Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU!

#14201 Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU!

2017-07-20 09:34

Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU! Když o tom psal AE News vloni, bylo to označeno mainstreamem za konspiraci! Fake news MSM zpravodajství pochopilo, co se děje? Manažovaná autogenocida je všude kolem nás!

Rakouský ministr vnitra Wolfgang Sobotka uvedl pro německý list Bild, že je třeba zakročit proti samozvaným neziskovým záchranářům ve Středozemním moři, kteří na svých lodích dopravují od libyjského pobřeží do Itálie ekonomické migranty ze západní Afriky [1]. Rakousko proto zvažuje, že zcela uzavře Brennerský průsmyk a nebude už z Itálie akceptovat žádné další migranty. Podle Sobotky spolupracují evropské neziskovky s bandami pašeráků, kteří si udělali z dovozu migrantů do EU výnosný business. V článku v Bildu zazněl i názor německého ministra vnitra Thomase de Maizièra, který podrobně popsal, jak to funguje v praxi. Lodě aktivistů úmyslně vypínají své lodní transpondéry, takže není možné vidět, kde se jejich lodě ve Středozemním moři pohybují. To je zřejmě opatření neziskovek po loňském skandálu, o kterém jsme na AE News psali zde. Na internet unikly záznamy pohybů lodí neziskovek, jak pendlují tam a zpátky mezi pobřežími Libye a Sicílie. Poslední video z nezdařené operace takové jedné neziskovky jsme nedávno přinesli zde. Podle německého ministra vnitra dokonce neziskovky pomocí světlometů v noci navádí lodičky s migranty a pašeráky ke svým záchranářským lodím a po naložení je odváží do italských přístavů.

Protirusská ambasáda

#14202 Re: Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU!

2017-07-20 10:08

#14201: Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU! - Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU!  

I kdyby to byla pravda, tak aerussnet není žádný solidní zdroj informací. Je to prostě jenom russácká propaganda motající se kolem kolotoče.


Nepřihlášený uživatel

#14203 Re: Re: Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU!

2017-07-20 10:53

#14202: Protirusská ambasáda - Re: Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU!  

 Zavři tu hubu 5let sem neviděl žádné důkaze prasstitute nebo jdi utirat prdel G.Sorosi.D.Rockefellerovi už nemusíš ten pošel Satanova šlapka.A s Ruskem táhni do prd s komedii a podvodem na veřejnost 


Nepřihlášený uživatel

#14204 Re: Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU!

2017-07-20 11:43

Protirusská ambasáda

#14205 Re: Re: Mainstream poprvé přiznává, že neziskovky pašují loděmi od libyjských břehů migranty do EU!

2017-07-20 12:18

Bůh si je pomalu bere a čeká je oheň takže tam kde budou odpočinku nedojdou jak J.Pavel 2
Nepřihlášený uživatel

#14206 Re:

2017-07-20 17:04

#14198: JOHN MC CAIN IS DEAD -  

 To je super že chcipa další Satanova děvka McCain má na rukou spoustu krve zase další vržen do ohně 

  • 04. 2013:

    On navštívil Idlib tajně a se setkal s militanty a teroristy z FSA a Nusra. Zde máme fotografie z McCaina s Abu Bakr al Baghdadi self-deklaroval Calipha. Dokonce v tomto okamžiku, tam byl 10.000.000 $ cena na al-Baghdadi hlavu a McCain by mohl být stíhán pro styk s teroristy. O měsíc před tímto setkáním al Baghdadi už vytvořil ISIS.

Skutečnost, že americký režim je přímo financuje umírněné rebely se zdarma syrská armáda je deklarovaný fakt americké politiky.

VICE-vytvoření "ISIS ".

