Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Sarka

#14063 Re:

2017-07-06 09:38

#14: -  

 Ano, protoze jsi mlady , budis ti odpusteno za idioticke prani - nez budes chtet nahradit jeden totalitni system  druhym , by jses mohl alespon trochu informovat. Pro tve vlastni dobro a protoze jses mlady a ceka  te mozna mnoho dalsich vyzev podobnych tech co dnes , tak si porid informace o politickych systemech a hlavne si sam pro sebe nastuduj zaklady  Socialismu, Kapitalismu,  Komunismu, Marxismu, Neo-marxismu, Sionismu a i Fasismu a Islamismu. Pak se budes divit ze nemaji moc velky rozdily a vzdy maji jen jeden vysledek - a to je Tyranie lidu ! Jediny humanitarni system je Demokracie kterou si tvori 'vyspele,  informovane a  moralne zodpovedne jedinci , tvorici vetsinu . Je to velmi krehka zalezitost a jen mozna pokud vetsina spolecnosti pochopila svou roli zodpovednosti a aktivnimu pristupu se na tvorbe fungujiciho statu podilet a nebyt pouze ta ovce ! Spolehat se na jine totiz vede  jen a jen zase k otroctvi , vetsinou vykoristujicivh individui. Tak a abych te osvitila ohledne EU a UN , tak bohuzel je to tak ze pod dnesni UN se skryva  ta nejtvrdsi sionisticko neo-marxisticka totalita  pri ktere nas vyzkouseny socializmus jen bledne. Ale pokud by lide nebyly lini a informovaly se vcas , tak o tom vedeli protoze v zkladajicich listinach je vse k precteni , i to ze Evropsky narody chteji vyhladit pomoci imigrace narodu z Afriky i z Asie a zcela je hodlaji nahradit smesi ruznych narodnosti. To by tam take nasli. Eu je jen jakoby brana do pekla , ktera nas ma 'pripravit' a to znamena obrat o vsechny prava a moznosti se branit !  Eu je dominovana levicovimy marxisti a byvaly komunisti.  - Tak pokud budes chtit aby se vratili komunisti - oni nikdy neodesli , protoze vedeli ze jejich cas se vrati , ale tentokrat maji co chteli uz od prvni svetove valky , a to celou Evropu . Tak hodne stesti!

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#14066 Re: Re:

2017-07-06 15:05:49

#14063: Sarka - Re:  

 A co to vlastně je, ta Demokracie. Docela mě to zajímá, jak to funguje.


Nepřihlášený uživatel

#14067 Re: Re:

2017-07-06 15:38:31

#14063: Sarka - Re:  

 I kdyby jich bylo třináct krát třináct,  se mnou je Bůh.

czexit

#14068 Re: Re:

2017-07-06 16:10:13

#14063: Sarka - Re:  

 > Jediny humanitarni system je Demokracie kterou si tvori 'vyspele, informovane a moralne zodpovedne jedinci , tvorici vetsinu . Je to velmi krehka zalezitost a jen mozna pokud vetsina spolecnosti pochopila svou roli zodpovednosti a aktivnimu pristupu se na tvorbe fungujiciho statu podilet a nebyt pouze ta ovce !

Tyhle dvě věty si odporují: buď je většina vyspělá, atd., nebo ovce.

Jinak souhlas.

Evropan

#14070 Re: Re:

2017-07-06 16:48:48

#14063: Sarka - Re:  

ad : Ano, protoze jsi mlady , budis ti odpusteno za idioticke prani - nez budes chtet nahradit jeden totalitni system druhym , by jses mohl alespon trochu informovat.

Je fakt docela nechutné, jak zacházíte s češtinou. Háčky a čárky pominu, a "idiotické prani" bych také obešel, pokud se týká toho praní, což prát asi musí každý. Ale česky to není idiotické, ale idiotské. Také se neříká "chtet" ale "chtít", a už vůbec se nepoužívá "by jses mohl", ale pouze "by ses mohl". Dál nemám sílu číst, protože z vaší češtiny se mi zvedá žaludek ...


Nepřihlášený uživatel

#14073 Re: Re:

2017-07-06 20:39:55

#14063: Sarka - Re:  

 Zvážen jste a shledán lehkým. Chcete k tomu něco dodat?


Nepřihlášený uživatel

#14078 Re: Re:

2017-07-07 12:12:24

#14063: Sarka - Re:  

 Ještě pořád jsem se nedozvěděl cokoliv bližšího o té Demokracii.

Vy byste něco věděl? Vámi zmiňovamý marxismus, leninismus, stalinismus, kimirsenismus, hitlerismus, brežněvismus, heydrichismus, macronismus, merkelismus a podobné vymoženosti už znám. Některé, narozdíl od Vás, z vlastní zkušenosti.  Jiné od lidí, kteří s nimi měli co do činění, případně s tím  svinstvem válčili.

   Ani jeden z těch vynálezů nevykazoval míru kvality, která by stála za řeč. Na druhou stranu, některé z nich vykazovaly pozoruhodně vysokou míru všeobecné nekvality.

    Vidím, že rád poučujete. Takže do toho. Co je ta Demokracie. Mohl byste aspoň naznačit, jak funguje?  

S radostí si tuhle věc nechám od odborníka podrobně vysvětlit.