Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#13651 Re: Re: Re: Re:

2017-05-07 18:07

#13649: Evropan - Re: Re: Re:  

 Možná shání dobrovolníky, aby si nemusel prát trenýrky sám.


Nepřihlášený uživatel

#13652

2017-05-07 18:47

Francie bude ta země, která iniciuje atomový džihád.


Nepřihlášený uživatel

#13653

2017-05-07 19:14

Šlo pět vandráků do brusele. První byl slepý, druhý hluchý, třetí úplně blbý, čtvrtý dočista šílený, a ten pátý byl taky Francouz.

 


Nepřihlášený uživatel

#13654 Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-07 20:05

Evropan

#13655 Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-07 21:13

#13654: - Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové 

Tos mě zklamal, takhle odfláknout odpověď. Příště stačí napsat "Blábolíš z cesty".


Nepřihlášený uživatel

#13656 Re: Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-07 21:43


Nepřihlášený uživatel

#13657 Re:

2017-05-07 22:46

#13653: -  

 Francouzi? Jo ta banda, co oddělala premiéra Topolánka.


Nepřihlášený uživatel

#13658 Marine Le Pen uznala porážku v 2. kole prezidentských voleb ve Francii

2017-05-07 23:04

Marine Le Pen uznala porážku v 2. kole prezidentských voleb ve Francii. Většina Francouzů zvolila Emmanuela Macrona.

Volili ho francouzští muslimové, francouzští socialisté a volili ho Francouzi, kteří si naivně myslí, že nebezpečí islamizace, terorismu, globální nadvlády velkých korporací se vyřeší tím, že se nebude řešit.

Francie slovy Marine Le Pen bude vládnout žena: nebude to však Marine Le Pen, ale prostřednictvím Emmanuela Macrona německá kancléřka Angela Merkelová.

Z naivního snu Francouzi brzy procitnou. Ve Francii je dnes jasná a silná opozice. Tou opozicí je Front National v čele s Marine Le Pen. Už se ji nepodařilo izolovat, důvěřuje jí více než třetina Francouzů. Její podpora nepochybně dál poroste.


Nepřihlášený uživatel

#13659 Re: Marine Le Pen uznala porážku v 2. kole prezidentských voleb ve Francii

2017-05-08 08:39

#13658: - Marine Le Pen uznala porážku v 2. kole prezidentských voleb ve Francii 

 Brzo? Z jejich pastisových mrákot? Dvě stě let už nevědí, která bije.

Evropan

#13660 Re: Marine Le Pen uznala porážku v 2. kole prezidentských voleb ve Francii - co jí zbývalo

2017-05-08 08:48

#13658: - Marine Le Pen uznala porážku v 2. kole prezidentských voleb ve Francii 

Celkem vtipně popisujete situaci, kdy Marie LePen prohrála více, než se čekalo. Pletete se ale v jednom - socialisté a komunisté volili LePen, protože její program (odhlédnuto od xenofóbního obsahu, který je ale minimální) je výrazně levicový. Francouzští politologové, kteří analyzovali průběh druhého kola, se také podivovali nad tím, že LePen se vůbec neobracela k nerozhodnutým voličům, ale snažila se pouze udržet si své voliče. Vypadalo to, jakoby se bála vyhrát, nebo jako když si chce udržet dost sil na parlamentní volby, které proběhnou v červnu. Protože u Národní fronty jde o stranu "jedné ženy", pokud by se stala prezidentkou, tak by neměli volebního lídra do parlamentních voleb. Tam ale LePen potřebuje získat co nejvíce hlasů - ani ne tak kvůli tomu, že by Národní fronta mohla něco změnit, protože nemá žádný koaliční potenciál, ale protože potřebuje peníze za volební výsledek, aby splatila svůj russký dluh. Jinak ale Národní fronta není žádná opozice. Má význam zhruba tak jako Úsvit u nás. No a ví někdo, že Úsvit je v parlamentu?