Na každou svinu dojde Boží soud

#14207 John McCain byl diagnostikován s rakovinou mozku. Agresivní glioblastom

2017-07-21 00:58

John McCain byl diagnostikován s rakovinou mozku. Agresivní glioblastom pro 80-letého senátora může být fatální. Rodina zvažuje chemoterapii i ozařování

John McCain podstoupil 14. července operaci v Mayo Clinic Hospital ve Phoenixu v Arizoně na odstranění krevní sraženiny. Při biopsii tkáně bylo však zjištěno, že McCainův mozek je zasažený agresivní formou rakoviny, tzv. glioblastomem [1]. Rodina nyní zvažuje možnosti léčby, od chemoterapie až po ozařování. Lidé diagnostikovaní s touto formou rakoviny přežívají jen v 10% případů po dobu max. 5 let. V případě Johna McCaina se jedná o recidivu rakoviny, protože již v roce 2008 mu byl odstraněn maligní melanom při diagnostikované rakovině kůže. Z tohoto zákroku se vyléčil, ovšem jak dnes zaznělo v amerických médiích, glioblastom je jednou z komplikací pro určitou část pacientů, kteří v minulosti prodělali léčbu onemocnění melanomem. Spouštěcí mechanismus vzniku glioblastomu není dosud přesně známý, incidence se dává do souvislosti s dědičnou predispozici a rakovinovými buňkami, které v lidském těle spí po předchozí intenzivní chemoterapii.

Americký senátor John McCain patří do skupiny tzv. neoconů a válečných jestřábů americké zahraniční politiky. Velmi mnoho lidí na alternativě uvítalo zprávu o McCainově nové rakovině s nadšením. Je považován spolu s Victorií Nuland, bývalou náměstkyní ministra zahraničí USA Johna Kerryho, za hlavního architekta kyjevského Majdanu a plánu na odtržení Ukrajiny z vlivu Ruské federace. Stejně tak je obviňován z navazování styků a z přípravy vzniku Islámského státu, který vzešel z bývalých povstaleckých jednotek Free Syrian Army (FSA) ve válkou rozvrácené Sýrii. V roce 2013 se sešel v Sýrii dokonce s budoucím šéfem ISILu Abu Bakr al-Baghdádím a jeho pobočníky, tehdy to ještě byli členové FSA. Uniklé fotografie z jeho schůzky s pozdějšími předáky Islámského státu obletěly svět, především pak na alternativě, na mainstreamu už mnohem méně. John McCain je v mnoha ohledech spatřován jako nejsilnější figura tzv. amerického Deep State, zákulisní moci ve Washingtonu.

http://www.aeronet.cz 

VICE-vytvoření "ISIS ".

Evropan

#14208 Re: John McCain byl diagnostikován s rakovinou mozku. Agresivní glioblastom

2017-07-21 04:35

#14207: Na každou svinu dojde Boží soud - John McCain byl diagnostikován s rakovinou mozku. Agresivní glioblastom 

Když zaútočili 11.9.2001 teroristé na USA, obletěly svět záběry palestinckých fanatiků, jak oslavují smrt více než 2000 lidí. Teď se opačně lidé veřejně radují z onemocnění jednoho člověka. Zdá se, že radikálové v muslimském a křesťanském světě mají naprosto shodné modely chování a vystupování.


Nepřihlášený uživatel

#14209 Re: Re: John McCain byl diagnostikován s rakovinou mozku. Agresivní glioblastom

2017-07-21 06:27

#14208: Evropan

 Zdá se, že aktivisti jsou více ohrožováni agresívní formou demence, než ostatní populace. Ale možná jsou jen otevřenější. 


Nepřihlášený uživatel

#14210 Re: Re: Re: John McCain byl diagnostikován s rakovinou mozku. Agresivní glioblastom

2017-07-21 07:18


Nepřihlášený uživatel

#14211 Re: Re: Re: Re: John McCain byl diagnostikován s rakovinou mozku. Agresivní glioblastom

2017-07-21 09:58

#14210: - Re: Re: Re: John McCain byl diagnostikován s rakovinou mozku. Agresivní glioblastom 

 A co Vás zajímá? Jestli trpí demencí, anebo jestli je jen blbec? Vás nenapadlo, že obě odpovědi  mohou být správné?


