MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#111965 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zajímavý detail.

2017-07-21 12:52

#111958: Čech z Prahy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zajímavý detail. 

Nezužoval jsem na StB a KGB, protože to je dneska FSB, ale opět vlastně správně upozorňuješ na skutečnost, že Putlerovo vzdělání je hlavní agentská činnost pro KGB. Takže jak jinak se může chovat bývalý KáGéBák, než podporovat ten nejbrutálnější současný režim, což je Bašárova diktatura v Sýrii. Co je na tom demagogického, fanatický obdivovateli nacistů?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#111976 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zajímavý detail.

2017-07-21 21:05:26

#111965: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zajímavý detail. 

 A StB je dnes BIS a ty jsi dnes kokot a kokotem zůstaneš. Proto zločinci z USA rozvrátili svobodnou Sýrii za pomoci IS a Al-Kajdy, které dodnes otevřeně sponzorují a přičemž je nazývají umírněnou opozicí.

Syrští povstalci uřízli hlavu malému chlapci...

Čech z Prahy

#111997 Re: Re: Re: Re: Zajímavý detail.

2017-07-22 07:16:49

#111965: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zajímavý detail. 

Už mě s odpovědí k Sýrii předběhli, eurogoebbelsi. Nacisty musíš obdivovat ty, když jim tak fanaticky sloužíš. Já nenávidím totality všech barev - rudé, hnědé, zelené (islám) i modré (EU), které sloužíš do roztrhání těla. Kromě pravdivého odpovídání na otázky, samozřejmě.

Po x-té ti píšu, že Guttmann uvádí zdroje, které nedokážeš vyvrátit, a tak jen štěkáš jako prašivý pes.

A znova recykluješ mnou vyvrácený pseudoargument o 600 znásilněných českých ženách ročně. odkaz
Jsi fakt dokonalý klon toho zmetka Goebbelse a dalších eurozrůd (přehled těch hlavních je v knize Nacistické kořeny bruselské EU) a jejich českých přisluhovačů.

Euromozkomor se šíří:

King’s College London patří k nejprestižnějším univerzitám na světě a pravidelně se umísťuje na předních místech ve všech možných žebřičcích. Mnoho absolventů univerzity získalo Nobelovu cenu. Ale ani tento fakt univerzitu neochrání před ideologií politické korektnosti a multikulturalismu, které jsou mnohdy prosazovány velmi bizarním způsobem. Aspoň to platí pro Ústav psychiatrie, psychologie a neurovědy. Děkan ústavu profesor Patrick Leman oznámil, že z prostor zmizí portréty a busty „vousatých bílých“ mužů. Nepomůže jim ani fakt, že mnozí patřili k průkopníkům ve své oboru a přispěli značnou měrou k věhlasu Ústavu psychiatrie, psychologie a neurovědy na King’s College London. Z pohledu aktivistů, studentů a dalších příslušníků britské levice jsou příliš „bílí“ a všichni jsou mužského pohlaví. Něco takového se z pohledu gender studies, multikulturalismu a politické korektnosti neodpouští.

Orwellismus je tu: odkaz