Vlastenec

#13661 Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-08 19:21

#13646: Evropan - Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové 

 LOL kolik ti za plácání takových nesmyslů Soros platí?

Evropan

#13662 Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-08 21:06

#13661: Vlastenec - Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové 

Mně Soros nic neplatí. To Orbánovi platil studia na Oxfordu. A kolik tobě platí Russáci? Těch 25 Kč za příspěvek ti stačí?


Nepřihlášený uživatel

#13663

2017-05-09 04:39

Evropane, tvoje prezdivka je urazkou toho, cim Evropa kdysi byvala.

Le Pen je sice izolovana mainstreamovymi medii, jenze zhorsujici se situace s islamisty hraje v jeji prospech. A tuto situaci nezpusobili Rusove, ale tvi chlebodarci svymi arabskymi jary. A pokud se nekdy dostanes z ustavu a pojedes do zapadni Evropy, hlidej si penezenku a dalsi majetek a neber s sebou osobu zenskeho pohlavi, nebot ji hrozi kulturni obohaceni.

Evropan

#13664 Re:

2017-05-09 04:56

#13663: -  

Opravdu nevím, co způsobili mí chlebodárci, tedy mí rodiče. To, co jim přisuzuješ, rozhodně není v jejich silách ani jejich možnostech. I auto si koupili na leasing, protože neměli dost hotovosti. Natoš aby způsobili nějaké arabské jaro.

A co se týká kriminality - svoji peněženku si hlídám hlavně, když jedu do Prahy, protože největší nenechavci ve střední Evropě jsou Češi. O tom vědí své majitelé obchodů v německém i rakouském příhraničí, kde sledují Čechy daleko pozorněji než syrské a irácké utečence. Jo, takové tam máme renomé.

Ve věci tvého oblíbeného "kulturního obohacení" se už musím pouze opakovat. V Čechách dojde ročně k 600 případům znásilnění a naše neschopná "pomáhat a chránit" s tím nic neumí udělat. Ani jedno ze znásilnění nemá na svědomí muslim.

Jestli si hraješ na vlastence, měl by ses angažovat v řešení tohoto problému a nešířit tu russkou xenofóbní propagandu, jejímž cílem je Evropu opět rozvrátit tak, jak se o to kdysi pokoušel "tatíček"Stalin. Naštění dnes jsme součástí NATO a EU, což dostatečně zajišťuje naši pozici v Evropě. LePen se snaží EU rozbít, což by nás zase vystavilo východnímu nebezpečí. Proto vítám vítězství Emmanuela Macrona a s uspokojením sleduji už zase stoupající popularitu německé kancléřky Angely Merkel. Toto je moje Evropa, a jestli se ti to nelíbí, tak se musíš zařídit jinak.


Nepřihlášený uživatel

#13665

2017-05-09 06:03

VICE- Edward Snowdenová Dokumenty

Internetové Juggernauts se dívají

Nejdůležitější věc k zapamatování je, že i když jste "chráněni" za miliardu IP masky a zašifrovaných technologiemi, okamžik, že vaše zpráva zasáhne servery Skype nebo Google (prostřednictvím chatování na jejich platformách přes Skype chatu nebo Gmail), budou mít přístup .

To je důvod, proč musíme diskutovat o chráněné chatovací programy, nebo alespoň lepší možnosti.

Dokonce i The Guardian je publikace, která vydala dokumenty, vysvětluje, že NSA Zdá se, že selhal při podrobovat společnostmi, jako je,

  • réva

  • ČÁRA

  • Viber

  • Kik

  • KakaoTalk

Zda nebo ne, že je pravda, nemusí nutně na tom, jak budeme minulost. Vine, například, je natolik velká, že je určitě na NSA seznamu nadvlády.

Že, a mluvíme o aplikaci, která není něco navíc k šifrování komunikace.

VICE-Dokumenty odhalují NSA přečte vaše internetové chaty - Zde je návod, jak se vyhnout špehování

Unavujici jednání s prasstitutem trollem příště nereagují
Nepřihlášený uživatel

#13666 Re: Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-09 06:08

#13662: Evropan - Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové 

 Táhni s podvodem a plánováním divadlem o Rusech do Hajzlu a Rusů se nezastavam je to podvod na veřejnost!!!!! 

