Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#13663

2017-05-09 04:39

Evropane, tvoje prezdivka je urazkou toho, cim Evropa kdysi byvala.

Le Pen je sice izolovana mainstreamovymi medii, jenze zhorsujici se situace s islamisty hraje v jeji prospech. A tuto situaci nezpusobili Rusove, ale tvi chlebodarci svymi arabskymi jary. A pokud se nekdy dostanes z ustavu a pojedes do zapadni Evropy, hlidej si penezenku a dalsi majetek a neber s sebou osobu zenskeho pohlavi, nebot ji hrozi kulturni obohaceni.

Odpovědi

Evropan

#13664 Re:

2017-05-09 04:56:09

#13663: -  

Opravdu nevím, co způsobili mí chlebodárci, tedy mí rodiče. To, co jim přisuzuješ, rozhodně není v jejich silách ani jejich možnostech. I auto si koupili na leasing, protože neměli dost hotovosti. Natoš aby způsobili nějaké arabské jaro.

A co se týká kriminality - svoji peněženku si hlídám hlavně, když jedu do Prahy, protože největší nenechavci ve střední Evropě jsou Češi. O tom vědí své majitelé obchodů v německém i rakouském příhraničí, kde sledují Čechy daleko pozorněji než syrské a irácké utečence. Jo, takové tam máme renomé.

Ve věci tvého oblíbeného "kulturního obohacení" se už musím pouze opakovat. V Čechách dojde ročně k 600 případům znásilnění a naše neschopná "pomáhat a chránit" s tím nic neumí udělat. Ani jedno ze znásilnění nemá na svědomí muslim.

Jestli si hraješ na vlastence, měl by ses angažovat v řešení tohoto problému a nešířit tu russkou xenofóbní propagandu, jejímž cílem je Evropu opět rozvrátit tak, jak se o to kdysi pokoušel "tatíček"Stalin. Naštění dnes jsme součástí NATO a EU, což dostatečně zajišťuje naši pozici v Evropě. LePen se snaží EU rozbít, což by nás zase vystavilo východnímu nebezpečí. Proto vítám vítězství Emmanuela Macrona a s uspokojením sleduji už zase stoupající popularitu německé kancléřky Angely Merkel. Toto je moje Evropa, a jestli se ti to nelíbí, tak se musíš zařídit jinak.