MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Pryč s banderovskou nacistickou juntou!
Nepřihlášený uživatel

#103251

2017-02-24 12:19

V několika amerických měst byly organizovány akce s mezinárodním Schillerovým institutem, během nichž distribuovány letáky pro občany, aby se seznámili s reálnou situaci na Ukrajině.

 

Informují o tom internetové stránky hnutí LaRouche, spojené s institutem.

Akce byla načasována na tříleté výročí Majdanu. Podle aktivistů k převratu na Ukrajině přispěl miliardář George Sorose a zástupci Obamovy administrativy. Označili tvrzení o „lidovém“ povstání v Kyjevě za „mýtus“, a že v skutečnosti šlo o záměr vyvolat barené revoluce zaměřené proti Rusku. a destabilizovat rodící se alianci Ruska, Čína a Indie v rámci Eurasie.

Navíc tvrdí, že současné akce proti prezidentovi Donaldu Trumpovi mohou vést k nové „barevné revoluci", tentokrát ve Spojených státech. Předně, aby se zabránilo Trumpovi navázat spolupráci s Ruskem.

Akce byla nazvána Den pravdy.

„Hnutí LaRouche hnutí drží den pravdy na Manhattanu, a vyzývá Američany, aby neomlouvali barevné lidi revoluce Sorose  a Obamy na Ukrajině v roce 2014".

Letáky s nadpisem „Stejní lidé, kteří lhali o Ukrajině, lžou o Trumpovi? A ze stejného důvodu?" byly zveřejněny na internetových stránkách hnutí.

Její vůdce, politický aktivista a filozof Lyndon LaRouche svým sympatizantům v úterý řekl, že v důsledku převratu v Kyjevě před třemi lety, který byl podpořen Sorosem a Obamou se dostali k moci nacisté.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#103254 Re:

2017-02-24 13:25:04

#103251: Pryč s banderovskou nacistickou juntou! -  

Kačer Donald uspořádal akci na svou podporu?  A co ti "stejní lidé" lžou od Kačerovi Donaldovi? 

Řekl bych, když chvilku pohledáš, zjistíš, že je vše úplně jinak, případně, že to byl "sraz šílenců". 

Čerpáš to z putinových listů a tam ještě realita nebyla nikdy, obzvláště "první zprávy" to je jedna lež vedle druhé. 

 

Evropan (ten původní)

#103259 Re:

2017-02-24 15:45:07

#103251: Pryč s banderovskou nacistickou juntou! -  

No odkazuješ tady na neomarxistickou organizaci. Bylo by překvapivé, kdyby hlásali něco jiného, byť na jejich stránkách jsem nenalezl ani slovo o nějaké akci ve prospěch Donalda Trumpa. Je zde informace z roku 2014 o tom, že se moci na Ukrajině zmocnili banderovci. Samozřejmě ani slovo o tom, jak rusáci obsadili nezákonbě Krym a jak válčí v Donbasu, natož pak, že to byl ruský raketový systém Buk, který sestřelil malajské letadlo s pěvážně nizozemskýni nevinnými turisty.

Není se co divit, že marxista (a v Americe jich moc není, takže je relativně známý) LaRouche šíří komunistickou ideologii. Asi si myslí, že Rusko je stále ještě komunistické a nevšiml si, že se tato diktatura změnila v něco dosud ne přesně definovaného. Určitě je to agresivní a expanzivní systém vycházející z komunistické ideologie tajných služeb, psychiatrických léčeben a gulagů, ale to nevzal na vědomí. LaRouchemu je ovšem 94 let, to nebude žádný velký aktivista, ale spíš směšný stařík, kterému se to v hlavičce trochu zamotalo.

O rodící se alianci Rusko - Čína - Indie nic nevím, a je dost směšné předpokládat, že by něco takového mohlo vzniknout. Čína se sice snaží s Ruskem udržovat dobré vztahy, protože potřebuje ruské zdroje nafty, plynu a nerostů, ale to jen do doby, než si potřebnou část Ruska koupí. Indie a Čína jsou ovšem trvalí nepřátelé. Svědčí o tom jejich spory o vliv nad Nepálem i územní spory ve státečku Sikkim na severovýchodě Indie. Nevšim jsem si, že by se na jejich nenávisti objevila nějaká pozitivní změna. Jsou to naopak velcí soupeři v soutěži o vliv nad Asií. Evropa je zajímá pramálo, a to ještě pouze jako zdroj technologických znalostí. Když se podíváte na atlas či globus, asi vám to dojde. Jak velká je Asie a jak Evropa? V indickém tisku se objevují zprávy z Evropy je na x-té straně někde dole, a jsou to povětšinou informace z Británie, Francie nebo Německa. Vše ostatní je pod jejich rozlišovací schopnosti.