MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Volíme SPD

#105121

2017-03-23 06:29

Vážení přátelé, toto jsou informace a stanoviska, ke kterým se prostřednictvím cenzurovaných médií nedostanete.

1.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie považuje prohlášení premiéra Sobotky o možné spolupráci ČSSD a KSČM na vládní úrovni za důkaz snahy premiéra Sobotky vládnout za každou cenu. Premiér Sobotka se chce udržet u moci a je mu jedno, jestli bude vládnout s KSČM nebo Kalouskem. Předsednictvo hnutí SPD je přesvědčeno, že voliči na podzim definitivně zbaví pana Sobotku vlády.

2.) Česká televize utrácí miliony korun od daňových poplatníků na reklamní kampaň, která má řešit snižující se oblibu ČT. České televizi to nepomůže zastavit pokles její obliby. SPD bude požadovat, aby ČT přestala vytvářet politiku, objektivně informovala a umožnila důslednou kontrolu svého hospodaření. Budeme taky navrhovat přímou volbu ředitele České televize. Nepochybujeme o tom, že obliba ČT mezi lidmi půjde po těchto krocích strmě nahoru.

3.) SPD – Tomio Okamura bude hlasovat proti záměru vlády Bohuslava Sobotky a Andreje Babiše, která chce připravit české spotřebitele o slevy u mobilních operátorů. Návrh novely zákona o elektronických komunikacích má zakázat operátorům nabízet tarify za jiné než ceníkové ceny. Pokud to vládě projde, běžní zákazníci tak pořídí tarify jen za ceníkové ceny. Byl by to konec slev, které si dnes mohou lidé individuálně vyjednat u mobilních operátorů. Sobotkova vláda chce tento zákon schválit ve „zrychleném režimu“. Stanovisko SPD vůči tomuto návrhu je jasné: sleva na základě hrozby zákazníka, že přejde ke konkurenci, je podstatou svobodného trhu. Ministerstvo průmyslu a obchodu ovládané ČSSD zde nedělá nic jiného, než to, že chrání nadnárodní společnosti před českým zákazníkem. Poslanci hnutí SPD – Tomio Okamura budou hlasovat proti této novele zákona!

4.) Předsednictvo hnutí SPD upozorňuje na situaci zamlčovanou českými médii: na francouzských předměstích, kde žijí imigranti, narůstá násilí. Zcela evidentně jde o nátlak před francouzskými prezidentskými volbami. Sdílíme stanovisko předsedkyně naší vlastenecké evropské frakce ENF Marine Le Pen, která požaduje okamžitý zákaz těchto „demonstrací“, v rámci kterých jsou pálena auta a napadaní policisté. Stejně jako Marine Le Pen odsuzujeme násilnické sklony příznivců extrémní levice. SPD požaduje nulovou toleranci vůči nelegální imigraci.

5.) Hnutí SPD odmítá jakékoliv mediální spekulace o předem připravených a dohodnutých vládních koalicích a postech. Tyto spekulace jsou součástí antikampaně vedené proti SPD. Naše hnutí zná pouze jeden způsob jednání o možné vládě, a to jednání o maximálním prosazení našeho programu. Sílu v tomto vyjednávání nám svojí podporou musí dát naši voliči a takové jednání je tedy na místě až po volbách.

 

Odpovědi

Evropan

#105125 Okradmůrovská propaganda sílí, ale máš to marný Japončíku

2017-03-23 07:01:30

#105121: Volíme SPD -  

Toto jsou informace, kterými jsme bombardováni poměrně často. Ovšem zloději okradmůrovi japonsko-korejského původu s nahnědlými názory jen sotvakdo může věřit.  Vždyť je to, co tu tiskový mluvčí SvoPříDu zveřejnil, jsou samé lži.

1) To že chce okradmůra vládnout za každou cenu prokazuje v Ústeckém kraji, kde se spojil s komuniksty. To, že nezmiňuje agenta Bureše jen znamená, že se "cítí na to vládnout s ním". Inu rovný rovného si hledá.

