MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Vlastenec

#105127 Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili

2017-03-23 10:09

Centrum Londýna zažilo ve středu brutální útok, který si vyžádal čtyři mrtvé a dvě desítky zraněných. Řidič nejdříve srazil několik lidí na Westminsterském mostě. Poté, co narazil do plotu, ubodal ochranku parlamentu. Policisté ho zneškodnili střelbou, muž následkům zranění podlehl.

Čtyři mrtvé potvrdil policejní komisař Mark Rowley. Do té doby se uváděly jen dvě oběti. O identitě čtvrté oběti se nezmínil. Dodal, že policie je v tento moment přesvědčena, že útočník byl jen jeden.

Podle vyšetřovatelů je motivace útočníka „islamistická”. Atentátník se inspiroval teroristickými útoky Islámského státu, uvedl list The Guardian. Auta k útoku na civilisty na chodnících byla použita při atentátech v Nice a Berlíně.

Další multikulti obohacení od těch hodných mírumilovných doktorů a inženýrů, další vystřelený Amorův šíp přímo do srdce Anglie. Tak čekám, co slunckomanči vymyslí za blud, jako že to byl psychicky nemocný člověk a šoustlo mu z kouření marihuany a vlastně to nemělo vůbec nic společného s islámem a podobné žvásty. Kolik mrtvých ještě musí přijít, než se konečně z toho růžovýho snu probudíme? Je naprosto nepochopitelné, že se v EU stále najde tolik sluníčkových šílenců, kteří další potenciální islámské teroristy zvou do EU a pomáhají jim. Nerozumím těmto lidem, musejí to mít v hlavách úplně vypatlané, když pomáhají svým vrahům. To je nějaká duševní porucha. Proč nezavřeme tyto sluníčkářské šílence do psychiatrických léčeben a do věznic?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#105130 Re: Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili

2017-03-23 10:25:39

#105127: Vlastenec - Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili 

Co to zase zkoušíš podsouvat? Není zřejmé, jestli to byl zmagořený brit politickými sektáři nebo to byl imigrant. 

A s Ruskem si běž především po okupaci Krymu a rozpoutání války na Ukrajiny opravdu do Milošovy ......, když už stojíš v těch jeho exkrementech. 

Evropan

#105151 Re: Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili

2017-03-23 14:35:12

#105127: Vlastenec - Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili 

To, že reagujete na teroristický útok právě vy, to mě až tak nepřekvapuje. Ať už jste placený od Rusáka nebo Japonce, vaše šíření islamofobie je až chorobné. Když zabrousíme s tímto konkrétním způsobem terorismu do historie, tak základy lze pozorovat i u nás. Což takhle jméno Olga Hepnarová, říká vám to něco? Asi to ale byla muslimská teroristka. A co ti řidiči, co vytlačují na dálnici z jízdního pásu ty, kteří se tu "loudají" stotřicítkou? To jsou asi všechno muslimové.

Když si říkáte vlastenec, proč vás netrápí to, co se u nás skutečně děje? Násilník pořeže tenisovou hvězdu Petru Kvitovou, a běhá si po svobodě. Ročně je to znásilněno na šestset žen, a více než tři čvrtiny těch, co to spáchali, jsou nezjištění. O tom, že řada lidí používá svůj vůz jako zbraň, o tom je zbytečné se bavit. A ti mrtví, kteří ročně zemřou na našich silnicích, ti jsou vám také fuk.

Ale když chcete zachraňovat svět, proč nebojujete za to, aby se už konečně odhalili a odsoudili ti, kteří mají na svědomí sestřelení malajského letadla nad Ukrajinou? Tam zemřelo na dvěstě neviných lidí. Zdá se mi, že se řídíte starým Stalinským heslem - Jeden mrtvý, to je tragédie. Stovky mrtvých, to je statistika.


Nepřihlášený uživatel

#105152 Re: Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili

2017-03-23 14:48:16

#105127: Vlastenec - Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili 

 Za tento hanebný čin musí přijít tvrdá odveta. Nejlépe zapálit svíčky, chytit se za ruce a rezolutně odsoudit podobné násilí. A ONI si to příště rozmyslí. :-(


Nepřihlášený uživatel

#106789 Re: Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili

2017-04-16 02:40:51

#105127: Vlastenec - Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili 

 To se dalo čekat! Falešný humanismus na vrahy a zločince přináší své trpké ovoce!!! Vlastizrádci Sobotka,Herman,Schwarzenberg,Chovanec,Babiš,Kalousek,havloidní a fašizoidní herci za jidášský groš propagují multikulti,ale platit to máme my všichni tady z našich krvavě vydřených daní a ne oni!!! Oni se chrání ochrankami a vůbec jsou na hony vzdálení tragické realitě obyčejných lidí práce!!! Herci,zpěváci mají miliony,ale ještě chodí do reklam aby si další statisíce až miliony přivydělali stupidními a lživými podvodnými reklamami prý jako celebrity,ale spíš jsou to parazity! Největší havloidní herec Bartoška hraje v reklamě Boha,ale svým jednáním a nenažraností je to Satan a mamonář! Je třeba tyto pomatence zbavit svéprávnosti protože velmi škodí ve své pýše obyvatelům EU! Ty zvrácené a zvrhlé názory,že předseda SPD Tomio Okamura si honí politické body a je prý rád,že se islámský teror v Evropě zesiluje jsou neskutečně podlé a zločinné jako z pražské šílené kavárny! Jsou to blázni!!!