Hele prasstitute G.Sorose tady zadní Rusáci nejsou.Myslite si že nás umlčite bezpateřnima urážkama a s Rusakama je to divadlo podvod a plánované ty špino Židovská.To je tá vaše Fašisticka demokracie ela Vláda.Vás platí G.Soros média a prasstitutky tam 500,000USD a naším prasstitute ela Vláda 6.700eur aj více to jste teda špíny.

Vláda a jejich Fašisticka demokracie 

VLÁDA JE FAŠISTICKÁ TOTIŽ BOJI SE HNĚVU NÁRODU PROTO VÁS TAK OZNAČUJÍ A CHCOU VÁS TÍM UMLČET

VICE-CIGAN PROMLUVIL STOJIME PROTI SS VLADĚ A HRANÉ FAŠISTICKÉ DEMOKRACII VLADOU

Herci a placení herci jakože teroristé to sou Vlády EU Terorizmus neexistuje ani 

Petrohrad v Rusku podvod podobné Bruselu jak tam herci leželi trapné.Jinač pěkná spolupráce s MSM médii Putine jak divadlo v Turecku a Syrii Terorizmus neexistuje to jsou Vlády a Elity aby mohli mět potkontrolou národy 

VICE-99,9% Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát Video Stage Hoax

USA útok v Syrii podvod divadlo Syria — Muslim 90%

Skutečnost jak se bojuje v Syrii Iráku atd Fake s herci A Ruský vojáci jakože zabití přitom je to plánováno všemi Vládami.IS sou Agenti CIA USA ne teroristé vše to je podvod Maistreamu a západních lživých médii.

VICE-100% prokázané FAKE Džihádistický John / Emwazi je ILUMINÁTI / agent CIA sheeple WAKE UP !!!

 


Nepřihlášený uživatel

#13667 Celosvětovou stávku za blbý papír nehodlám dělat nemá hodnotu papír a inkoust

2017-05-09 06:56

IGNORUJTE TROLLE S KAVÁRNY 

Víte oni nás tak placení idioti s Vlády uráží aby nás umlčeli.Aby Fašisti z vlády mohli klidně jednat a porušovat ústavu.Proto nás označují jako Ruse,Xenofoby,Islamofoby atd tím jde vidět že je to vše plánováno a placeno západní sračkou a jejich neexistující demokracii.Tyhle placení G.Sorose šlapky reaguji na citlivá infa v diskuzich a pak uráží nejlépe prasstitutkam neodpovídát.Oni budou furt psát ty krmiva protože to dotuje G.Soros a Rodshild tyhle Židovské špíny na vrcholu pyramidy.

 

Falešnými penězi takže se jen honi za kusem papiru žádné hodnoty 

Národ nikdy nemůže skutečně prosperovat jako svobodné, spravedlivé a rovnostářské společnosti tak dlouho, jak to má zmanipulované peněžní systém. Dnešní peněz je soukromě řízený stvoření. Kontroloři, kteří vlastní vládou schválených centrální banky téměř ve všech zemích na světě, už dávno přesvědčil vládu, aby přijala své legrační peníze, a rozhodl, že mělo být zákonné platidlo. Tyto zábavné peníze jsou falešné peníze, protože nenese žádnou vnitřní hodnotu.Jsou to jen kusy papíru s inkoustem - a nyní, zvýšeně, jen číslice zadali do počítače. Je to fiat měn.Slovo fiat znamená "vládní vyhláškou", tak legrační peníze dostane svou hodnotu jen proto, že vláda říká, že to dělá! Zakladatel Rothschild říše, Mayer Amschel Rothschild, jednou řekl:

Mayer Amschel Rothschild, jednou řekl:"Dejte mi kontrolu nad národy penězi a nebude mne zajímat, kdo tvoří jeho zákony."

