Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Globální chudnutí v Česku v přímém přenosu!

#13936 Globální chudnutí v Česku v přímém přenosu!

2017-06-14 17:24

Češi chtějí bydlet! Jenže současně chtějí i dál pracovat za čtvrtinové mzdy ve srovnání s Německem! ČNB chce přikročit k mohutnému zpřísnění hypoték, které vyhovuje cizím investorům a spekulačním mafiím. Globální chudnutí v Česku v přímém přenosu!

Když jsem před několika týdny psal článek [1] o minimální mzdě v ČR a probíral jsem téma i na Svobodném rádiu ve svém pořadu, pořád dokola jsem upozorňoval, že nízké mzdy v ČR celých 28 let po Sameťáku jsou příčinou mamutího zadlužení českých domácností. A všímá si toho i svět. V příznačný den, 1. dubna na Apríla, přeřadila kmenová banka amerického FEDu JP Morgan Českou republiku z klubu rozvinutých zemí do skupiny zemí rozvojových. Psali jsme o tom zde. Tímto krokem se stala ČR méně důvěryhodnou pro investory na mezinárodních kapitálových trzích, takže peníze do českého spotřebního trhu, který nejvíce obstarávají hypotéky fyzickým osobám, zkrátka a jednoduše zdraží.

Ceny bytů v Praze ovládají zahraniční mafie, stát proti tomu nic nedělá!

V Praze nikdo proti těmto mafiím nezasahuje, nikoho to nezajímá, že zájemce s pasem Kyperské republiky přijede a koupí 120 bytů na nákresech, které ještě ani nestojí a potom je nechá prázdné po dokončení, ale v okolí to způsobí katastrofální raketový nárůst cen, protože okamžitě je bytů nedostatek, zatímco v lokalitě jsou desítky prázdných bytů, kvůli kterým zmizela orná půda, ale v bytech nikdo nebydlí, protože tajemný investor z Kypru čeká, až se cena bytů za pár let v lokalitě vyšroubuje na desetinásobek. V Německu je to jinak, např. v Berlíně je nově nařízení, že postavený byt musí být obydlen do 12 měsíců po kolaudaci živými nájemníky. Pokud není, musí developer byt nabídnout městu k veřejné nabídce za regulované nájemné pro sociální program. Tato podmínka je totiž součástí stavebního povolení. V ČR nic takového na ochranu trhu s byty neexistuje.

http://www.aeronet.cz 

Odpovědi

VLASTENEC

#13947 Re: Globální chudnutí v Česku v přímém přenosu!

2017-06-17 06:20:22

#13936: Globální chudnutí v Česku v přímém přenosu! - Globální chudnutí v Česku v přímém přenosu! 

 TĚMTO BLÁBOLŮM VĚŘÍ JENOM OKAMUROIDI A RUSÁCI , CO ČTOU AERONET A SVOLOČÍ PLACENÉ PARLAMENTNÍ SRAČKOLISTY