Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Saúdská Arábie dala Kataru ultimátum – akce „Katar“ pokračuje aneb „ISIL je mrtvý,

#13997 Saúdská Arábie dala Kataru ultimátum – akce „Katar“ pokračuje aneb „ISIL je mrtvý,

2017-06-26 10:02

Saúdská Arábie dala Kataru ultimátum – akce „Katar“ pokračuje aneb „ISIL je mrtvý, ať žije ISIL“? A Ramadán a Slunovrat

Před deseti dny jsem v článku zde psala o tom, že když vzápětí po návštěvě D. Trumpa na Blízkém východě, kde vyzval k vytvoření sunnitské koalice, došlo pod vedením Saúdské Arábie k „náhlé a nečekané“ izolaci Kataru, o které se D. Trump chlubil, že je to jeho zásluha, D. Trump tím splnil úkol Globalistů (GP). Pointou článku totiž bylo, že zájmem Globalistů (GP) v současnosti je: 1) Posílit roli Íránu, tzn. šiítského vlivu, k čemuž má posloužit propojení katarských uhlíkových zdrojů s íránskými, čímž v regionu vznikne energeticky nejmocnější komplex. A 2) Přiřazením Kataru k Íránu a Rusku (k  zemím, které se za Katar postavily a okamžitě mu nabídly – spolu s Tureckem – pomoc potravinovou a v případě Turecka i vojenskou) má vzniknout informační pole, že podporou Kataru, který byl D. Trumpem označen za teroristickou zemi nejvyššího stupně, jsou Írán a Rusko stavěny do stejné pozice teroristických zemí nejvyššího stupně.

A to vše že má souvislost s tím, že Islámský stát oficiálně končí, zatímco nový teroristický nepřítel je vytvářen. A že když zájem Globalistů (GP) shrnu, tak D. Trump jednou ranou položil základní kámen hned pro dva jejich zájmy – 1) přiřadil Katar k Íránu (a pro tento případ bude nebezpečí terorismu informačně snižováno) a 2) přiřadil Katar k Rusku (a pro tento případ bude nebezpečí terorismu zvyšováno). A pro tento zájem může Katar posloužit na způsob Černého Petra mezi Íránem a Ruskem a způsobit to, o co v současné fázi Globalistům (GP) jde především: v žádném případě nedovolit spojenectví šíitů a Ruska, tzn. Íránu a Ruska (viz např. Netanjahu zde a že se to zkouší i přes Čínu

http://www.aeronet.cz 

Odpovědi

Ten, který umí česky

#13998 Re: Saúdská Arábie dala Kataru ultimátum – akce „Katar“ pokračuje aneb „ISIL je mrtvý,

2017-06-26 13:51:16

#13997: Saúdská Arábie dala Kataru ultimátum – akce „Katar“ pokračuje aneb „ISIL je mrtvý, - Saúdská Arábie dala Kataru ultimátum – akce „Katar“ pokračuje aneb „ISIL je mrtvý,  

ad : D. Trump tím splnil úkol Globalistů (GP). Pointou článku totiž bylo, že zájmem Globalistů (GP) v současnosti je: 1) Posílit roli Íránu, tzn. šiítského vlivu, k čemuž má posloužit propojení katarských uhlíkových zdrojů s íránskými, čímž v regionu vznikne energeticky nejmocnější komplex.

To je mi divné, že jste na aerussnetu nepřišla na to, že D. Trump splnil úkol rusských dezinformátorů, kteří toto divadlo způsobili. Vždyť je to hlavně Russko, kdo spolupracuje s Iránem.

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/