Jeho syn, Nathan Rothschild, řekl:

"Nestarám se, co loutka je umístěn na anglický trůn vládnout Říši. Muž, který řídí britskou peněžní zásobu ovládá britského impéria a já řídit britskou peněžní zásoby. "

Náš svět je pravděpodobně nezmění, dokud si lidé uvědomují sílu tvorby peněz, a požadovat, aby jim ji nechte obnovit veřejné kontrole, a to buď pod vládou nebo jiným více decentralizovaným způsobem. Prvním krokem v tom všem je, aby si lidé uvědomili, jak falešné naše peníze jsou.

Mohl by George Soros být zatčen za zločiny proti Evropě?

VICE-G.SOROS A ROTHSCHILD VŠE O TYCH CO PÁCHAJI GENOCIDY STALETÍ

 VICE-George Soros financován z Domu Rothschildů

Evropan

#13668 Re: Re: Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové

2017-05-09 07:15

#13666: Unavujici jednání s prasstitutem trollem příště nereagují - Re: Re: Re: Čeští radikálové, kteří si říkají Vlastenci, horší než muslimové 

Hele prasstitute G.Sorose tady zadní Rusáci nejsou

 

Nejenže tu jsou zadní Russáci, ale jsou tu dokonce i přední Russáci.

 


Nepřihlášený uživatel

#13669 Rodshild Terorismus

2017-05-09 07:40

Přes jejich sevření na peněženku vlád na celém světě, byli schopni manipulovat s mírem a válkou na vlastní vzrůst.

VICE-rodina Rothschildů

Vlastenec

#13670 ITALSKÁ RODINA PŘIJALA MIGRANTA Z MAROKA. PO DEVÍTI LETECH PŘIŠLA ZDRCUJÍCÍ ZPRÁVA

2017-05-09 14:36

Staré české pořekadlo říká, "za dobrotu na žebrotu" a také se říká "podej čertu pomocnou ruku, peklem se ti odmění". A zkušenost níže uvedené italské rodiny tomu plně odpovídá. Poskytli pomoc marockému muslimovi a on se jim odvědčil tím, že z jejich domu podporoval ty nejhorší islamisty a džihádisty z IS a chystal v Itálii teroristické útoky. Ale co dělají v Evropě imigranti z Maroka? Je snad v Maroku občanská válka? Není. Ale tamní vláda se proti islamistům snaží bojovat a ti se pak uchylují jako tzv. uprchlíci do Evropy, kde je podnikavci z řad neziskovek vítají jako svůj penězovod, protože na těchto "uprchlících" obrovským způsobem profitují a je to pro ně slušný zdroj příjmů.


Nepřihlášený uživatel

#13671

2017-05-09 16:18

Francouzské prezidentské volby vyhrála rodina Rothschild a sionisté z londýnského City! Byli jsme svědky hry na alternativu? Prodaná nevěsta nebo prodané volby?

She did it again! Udělala to znovu! Tato anglická věta se opakovala celý včerejší večer a v noci na americké alternativě a já musím s lítostí konstatovat, že mé páteční obavy, které jsem vyjádřil na začátku interakce s posluchači na Svobodném rádiu v mém pravidelném pořadu, došly nepříjemného naplnění. Marine Le Pen šokovala před 2. týdny po skončení 1. kola prezidentské volby všechny voliče, když 17 minut po uzavření volebních místností oznámila, že postupuje do druhého kola z druhého místa.

Výrok pronesla v době, kdy nebyly sečteny ani 3% hlasů, svůj názor prý podepřela na základě exitových průzkumů. Paradoxní v celé věci byla nejen její servilnost a rychlost oznámení, kdy v té době mohla klidně první kolo vyhrát, anebo naopak skončit na 3. místě a vůbec by tak do druhého kola nepostoupila. Dokonce i samotný Emmanuel Macron reagoval na oznámení Le Penové tak, že je třeba počkat na sečtení více hlasů, ale v podstatě své vítězství nijak také nezpochybnil. Ale jak mohla Marine Le Pen v tak těsném souboji vědět před sečtením hlasů, že opravdu skončí na 2. místě a jak mohla znát na půl procenta přesně výsledek svého zisku?

