Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#13871

2017-05-31 06:48

Ve sněmovně se strhla přestřelka kvůli českým vojákům pod velením Bundeswehru a kvůli proruským webům. Ministr kultury Herman potom označil NATO za mírotvorce v Evropě po II. sv. válce. Asi zapomněl, že rakety Pershing ještě v polovině 80. let mířily na jeho rodné město!

Obrovská hysterie a kanonáda proti alternativním webům a jejich zpravodajství nekončí. Včera probíhaly v poslanecké sněmovně v Praze interpelace a předseda KSČM Vojtěch Filip interpeloval ministra obrany Martina Stropnického, aby vysvětlil smlouvu s německým Bundeswehrem, kterým bylo v rámci NATO předáno velení nad 4. brigádou rychlého nasazení v Žatci německé 10. obrněné divizi [1]. Ta byla založena v roce 1959 z pozůstatků předchozí 10. divize Wehrmachtu, která byla zformována v roce 1939 v Praze jako součást úderných vojsk skupiny Sever a zanikla v roce 1943 po obklíčení spojenci v Africe. Redakce AE News získala od zemského ministerstva obrany Bavorska sérii dokumentů, které se týkají pozadí vzniku 10. obrněné divize Bundeswehru se sídlem v bavorském Veitshöchheimu. Podle těchto informací byla divize v roce 1959 sestavena pod velením veteránů z Wehrmachtu, z nichž většina byla po propuštění z amerického zajetí v roce 1945 integrována do složek Bundeswehru jako zaručené denacifikované velící kapacity. Většina velících důstojníků pocházela z Afrika Korps a severoafrické fronty z 10. pancéřové divize Wehrmachtu.

http://www.aeronet.cz 

Odpovědi

Vedoucí kolotoče

#13874 Re: Russácká propaganda

2017-05-31 08:14:44

#13871: -  

Táhni do Petrohradu s russáckými zprávami. Tvojí lži nikdo nevěří. A navíc Vedoucí kolotoče hlásí, že na aeronetu nic takocvého stejně nezveřejnil a jde o nastražený fake. Pozor na zavirování počítače.