Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#13600 Marine Le Pen postupuje do druhého kola prezidentských voleb!

2017-04-27 18:21

Marine Le Pen postupuje do druhého kola prezidentských voleb! Macron ji ihned označil za nepřítele republiky! Pomůže jí k vítězství mohutný teroristický útok? Proč se globalisté pokusí Macrona potopit homosexuálním a židovským skandálem?

Marine Le Pen postupuje z druhého místa do druhého kola francouzských prezidentských voleb. Za vítězným Emmanuelem Macronem jen nepatrně zaostala a získala 22% hlasů, zatímco její hlavní soupeř obdržel zhruba 23% hlasů. Rozdíl je proto neskutečně těsný a pokud Marine Le Pen získá podporu od pravicového spektra a od části levicového elektorátu Jean-Luca Mélenchona, mohla by ve druhém kole pohodlně vyhrát. S kandidátem levice sdílí dvě hlavní témata, boj proti migraci a referendum o vystoupení z NATO a z EU. Reakce už jsou slyšet i v Berlíně, kde Angela Merkel odmítla německé ARD poskytnout rozhovor a pouze její mluvčí potvrdil, že Berlín výsledek sice uvítal, ale že je třeba si počkat na sečtení všech hlasů. Odstup Marine Le Pen od Macrona je děsivě malý, poznamenal komentátor ARD, protože Macron podle zfalšovaných průzkumů, na které jsme na Aeronetu upozorňovali, měl získat pohodlných 38 až 45% hlasů v prvním kole. Ne, všechno je jinak a na českém mainstreamu už je cítit panika, především na iDnes.cz, kde nastoupila podle našich informací speciální večerní směna redaktorů pro pokrytí „damage control“ na správné vysvětlení výsledku prvního kola volby čtenářům Babišova média.

VICE-Marine Le Pen postupuje do druhého kola prezidentských voleb! Macron ji ihned označil za nepřítele republiky! Pomůže jí k vítězství mohutný teroristický útok? Proč se globalisté pokusí Macrona potopit homosexuálním a židovským skandálem

Z banky Rothschild rovnou do křesla francouzského prezidenta

Emmanuel Macron je muž odnikud. Nikdy nebyl zvolen do žádného úřadu, nikdy se na žádné kandidátce neúčastnil voleb, nikdy se nezajímal o politické soupeření. Je tak ve stejné pozici jako Andrej Kiska na Slovensku, jako Václav Havel v roce 1989, jako Andrej Babiš v ČR, jako Vít Bárta z Věcí Veřejných, jako Petro Porošenko na Ukrajině a jako Donald Trump v USA. Nikdy nekandidovali, nikdy se neúčastnili politických procesů, ale najednou z ničeho nic se objevili v nejvyšších strukturách řízení své země. Všichni mají ale přesto jedno společné: Mají napojení na sionistické kapitálové kruhy. Minulý pátek jsem na Svobodném rádiu hovořil o tom, že politická alternativa nemůže a nesmí fungovat z peněz oligarchů, protože taková strana je potom stranou globalistů. Záznam pořadu je zde. A pokud mluvíme o globalistech, máme na mysli globalisty ekonomické, ne ideologické, o čemž už se několikrát hovořilo, jaký je mezi nimi rozdíl. A níže si to zopakujeme. Světová finanční moc je založena na americkém dolaru, který ovládá FED a ten je ovládán rodinami Rothschild, Morgan, Goldman a Rockefeller. Jinými slovy, ekonomický globalismus v našem západním pojetí znamená „unipolární globalismus“ ovládaný FEDem, čili systém Pax Americana.

VICE-Děsivý příběh Emmanuela Macrona: Bývalý zaměstnanec Rothschild Bank, absolvent a premiant školy pro výchovu elit, muž odnikud s podporou sionistů, který chce zakázat výuku Tóry, ale posílit vliv Talmudu, aneb když židé likvidují Židy a křesťany za pomoci islámu!

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#13607 Re: Marine Le Pen postupuje do druhého kola prezidentských voleb!

2017-04-28 14:03:14

#13600: - Marine Le Pen postupuje do druhého kola prezidentských voleb!  

 Paní Le Penová je nadějí pro všechny obyčejné francouzské občany, kteří už mají plné zuby systematické islamizace společnosti, narušování bezpečnosti, denodenního umírání v ulicích, neomarxistické buzerace a totalitních bruselských manýrů, ale mocným překáží v plánech,proto se spojí třeba levice s pravicí, všichni dosavadní nepřátelé, jen aby jim Marine nekazila rozjetou špinavou hru !!!