Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Tupé loutky a loutka v Gruzii ela prasstitutky

#13987 Stropnický odletěl do Gruzie odhalit sochu Václava Havla

2017-06-24 02:53

Stropnický odletěl do Gruzie odhalit sochu Václava Havla a podpořil snahu Tbilisi o vstup do NATO. Obkličování Ruska pokračuje, ale z rozpínání je obviňována Moskva! Zeman si nebere servítky a už rovnou mluví o „sviních“, občané s ním souhlasí!

Včera TV Prima odvysílala poslední čtvrtý díl dokumentu Olivera Stonea s názvem Svět podle Putina. Pokud jste sérii neviděli, na serveru Ulozto.cz a na dalších sharingových stránkách najdete záznamy jednotlivých dílů. Musíte je vidět, musíte si udělat čas, musíte se na ně podívat spolu s vlastními dětmi. Děti ve věku 12 let a starší dokážou pochopit, o čem Vladimir Putin mluví a obsah tohoto dokumentu potom mohou děti stavět do kritické roviny s tím, co se učí ve škole. Jednotlivé díly je třeba šířit, sdílet a diskutovat o nich, především s mládeží. Proč zde o tom hovořím? Protože právě včera nastala jedna zdánlivě nevýznamná událost, která ovšem pouze ukazuje a dokazuje to, o čem hovořil Vladimir Putin. O tom, že země NATO jsou země, které nejsou partnery USA, ale jsou to vazalské státy. Jakmile země vstoupí do NATO, její národ ztratí kontrolu nad vlastní bezpečnostní politikou. Stalo se totiž něco neuvěřitelného, ovšem zcela v souladu s tím, o čem Vladimir Putin v dokumentu Olivera Stonea hovořil.

Ministr obrany ČR Martin Stropnický odletěl v tichosti na Kavkaz do Gruzie a v hlavním městě Tbilisi se zúčastnil ceremoniálu odhalení sochy Václava Havla [1]. Možná si řeknete, co je na tom tak důležitého? Václav Havel totiž získal tu poctu, že jeho busta je umístěna v americkém kongresu, protože se stal mocenským sentinelem americké globální moci Pax Americana. A nyní má rovnou sochu i v Gruzii. Jeho socha je symbolem amerických neoconů. Američané tím dávají najevo Rusku, že Tbilisi je nyní pod kontrolou a ochranou amerického kongresu. Mluvil o tom Alexander Dugin, jakou úlohu měl Václav Havel v roli sentinela, tzn. na dálku ovládané loutky s vlastním autonomním vědomím. V praxi to funguje tak, že socha je symbol. A po symbolech přichází politici a po nich se podepisují smlouvy a po smlouvách přichází američtí vojáci a jejich zbraně, Strykery a raketové základny. Podle Dugina to jde přesně takto postupně po sobě.

Stropnický přijel odkrýt Havla a požehnat Gruzii ke vstupu do NATO

Vzápětí po odhalení sochy Václava Havla ubezpečil Stropnický své gruzínské protějšky, že Praha podporuje kroky Tbilisi a jejich snahu o vstup Gruzie do NATO. Stejně tak o vstup do NATO usiluje Kyjev a Ukrajina. NATO se rozpíná a obkličuje Rusko. Přesně o tomto hovořil Vladimir Putin v dokumentu Olivera Stonea. V posledním díle hovořil o tom, jak americké ministerstvo zahraničí a americký diplomatický sbor se brutálně vměšují do voleb a politiky v Rusku. Upozornil, že toto neprobíhá jen v Rusku, ale ve všech zemích bývalého Východního bloku. O tom víme na AE News moc dobře, když se nám podařilo v letech 2014 až 2015 rozkrýt pozadí a vazby pražské ambasády USA na krakatici českého neziskového sektoru, která dodnes funguje a prosperuje, i když po zvolení Trumpa už ne tak intenzivně, ale to neznamená, že by aktivity neoconů v ČR utichly.

http://www.aeronet.cz 

Odpovědi

Ten, který umí česky
Nepřihlášený uživatel

#13988 Re: Vedoucí kolotoče je dementní dědek

2017-06-24 05:14:52

#13987: Tupé loutky a loutka v Gruzii ela prassrussky - Stropnický odletěl do Gruzie odhalit sochu Václava Havla  

Vy na aerussnetu byste hlavně měli vědět, že osazenstvo russké ambasády v Praze, což je nejpočetnější russácká ambasáda v Evropě, tvoří hlavně špioni, kteří rozšířují propagandu proti Evropské unii. A současně určitě víte o tom, že Russko nadále okupuje sever Gruzie a finančně podporuje odtrženeckou Abcházii. Russký imperialismus už nabyl takového rozsahu, že ho nelze nadále trpět. Je dobře, že jak EU tak USA zpřísňují své sankce proti fašizujícímu se Russku.