Francouzské prezidentské volby vyhrála rodina Rothschild a sionisté z londýnského City!http://www.aeronet.cz


Nepřihlášený uživatel

#13672 Zeman utřel Sobotku na hradě jako mokré z nosu! A my si s ním vytrem prd :-D Nevolitelnej

2017-05-09 16:24

Zeman utřel Sobotku na hradě jako mokré z nosu! Babiš si koupil celoplošnou reklamu s otázkami z AE News. Proč? Sorry jako!

Tento týden se nese v monotematické skladbě článků na téma vnitropolitické krize v České republice. Je to tak zásadní událost s dalekosáhlými dopady, že je nutné přinášet analýzy a pohledy na souvislosti, které definují současnou politickou hysterii okolo demise Bohuslava Sobotky. Pouhý den před Sobotkovo demisí jsem zde na AE News publikoval článek o tom, jak Andrej Babiš bude postupovat a jak bude na Sobotku a ČSSD útočit skrze kostlivce, které má Lidový dům ve skříni. A Babiš přesně podle mého návodu o dva dny později postupoval. Není to jasnovidectví, je to jen logika věci. A není toho na ČSSD málo. Kromě kauzy OKD, ve které Bohuslav Sobotka hrál ústřední roli, je to v poslední době i kauza Altner, kdy ČSSD nechce právníkovi (který už mezitím zemřel) vyplatit odměnu a penále z omeškání za to, že ČSSD vyhrál soudní spor o vlastnictví Lidového domu v 90. letech.

Zeman utřel Sobotku na hradě jako mokré z nosu

http://www.aeronet.cz

Teroristé Vlády a Elity a média

#13673 21.stoleti boj proti teroristum fake show

2017-05-09 17:39

Švédsko divadlo jak Berlín :-D :-))

21.stoleti boj proti teroristum fake show

Použití termínu " mezinárodního terorismu " má následující cíle:

 

  • Skrytí skutečné cíle ozbrojených sil rozmístěných po celém světě v boji o nadvládu a kontrolu

  • Soustružení na požadavky lidí na boj nedefinovaných gólů protineviditelnému nepříteli

  • Ničí základní mezinárodní normy a mění koncepty, jako jsou: agrese, státní teror, diktatury nebo hnutí národního osvobození

  • Zbavuje lidi jejich legitimní právo na boj proti agresí a odmítnout práci zahraničních zpravodajských služeb

  • Zavedení zásady zřeknutí se národních zájmů, transformovat cíle ve vojenské oblasti, přičemž přednost mají válce proti terorismu, porušování logiku vojenských aliancí na úkor společné obrany a zvýhodnit protiteroristické koalice

  • Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí válku proti terorismu jako záminky.

  • Neboť současná mezinárodní situace ukazuje, terorismus se vynoří kde rozpor zhoršit, pokud dojde ke změně společenských vztahů nebo změna režimu, kde není politický, ekonomický nebo sociální nestabilita, kde je morální dekadenci, kde je to cynismus a nihilismem triumfu, kde vice legalizován a kde zločin se šíří.

    To je globalizace, co vytváří podmínky pro vznik těchto extrémně nebezpečných jevů. Právě v této souvislosti, že nový svět geostrategický mapa je navržen tak, že zdroje planety jsou re-distribuovaný, že hranice mizí, že mezinárodní právo je roztrhaná na kusy, že kulturní identity jsou vymazány, že duchovní život se stává ochuzený ..

VICE-Medzinárodný terorizmus neexistuje

FAKE BERLIN!!!

Ještě si pořádaj konkurze pak nám to vysílaj a strašej nás!!!Herci nikdo neumřel Sobotko nač ty ružičky tam dával aj já zapoměl musí to vypadat věrohodně!!!!Už od roku 2012 to bylo plánováno s Herci!!!!

