je realita vždycky o hodně složitější a nelze jen vykřiknout: „Ha! Tady je zločinec-komunista.“ Snažíme se v Britských listech publikovat pokud možno ověřené informace - v případě pana Hedvíčka nemáme důkazy, že jsou jeho příběhy či názory založeny na faktech, a tak je nepublikujeme,“ dodává Čulík.

 http://relax.lidovky.cz/

Předpokládám, že pan Hedvíček se na mě nebude zlobit, když nevěřím jeho textů, protože postrádají jakýkoli reálný základ. Jsou to fabulace a nejsem jediný, kdo si to myslí. Ostatně i on sám to připouští.

A jinak - kdo mě tady a jak odhalil jako lháře? Máš asi divoké sny ...