Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#13741

2017-05-17 06:07

Hedvábná stezka 2.0: Miloš Zeman jednal v Pekingu s Vladimirem Putinem i s čínským prezidentem. Přípravy na euroasianismus vrcholí, stejně tak přípravy na Novou Evropu. Máme se radovat nebo oběsit?

Český prezident se ke zděšení některých pro-západních politiků v Praze sešel v rámci své státní návštěvy v Číně s ruským prezidentem Vladimirem Putinem v rámci globalistické konference k Hedvábné stezce, která je nejambicioznějším plánem Pekingu ne vymanění se ze závislosti na americkém dolaru a exportu zboží do USA [1]. Globalisté v poslední době strhli kormidla světové globalizce velmi prudce z pro-západního směru do směru pro-východního a spolu s tímto plánem přestavby globalizace budeme v Evropě svědky mohutných politických, ekonomických, kulturních a mocenských změn, které obrátí na ruby tzv. hodnotové systémy, o které se Evropa po pádu komunismu v roce 1989 opírala.

Události na vnitropolitické scéně v ČR mají přímou souvislost se snahou východních globalistů o tzv. celosvětový reset, nebo též globální reset, který v pohledu východního euroasijského globalismu spočívá v odstranění mocenského, vojenského a ekonomického systému Pax Americana, jehož pilíře jsou definovány petrodolarem, FEDem, současnou EU a NATO.

http://www.aeronet.cz 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#13751 Re:

2017-05-17 08:29:10

#13741: -  

 Proč my. Ať táhnou do p r d e l e oni.