VICE-Teroristický útok v Berlíně: oběti útoku měli konkurz?

Ten s kamionu Fake 

Redaktor a Manažer asi bankéř si zahrál na teroristu Fake sr.... s Maistreamu!!!!Tak nás krmi západní media Herci a snužka sr......

VICE-Meet ANIS AMRI - The FAKE Berlin Christmas Market Attacker


Nepřihlášený uživatel

#13674 Likvidace ČSSD v plném proudu děvky G.Sorose

2017-05-09 19:56

Co mají společného mrtvý Mrázek, živý Kubice, zničený ÚOOZ a padající ČSSD? Zeman odvolá Babiše až na podzim před volbami? Válka proti ČSSD v plném proudu. Akce „Šuman“ je prací tajných služeb aneb „mrázkování“ tajů zbavené!

Než začneme hlavní téma článku, připomenu aktuální zprávu, že ministryně školství Kateřina Valachová oznámila, že ke konci měsíce podá rezignaci [1]. Je to kvůli skandálu její náměstkyni Simoně Kratochvílové, která je ve vazbě kvůli machinacím se státními dotacemi do mládežnického fotbalu a sportu. Valachová uvedla, že nechce zatěžovat ČSSD tímto skandálem, protože cítí zodpovědnost za to, co se na ministerstvu stalo. Je to logické, rezignaci ministryně jsem očekával, je to základní krok v rámci damage control managementu, který musí ČSSD v těchto dnech řešit. Tuto informaci sem dávám úmyslně kvůli dokreslení obrazu, který vám předestřu v tomto článku. Má totiž klíčovou souvislost s tím, co se teď děje uvnitř ČSSD.

ČSSD je prostoupena podivnými mocenskými strukturami

A přesně k tomuto se podle všeho schyluje. Miloš Zeman použije Andreje Babiše jako beranidlo na zničení a rozbití ČSSD. Andrej Babiš nemusí být prezidentem odvolán až do podzimu a potom stejně budou volby. I když ČSSD hrozí Zemanovi ústavní žalobou, prezident prostě termíny a limity nikde psané nemá. Pokud se tak stane, ČSSD bude bojovat o přežití v parlamentu, protože její preference se propadnou k hranici 6 až 7% a strana bude kopírovat osud ODS v roce 2013. Bohuslav Sobotka udělal školáckou chybu, když rozehrál kartu s demisí a následně s odvoláním Babiše.

Válka proti ČSSD v plném proudu. Akce „Šuman“ je prací tajných služeb aneb „mrázkování“ tajů zbavené! http://www.aeronet.cz 


Nepřihlášený uživatel

#13675 Black Šlechta

2017-05-10 06:36

Black Šlechta

Mafie síť jezuité a SMOM je podporován mnoho z nejbohatších rodin v Evropě a ve Spojených státech (často nazýván „ VICE-Black Nobility “) a zedníky na vysoké úrovni v rámci určitých ‚elitních‘ tajných společností.

Příklady jsou prominentní, ale určitě ne nejsilnější, VICE-Rothschild family (maltézských rytířů) a VICE-Rockefellerova rodina (maltézských rytířů, kteří začali používat financování Rothschild pro americké ložisko ropy vykořisťování).

„Tyto tři finanční rodiny se Rothschild je, Morgans a Rockefeller to všechno dělat nabízení jezuitského řádu z důvodu jezuitského infiltrace v jejich organizacích. Dělají vše, co je třeba zničit ústavní svobodu v Americe a aby papeže k ovládnutí světa. Jako se podíváme zpět v průběhu 20. století, vidíme, jak úspěšné jezuité byli.

 Jsou i nadále mrhat bohatství Ameriky a neustále útočí na svůj velký ústavu a občanské svobody. Daily, síla papeže ve Vatikánu se zvyšuje. Jednou oni dosáhnou celkový výkon znovu.“

Tyto bohaté rodiny fungovaly jako finanční příznivců a proxy pro větší jezuitských & SMOM mafie bankovních operací.