Nepřihlášený uživatel

#14212 Re: Re: Re: Re: Re: John McCain byl diagnostikován s rakovinou mozku. Agresivní glioblastom

2017-07-21 12:53

#14211: - Re: Re: Re: Re: John McCain byl diagnostikován s rakovinou mozku. Agresivní glioblastom 

To je vlastně fakt :). Ale možná by bylo zajímavé zjistit, jestli byl Zemanovi diagnostikován mozek.

Kandidát na prezidenta Jiří Drahoš zvažuje žalobu, na internetu se o něm šíří výbušný materiál STB

#14213 Kandidát na prezidenta Jiří Drahoš zvažuje žalobu, na internetu se o něm šíří výbušný materiál STB

2017-07-22 03:00

Kandidát na prezidenta Jiří Drahoš zvažuje žalobu, na internetu se o něm šíří výbušný materiál o spolupráci s komunistickou StB. Kopie dokumentů obdržela i naše redakce. Původ informací je neznámý, ale vyvolávají mnoho otázek! Jde o „olovo“ nebo o skutečný únik?

Celý včerejší a dnešní den se nám schází do redakce emaily s dotazy a žádostmi, abychom se vyjádřili k poslední kauze, která se roztočila v posledních hodinách okolo prezidentského kandidáta Jiřího Drahoše. V průběhu včerejšího dne se začal po internetu a skrze emaily šířit text, který odhaluje podrobnosti o údajné spolupráci Jiřího Drahoše s komunistickou StB [1]. Podle všeho se internetem šíří celkem 3 různé varianty této zprávy, které se liší svým rozsahem. Podle našeho názoru původní zpráva se skládá z textu a několika příloh, fotografií a fotokopií dokumentů, které mají dokazovat obsah zaslaného textu. Část emailů je šířena bez příloh a na sociálních sítích jsou šířeny jen dva odstavce textu. Původ materiálů je neznámý, a protože naše redakce nemůže validitu ověřit, nebudeme fotografie a ani fotokopie zatím publikovat, protože je vysoké riziko, že jde o podvrhy a dehonestaci pana Drahoše, případně o provokaci proti alternativě. Aby čtenáři pochopili, o co se jedná, uvedu zde pouze nejkratší verzi této šířené zprávy, kterou jsme dostali od několika stovek čtenářů z celé republiky i ze zahraničí. Redakce AE News text uvádí tak, jak jsem ho dostali.

Výbušné kompro nebo „olovo“?

V zaslaných emailech se uvádí: „Podle zápisků kpt. StB ing. Jana Šandy, 2. správa, řídícího důstojníka Drahoše, viz ÚSTR: Drahoš byl v roce 1985 získán Státní bezpečností pro spolupráci, záminkou k jeho získání byla jeho záliba v nezletilých chlapcích. Protože byl důvěrníkem StB, nemusel vstoupit do KSČ stejně, jako i jiní konfidenti StB, jeho řídící důstojníci ho poslali v roce 1985 na roční stáž do SRN. Jeho svazek byl skartován v prosinci 1989, krycí jméno Drahoše – „Bas“, patrně proto, že zpíval ve sboru, někdo tvrdí, že „Akademik“.

http://www.aeronet.cz 

Protirusská ambasáda

#14214 Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB

2017-07-22 06:29

#14213: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB 

"Původ informace je neznámý" - no to snad nemyslíš vážně. Ten materiál samozřejmě pochází z hradu. Vždyť Zeman tyto materiály nechal na své oponenty připravovat už v době, kdy byl premiérem. Co třeba materiál nazvaný "Olovo" proti Petře Buzkové? To si russácký aerussnet myslí, že si to nikdo nepamatuje? No a stejné postupu bude používat i nyní, protože ten opilec a jeho vlezdoprdelkové nic jiného neumí :

