MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#103174 Pokud má být problém spekulace o příčině smrti Mičurina Počurkina Čurkina .....

2017-02-22 18:12

Za příklad vylhané zprávy označila mluvčí informaci o tom, že stálý ruský zástupce v OSN Vitalij Čurkin, který v pondělí náhle zemřel v New Yorku, podlehl srdečnímu záchvatu. Západní novináři se podle Zacharovové zpronevěřili pravdě tím, že o příčině smrti informovali ještě před vydáním oficiální zprávy lékařů.

.....a Rusáci nejsou schopni tedy identifikovat žádnou falešnou zprávu našich standardních zdrojů informací, tedy západních standardních novin a televizí, tak je vše naprosto super a je s velkým podivem, proč tedy někteří občané v ČR tvrdí, že naše standardní zdroje informací - zpráv, které se standardně podřizují mediálním zákonům zemí kde publikují, jsou vylhané, aniž by byli schopni prokázat jedinou lež, podobně jako žádnou lež nemůže vybavit ruská propaganda, natož lež propagandistickou, který by měla nějaký význam.
 
Je totiž naprosto lhostejno, jestli Mičurin Počurkin Čurkin zemřel na srdeční selhání, mrtvici či např. zanedbané vředy na dvanácterníku, je to lhostejné, nemá to žádný propagandistický význam i kdyby bylo naprostou lži na co zemřel. Navíc o tom nejspíš spekulovala jen bulvární media.   
 

Ruská armáda zřídila vojska ‚informačních operací‘. Jsou efektivnější a silnější

Důkazem zásahu ruské propagandy do voleb v ČR je zvolení Miloše Zemana. Jeho voliči vůbec neví proč jej zvolili, nejsou schopni to definovat, tedy byli propagandou zmanipulování. NSS dokonce jasně definuje, že Miloš Zeman lhal a porušoval tím volební zákon. Žalované porušování soud shledal "málo účinné" na voliče, aniž by ovšem definoval, jak účinnost měřil. Soud také spekuloval o tom, že nežalované lhaní by v součtu skutečně vliv na voliče mít mohlo. Miloš Zeman lhal a lže prakticky nepřetržitě, viz jeho včerejší projev ve Sněmovně.  

Mnohé lhaní Miloše Zemana nápadně koresponduje s lhaním v ruské propagandě např. v Parlamentních Putinových listech, které svojí propagandistickou aktivitu Kremlu započaly přesně se vznikem Zemanovců. 

Je skutečně velmi zarážejí ta všudypřítomná komunistická symbolika v Rusku. Pokud by se něco takového dělo v Německu, Rusko by první protestovalo, proti rehabilitování hákového kříže, ale srp a kladivo v rudé hvězdě navic na přehlídce armády jim připadá jako naprosto v pořádku. Absurdní divadlo. Není totiž rozdíl mezi komunistickou a nacistickou diktaturou (totalitou) a snad jen v tom, že ta nacistická naštěstí trvala daleko kratší dobu, ta komunistická je v Rusku provozována už skoro 100 let a východní Evropa si jí "užívala" od Rusáků více jak 40 let.  

Je velká škoda, že to Rusáci nemohou prokázat jako hoax, ale je to smutná realita současného Ruska. 

Je velmi pravděpodobné, že Rusáci velmi brzo zase s webem, který bude údajné lži našich standardní medií odhalovat velmi brzo skončí, neboť na něm buď nebude nic nebo jen jejich propagandistické lži, koncentrované na jednom místě a to se jim líbit opravdu nebude. 

 

 
 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#103175 Re: Pokud má být problém spekulace o příčině smrti Mičurina Počurkina Čurkina .....

2017-02-22 18:32:45

#103174: - Pokud má být problém spekulace o příčině smrti Mičurina Počurkina Čurkina ..... 

 Rusáci se ovšem činí, jen co je pravda. 

Češi čelí ruské propagandě o předání 4. brigády Němcům. Ukázali dohodu

22. února 2017  14:18
 
Zejména na prokremelských webech už týden budí rozruch údajné předání velení nad částí české armády Němcům. Pravda je ale méně dramatická. Česká 4. brigáda rychlého nasazení bude s Němci intenzivněji spolupracovat. Ministerstvo obrany nyní dohodu s německou stranou zveřejnilo.