MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan (ten původní)

#103259 Re:

2017-02-24 15:45

#103251: Pryč s banderovskou nacistickou juntou! -  

No odkazuješ tady na neomarxistickou organizaci. Bylo by překvapivé, kdyby hlásali něco jiného, byť na jejich stránkách jsem nenalezl ani slovo o nějaké akci ve prospěch Donalda Trumpa. Je zde informace z roku 2014 o tom, že se moci na Ukrajině zmocnili banderovci. Samozřejmě ani slovo o tom, jak rusáci obsadili nezákonbě Krym a jak válčí v Donbasu, natož pak, že to byl ruský raketový systém Buk, který sestřelil malajské letadlo s pěvážně nizozemskýni nevinnými turisty.

Není se co divit, že marxista (a v Americe jich moc není, takže je relativně známý) LaRouche šíří komunistickou ideologii. Asi si myslí, že Rusko je stále ještě komunistické a nevšiml si, že se tato diktatura změnila v něco dosud ne přesně definovaného. Určitě je to agresivní a expanzivní systém vycházející z komunistické ideologie tajných služeb, psychiatrických léčeben a gulagů, ale to nevzal na vědomí. LaRouchemu je ovšem 94 let, to nebude žádný velký aktivista, ale spíš směšný stařík, kterému se to v hlavičce trochu zamotalo.

O rodící se alianci Rusko - Čína - Indie nic nevím, a je dost směšné předpokládat, že by něco takového mohlo vzniknout. Čína se sice snaží s Ruskem udržovat dobré vztahy, protože potřebuje ruské zdroje nafty, plynu a nerostů, ale to jen do doby, než si potřebnou část Ruska koupí. Indie a Čína jsou ovšem trvalí nepřátelé. Svědčí o tom jejich spory o vliv nad Nepálem i územní spory ve státečku Sikkim na severovýchodě Indie. Nevšim jsem si, že by se na jejich nenávisti objevila nějaká pozitivní změna. Jsou to naopak velcí soupeři v soutěži o vliv nad Asií. Evropa je zajímá pramálo, a to ještě pouze jako zdroj technologických znalostí. Když se podíváte na atlas či globus, asi vám to dojde. Jak velká je Asie a jak Evropa? V indickém tisku se objevují zprávy z Evropy je na x-té straně někde dole, a jsou to povětšinou informace z Británie, Francie nebo Německa. Vše ostatní je pod jejich rozlišovací schopnosti.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#103260 Re: Re:

2017-02-24 16:03:32

#103259: Evropan (ten původní) - Re:  

 Rusko je dnes kombinace nacismu a komunismu, podobně jako se obě tyto zločinecké ideologie prolínají v postojích a jednáních Miloše Zemana, Putina a mnohé lze vysledovat i Trumpa, např. způsob získání moci.  

Obecně platí, že komunisté přechází velmi volně v nacisty (nacionální socialisty) kdykoliv potřebují a obráceně. 

Tedy skutečně se nedá dobře identifikovat co to vlastně v Rusku Vláďa Iljič Putin s jeho bandou KGBáku provozují, jisté je, že to není demokracie postavená na Ústavě jejíž součástí je Všeobecná deklarace lidských práv.