MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#105134

2017-03-23 11:39

Především je to důkaz, že muslimští imigranti jsou neintegrovatelní i v dalších generacích. Proto se nesmí dostat na naše území.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#105135 Re:

2017-03-23 11:54:16

#105134: -  

 Zločinnost politických sektářů komunistů a nacistů je stále neskonale větší a přitom se vůbec nijak nedotýká původu, barvy pleti, velikosti nohou atd.  Komouši v ČR dokonce nemají ani špetku sebereflexe či analýzy důvodů jejich zločinnosti. 

Otec zločince z Francie z letiště naopak projevil velmi dobrou schopnost analýzy - syn se nemodlil, pil alkohol a bral drogy - řekl to v tomto pořadí, tedy přesně věděl, kde je podstata mravného, kulturní života se zachováním si možnosti se dále vzdělávat.

Jak ostře to kontrastuje s alkolikem a lhářem Milošem Zemanem, s výchovou v jeho komunistické rodině a v důsledcích, které to dnes má pro tuto zemi. 

Míra zločiinosti mezi tzv. většinovou populací  a minoritami je dlouhodobě stále stejná a je možné, že dokonce míra zločinnosti počítaná na odsouzené roky by u většinové populace i při přepočtu na počet většinové populace byla vyšší, neboť bohuže většinová populace díky tzv. domácímu prostředí páchá mnohdy opravu těžké zločiny, které se jí daří dlouho utajovat, čímž je mnohdy i obětí od jednoho masového vraha z většinové populace násobně více, než z teroristického činu či dokonce více teroristických činů dohromady. 

Je to smutné, ale je to bohužel tak. Nijak se většinová populace od svých menšín neodlišuje a pokud tak mnohdy dokonce spíše k horšímu.