Původní materiál zněl : „Podle zápisků kpt. StB ing. Jana Šandy, 2. správa, řídícího důstojníka Zemana, viz ÚSTR: Zeman byl v roce 1985 získán Státní bezpečností pro spolupráci, záminkou k jeho získání byla jeho záliba v nezletilých chlapcích. Přestoře byl důvěrníkem StB, a nemusel tedy vstoupit do KSČ stejně, jako i jiní konfidenti StB, tak do KSČ přesto vstoupil. Jeho svazek byl skartován v prosinci 1989, krycí jméno Zemana – „Becherovka“, patrně pro jeho zálibu v alkoholu.

vlasta.enec

#14215 Re: Kandidát na prezidenta Jiří Drahoš zvažuje žalobu, na internetu se o něm šíří výbušný materiál S

2017-07-22 07:29

#14213: Kandidát na prezidenta Jiří Drahoš zvažuje žalobu, na internetu se o něm šíří výbušný materiál STB - Kandidát na prezidenta Jiří Drahoš zvažuje žalobu, na internetu se o něm šíří výbušný materiál STB 

Vzhledem k pálení složek StB v listopadu 89 (lze předpokládat, že těch nejdůležitějších agentů, s nimiž se počítalo jako s kádrovými rezervami v novém režimu), může mnoho lidí předkládat čistou lustraci.

Mě by spíš zajímalo, jestli je Drahoš zednářem, apod. U těch jsou uvedené perverznosti dost časté (viz kniha Trance-formation of America, z níž tu byla citace o Clintonových).

11zaři plánována demolice Bullshit žádný Atentát

#14216 Re: Re: John McCain byl diagnostikován s rakovinou mozku. Agresivní glioblastom

2017-07-22 09:42

máš důkaz že z hradu ukaž nebo táhni utrat prdel G.Sorosi a volím Zemana ne bruselské šlapky

#14217 Re: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB

2017-07-22 09:46

#14214: Protirusská ambasáda - Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB 

 Sorosuv prasstitute máš důkaz že z hradu ukaž nebo táhni utrat prdel G.Sorosi.A Havel byl co ty prase Konfident KGB agent K1 to ty placená šlapko nevidíš ajo proti Rusku je to jen divadlo toho vy prasstitutky si nevšimate tu jde o islamizaci Evropy jen Rusko a to divadlo má odvect jen pozornost.Kolik si utřel prdel utiral si aj Rodshildu nebo Brzezinski,Rockefeller ajo ty hned po sobě pošli 

Havel jako Xудожник-K1

KGB a její pražská rezidentura vedla na Václava Havla od roku 1979 složku s kódovým označením Xудожник-K1 (Umělec-K1), která vznikla podle informací na popud šéfa KGB Jurije Andropova v rámci blíže nespecifikované operace „managementu kádrů pro budoucí realizaci“ (takto stojí přesně formulace od našeho zdroje) a o kterou později měla obrovský zájem samotná StB, která po listopadu 1989 chtěla kompro materiál o spolupráci Václava Havla se sovětskou rezidenturou KGB v Praze použít ve vlastní prospěch v polistopadovém uspořádání v Československu. Tuto exkluzivní informaci získala naše redakce ze zdrojů v Moskvě a máme ji potvrzenou z dalších dvou zdrojů z řad bývalých vysokých důstojníků pražské 1. Správy SNB. V nahrávce Andreje Babiše si všimněte, že Babiš v jedné chvíli použije hantýrku StB, když mluví o „zahájení Radmily Kleslové“. „Zahájení“ znamená nasazení assetu v terénu se zadaným úkolem. 

