Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Čech z Prahy

#14087 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-08 04:59

#14085: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

On to ví, ale plní tu svoje zadání od iluminátských elit rozkládat Evropu samostatných národů a postavit ji proti Rusku, přesně podle Kalergiho plánu. Rusko bylo vždy překážkou jejich světovládných plánů, byť samo má k dokonalosti daleko.

"2-3 tisíce imigrantů ze Sýrie" je naprostá blbost, která musí být zřejmá každýmu, kdo nezavírá oči před milióny intelektuálů s IQ pod 80 již v západní Evropě a na cestě do ní ze zemí Asie a Afriky, kde válka není (to je ta jejich "tragická a neřešitelná situace").

Přisluhovač eurofašistů mluví o pomoci, ale neřekne, kolik jich má doma on sám.

Odpovědi

Evropan

#14088 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-08 06:40:31

#14087: Čech z Prahy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Čípku z Prdele, ty seš fakt případ. Píšeš tady o někom, koho neznáš, a vše to jsou sprosté pomluvy, což lidem v tvém věku už asi nepřijde divné, protože váš lžiprezident tu lež zavedl jako akceptovatelnou normu. Při těch 2-3 tisících uprchlíků ze Sýrie se mi jedná o uprchlíky z válkou sužované Sýrie. Ti lidé utekli před diktátorem a vrahem a rozhodně nejsou stejní jako on. To jako všichni lidé, kteří od nás utíkali na západ před komunisty byli komunisté? To asi zní divně, ne?

Doma žádného migranta nemám, ale cožpak nevíš, že u nás existuje dostatek kapacity v zařízeních určených pro přechodný pobyt migrantů, ve kterých nikdo není, a ti kdo tam pracují jsou slušně placeni za to, že tam nic nedělají? A to, že vy nikoho nechcete, a jsou tu naopak lidí, kteří jsou ochotni se o ně starat, neznamená, že váš a chovancův názor je jediný a konečný. To není příliš demokratický postoj. Už jednou jsme muslimům pomohli, a nic špatného se nedělo. Nejde jen o muslimy, protože mezi utečenci jsou křesťané a vyznavači dalších náboženství.