Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Evropan

#13826 Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-25 05:25

#13824: Martin Pospíšil - Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA  

Ty seš fakt ubožák. Něco ti nepasuje do tvých přitroublých názorů, tak akorát nadáváš. A jako korunu mi podsuneš, že jsem amerikanofil a můžu za vyvraždění Indiánů.  Jestli je pro tebe názor člověka, který tvrdí, že je pro nás členství v NATO a EU dobře, amerikanofilství, tak máš svět zjednodušený na úroveň malého děcka. Ale to, že by se Arabové měli stáhnout ze Severní Afriky, kde nemají co pohledávat, svědčí o tom, že své historické znalosti zřejmě čerpáš z amerických velkofilmů o římské říši.

Křesťané se do severní Afriky dostali někdy v první nebo druhém století po Kristu, Arabové asi 700 let po Kristu. Kdo je tam podle tebe původní? A když tam přišli křesťané, tak se s původním obyvatelstvem mírumilovně dohodli a ti jim předali své domy a svá pole? Nenech se vysmát a odpusť si nadávky.

Odpovědi

Drž hubu židé

#13828 Re: Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-25 06:24:35

#13826: Evropan - Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA  

 Přestaňte tu urážet vy židovská kolaborantska špino placená G.Sorosem.Zabili jste J.Krista a od doby kdy byl mrtvej kur....  vše na zemi!!!Vy máte na rukou krev staletí!!!Proto Bůh vás nemá v lásce vedete boje a války proti všem pokolení.A je dobře že pošel největší Satanista D.Rockefeler co zabil aj JFK a pozabijel spoustu nevinich lidi Žid prašiva!!!!


Nepřihlášený uživatel

#13830 Re: Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-25 07:03:02