Evropanovi se to líbit nebude

#14218 Re: Re: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB

2017-07-22 10:48

#14217: máš důkaz že z hradu ukaž nebo táhni utrat prdel G.Sorosi a volím Zemana ne bruselské šlapky - Re: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB 

...national television asked Buchar to take out Milota's unflattering remarks about President Václav Havel. He refused. Outrage over a seeming return to censorship finally forced Czech TV to air the film... https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Buchar

Stanislav Milota (ktery ve filmu taky v nemluvici roli je) vzpomina ve sve knize, ze se Havel setkal se dvema zastupci KGB, kteri mu rekli, ze SSSR souhlasi s tim, aby Havel byl prezidentem a od te doby uz byl Havel jen nic vic nez arogantni svine, ktera rikala, ze "na komunisty se tady zadny hon delat nebude". Tak scena se setkani Havla s KGB ve filmu NENI. http://hedvicek.blog.cz/1412/sbohem-ceske-stoleti-cast-2

Vaclav Havel se v prosinci 1989 v konspiracnim byte sesel s agenty sovetske tajne sluzby KGB. Lidovym novinam kratce pred desatym vyrocim listopadoveho prevratu uskutecneni schuzky, o ktere historici nic nevedi, potvrdil byvaly kameraman a disident Stanislav Milota. "Ucastnil jsem se jedne takove jakoby tajne schuzky s KGB v jednom konspiracnim byte v Manesove ulici," tvrdi Milota, ktery se jako jeho duverny pritel v Havlove nejtesnejsi blizkosti pohyboval v tydnech po 17. listopadu a prvnich pet mesicu roku 1990 pusobil jako vedouci jeho prezidentskeho sekretariatu. http://newyorskelisty.com/nyl/1999/fall/samet1999.html

Evropan

#14219 Re: Re: Re: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB

2017-07-22 11:26

#14218: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB 

Přečti si nejdřive tu knihu pana Miloty a pak sem něco piš. V té knize to totiž není a Hedvíček je vůl, což ví všichni. Zeman není v této republice bohužel jediný, kdo vyrábí pomlouvačné a výhružné materiály.

Ale s tím, že se mi to líbit nebude, nemáš pravdu. Jsem rád, že sis konečně našel překladač z ruštiny, který se dá přečíst.

Český Tele

#14220 Re: Vivat EU!

2017-07-22 18:33

#14186: Eurofil - Vivat EU! 

 Tak se zeptám proč Velká Británie vystoupila z EU, tzv. Brexit. Proč, když je to samá dokonalost...?

10952

Nepřihlášený uživatel

#14221 Re: Re: Vivat EU!

2017-07-23 02:54

#14220: Český Tele - Re: Vivat EU! 

 Otázka je naprosto na místě.

    Jakkoliv se jedná zdánlivě o konkrétní rozhodnutí referenda, ovlivněného  dočasnou lapálií, důvod je trvale principiální. Zhruba řečeno,  Británie má politický systém, který se rozhodnutími lidu snaží zbavovat toho nejhoršího a podporovat to nejlepší, unie  rozhodnutími jednotlivých  nevolených šíbrů permanentně kumuluje to nejhorší, a to nejlepší systematicky potlačuje. Demokracie setrvale cílevědomě, svobodným úsilím svých občanů míří za lepším,   zatímco diktatura klacky a kopanci nutí své otroky pohánět čím dál horší kocourkov. Britští voliči prostě odmítli jít jako ovce s unií do pekel. Vzali si sou zemi zpět z nekompetentních pracek, které jim ji ukradly. 

Velký podvod na veřejnost s Ruskem divadlo

#14222 VELKY PODVOD NA EVROPU NA NÁRODY 

2017-07-23 05:32

VELKY PODVOD NA EVROPU NA NÁRODY 
Co se ale ve skutečnosti děje?

Tady je třeba pochopit, že globalisté (GP) ve svých plánech k ovládnutí světa postupují způsobem, jako by každý den přehráli jen jeden tón určité melodie, protože jedině taková frekvence jim zaručí, že melodii co by celek (události v souvislostech) nikdo nerozpozná. A oni mohou v klidu postupovat s tím, že než si někdo jednotlivé tóny (události) pospojuje, oni budou mít nezvratně hotovo – budou lidstvo mít tam, kde jej chtějí mít.