2) Okradmůra chce za každou cenu prosadit to, aby ČT přestala informovat objektivně, ale místo toho aby dělal reklamu politikům. Paní Fridrichová, držím vám palce, aby toho ten bezmozek nedosáhl.

3) Slevy u operátorů mají jen firmy a úřady a zřejmě i politické partaje. My obyčejní smrtelníci pak dotujeme ztráty. Okradmůra by rád tento systém, kdy šetří hlavně svoji kapsu, zachoval.

4) Okradmůra, jak bylo již uvedeno v pořadu 168 hodin, vyloženě leze do pozadí paní Lepenové. A pak že není nahnědlý radikál. On dobře ví, proč je třeba nastavit nulovou toleranci vůči imigrantům. Vždyť je jedním z nich. A dokonce tu připravuje převrat.

5) Chacha, cheche, chichi. Okradmůra tak okatě nadbíhá agentu Burešovi, že lze mít téměř za jisté, k jaké koalici se schyluje. Voliči, ANO, dejte si pozor.

Myslím, že bychom se všichni měli poučit, co domestikovaní japonci dokáží způsobit. Myslím tím případ peruánského prezidenta japonského původu Alberta Fujimoriho :

V roce 1990, kdy byl Fujimori zvolen prezidentem Peru, byla země v komplikované situaci. Peru bylo dlouhodobě v ekonomické krizi, sociálně rozdělené a zmítané občanskou válkou. Předchozí prezident během svého mandátu zestátnil banky, přivedl zemi k hyperinflaci (cca 3399 % v roce 1989) a na pokraj státního bankrotu, rovněž potlačení guerill Světlá stezka a MRTA se mu nedařilo – Světlá stezka v roce ovládala 19 z 24 departmentů Peru. Hlavním oponentem Garcíi byl peruánský spisovatel a kandidát Mario Vargas Llosa – překvapivě však ve volbách zvítězil právě nepříliš známý Fujimori, který si získal sympatie veřejnosti svou příslušností k menšině (jeho rodina je japonského původu), skromností a rozhodností. Jelikož však měl Fujimori v parlamentu menšinu, provedl v roce 1992 (zejména díky podpoře peruánské armády) tzv. „samopuč“ – rozpustil parlament, pozastavil platnost ústavy a některé opoziční politiky držel v domácím vězení. Jeho argumentem bylo, že opozice brání boji proti terorismu. Následné volby opoziční strany bojkotovaly a Fujimori po nich mohl sestavit většinovou vládu.

V roce 2000 Fujimori utekl do Japonska. V roce 2005 však odletěl do Chile, jelikož měl v úmyslu v Peru opět kandidovat v prezidentských volbách. Byl však zatčen na základě mezinárodního zatykače a vydán do Peru. V roce 2007 byl Fujimori za zneužití pravomoci veřejného činitele a porušení domovního práva odsouzen na šest let. V roce 2000 totiž nařídil prohledat byt, v němž měl šéf tajných služeb Vladimir Montesinos ukryty videozáznamy dokumentující korupci v jeho vládě. Pomocí falešného prokurátora pak chtěl důkazy ukrást. Celkem byl obviněn z dvaceti trestných činů, například z korupce a porušování lidských práv. Měl například schválit dva masakry v letech 1991 a 1992, při kterých zahynulo 25 lidí. Spáchalo je zvláštní komando Colina, které s vědomím Fujimoriho zřídil právě Montesitos. Montesitos i členové komanda byly za tyto masakry již odsouzeni. Dne 7. dubna2009 byl odsouzen k 25 letům vězení, když ho soud shledal vinným z porušování lidských práv, z únosů a z podílu na zabití 25 lidí.

cs.wikipedia.org/Alberto Fujimori

Některé kroky našeho japončíka se mi zdají dost podobné tomu peruánskému japončíkovi.