Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Vlastenec

#13864 Běženci se v zařízení v Balkové vzbouřili a zabarikádovali

2017-05-29 20:00

V zařízení pro zadržování běženců v Balkové na Plzeňsku došlo v pondělí k nepokojům. Zhruba 15 cizinců se v tomto uzavřeném objektu podle informací Práva zabarikádovalo. Na místě zasahovala policie, která všechny zpacifikovala.

Nepokoje vypukly kolem poledne. Podle mluvčí cizinecké policie Kateřiny Rendlové se v objektu zabarikádovali dva Nigerijci v místnosti pro izolaci, nereagovali na výzvy policie a odmítli místnost opustit.

Podle neoficiálních informací dostal jeden z cizinců příkaz odjet domů.

Vzbouřenci následně začali demolovat zařízení a stupňovat agresivitu. Přidalo se k nim asi 13 zajištěných cizinců. Demolovali nábytek a zaútočili také na přivolané policisty.

Opět se ukázalo, co jsou ti "doktoři a inženýři" za svoloč. A to jich tam je pár desítek a kolik škody nadělají. Představme si, kdybychom jich měli vzít několik tisíc!!!

Odpovědi

Ochranme se sami zkorupovani PCR nás nebudou chránit
Nepřihlášený uživatel

#13865 Re: Běženci se v zařízení v Balkové vzbouřili a zabarikádovali

2017-05-29 20:08:43

#13864: Vlastenec - Běženci se v zařízení v Balkové vzbouřili a zabarikádovali 

Ochranme se sami zkorupovani PCR nás nebudou chránit tohle sou jen falešné divadla co PCR předvádí to jakože zpacifikovani uprchlíku to by jim USA dala hlavně G.Soros 

 O té PCR bych to nebral vážně sou zkorupovani a berou špinavé peníze pán M.Vnitra může mluvit o všem proti občanům ČR nezapomínejme na 17listopad jak šly proti Vlastencum na SPD Demonstraci to divadlo u M.Vnitra domu a ten koordinátor.

Falešný úřad/Falešná autorita s odznakem:-D podle ÚČR má národ veškerou moc né orgán a ještě falešný.

zastřešujícího tématu vší fakery mám seznam, že lidstvo dalo moc všechnu falešné autoritě. Byli jsme podvedeni do odevzdání bezvýhradnou poslušnosti orgánu , aniž by zastavili, aby kriticky mohli myslet, otázka zdroje a předsudky, a učinit rozhodnutí pro sebe.

Je to příliš snadné pro někoho kdo má černý plášť, bílou bundu nebo lesklý odznak a zdají se být jaksi nad vámi ale nejsou.

Ano, někteří lidé prošli hodně tvrdé práce a odborné přípravy, aby se staly soudcem, knězem, vědcem, lékařem nebo policistou, ale jsou stále člověk. Oni ještě nevědí všechno.
http://humansarefree.com/2015/09/everything-is-fake-top-40-pieces-of.html