EU bude policii v Evropě a Rusko neporazitelnou velmocí proces NWO proto divadlo s NATO vojsky v Evropě kokoti ani nemaj benzin a jezdi sem poroucháni!!!!Stále vám to nedocvaklo přiznivci a nepřiznivci skočily jste jim na špek misto aby jste se sjednotily jdete proti sobe jak tupe ovce ty co chcou války sou Vláda/y,Media,Elity to je škodná a mezi inteligence NWO se řadí aji KGB tak proto neuraži Havla jako agenta KGB Konfidenta K1 celé je to podvod a uráží národy Evropy Fake pozama na Rusko Blablabla 

99,9% Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát Video Stage Hoax
https://www.youtube.com/watch?v=CklO1ftpL30
FAKE ZABITÍ RUSKÝCH ARMY V SYRII FAKE NOŽI
100% prokázané FAKE Džihádistický John / Emwazi je ILUMINÁTI / agent CIA sheeple WAKE UP !!!
https://www.youtube.com/watch?v=bWfqHcpvC8w

KGB mezi inteligenci NWO řádu Satana 

VICE-Nový svetový poriadok odhalenie


Nepřihlášený uživatel

#14223 Re: Re: Re: Re: Re: Re: John McCain byl diagnostikován s rakovinou mozku. Agresivní glioblastom

2017-07-23 12:37


Nepřihlášený uživatel

#14224 Re: Re: Re: Re: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB

2017-07-23 16:24

#14219: Evropan - Re: Re: Re: Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB 

Knihu jsem nečetl. Jenže vzhledem k tomu, že jsi tu neustále odhalován jako lhář, nemám důvod ti věřit.
A kdybys nebyl hlupákem, poznal bys, že jde o citace z českých webů, ne autopřeklady.
Hedvíček dokumentaristou - Havel a jeho kámoši: http://hedvicek.blog.cz/1111/narozeniny-starickeho-mocnare

Evropan

#14225 Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB

2017-07-23 18:21

#14224: - Re: Z hradu unikl pomlouvačný materiál STB 

Kdo je to Ross Hedvíček?

Hedvíček pochází z Hané, z Kojetína. Jeho rodiče byli soukromí zemědělci a po nástupu komunismu nejen o všechno přišli, ale ani nemohli vykonávat žádnou normální práci. Matku nezaměstnali vůbec, otec jezdil traktorem. „Mým rodičům komunismus zničil život. Hedvíček se dostal do uprchlického tábora v rakouském Traiskirchenu a pak se rozhodl pro život v Kanadě. „Začátky v cizině byly překvapivě snadné,“ říká a popisuje zážitky z uprchlického tábora - „byli jsme vyděšení komunistickou propagandou, ale nikdo nás nemlátil - jak se občas píše, naopak všichni se nám snažili pomoct

„Nejsem novinář, moje texty jsou čistě subjektivní. Lidé se mnou můžou souhlasit, anebo taky ne.“

„Pan Hedvíček může být velmi zábavný, má myslím docela velký fabulační talent. Oceňuju jeho historky a způsob vypravěčství, nudí mě jeho ideologické východisko - být tvrdým antikomunistou a nahlížet na všechno takto zjednodušeným prizmatem je pro mě velmi podobné černobílému vidění nadšených stalinistů,“ říká Jan Čulík, zakladatel zpravodajského internetového portálu Britské listy.

"Myslím si totiž, že je realita vždycky o hodně složitější a nelze jen vykřiknout: „Ha! Tady je zločinec-komunista.“ Snažíme se v Britských listech publikovat pokud možno ověřené informace - v případě pana Hedvíčka nemáme důkazy, že jsou jeho příběhy či názory založeny na faktech, a tak je nepublikujeme,“ dodává Čulík.

 http://relax.lidovky.cz/

Předpokládám, že pan Hedvíček se na mě nebude zlobit, když nevěřím jeho textů, protože postrádají jakýkoli reálný základ. Jsou to fabulace a nejsem jediný, kdo si to myslí. Ostatně i on sám to připouští.

A jinak - kdo mě tady a jak odhalil jako lháře? Máš asi divoké sny ...