MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#103166 KROMĚ ZEMANA MUSÍ ODSTOUPIT I FÍZLÁK BABIŠ

2017-02-22 14:42

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#103167 Re:

2017-02-22 14:50:55

#103166: -  

 Nebureš se v tom už máchá.......

Jo Nebureš dokonce přilepuje, tak to je opravdu v děsivém průseru a ví o tom. To je skvělá zpráva...

2017-02-21 13:21

 

......možná vůbec jedna z nejskvělejších za celé volební období. 

Kalousek: Babiš si bere dárce krve jako rukojmí

Předseda topky Miroslav Kalousek se pustil do ministra financí Andreje Babiše (ANO) kvůli jeho pozměňovacímu návrhu na zdanění výnosů z korunových dluhopisů. Babiš ho totiž podal k novele zákona TOP 09 a Starostů, která má daňově zvýhodnit dárce krve a kostní dřeně. Podle Kalouska si je šéf státní kasy bere jako rukojmí.

Babiš chce s největší pravděpodobností využít (přesněji zneužít) svého politického vlivu, poslance a vládu, aby se vyhnul nejen finančnímu postihu, ale s velkou pravděpodobností i trestnímu postihu, to je ale komunistická praktika pár exceláns, opravdu těžko se věří, že je Andrej Nebureš. 

Jo Andrej už se přiznal, že zneužil moc a že tedy ovlivnil jednání finanční správy!!!????

"Babiš premiéra v listu informoval, že finanční úřady nebudou plošně provádět daňové kontroly kvůli nezdanění výnosů z korunových dluhopisů. Reagoval tak na dřívější Sobotkův dopis, v němž premiér Babiše minulý týden vyzval, aby uvedl, zda dluhopisy prověřila Finanční správa."

On jim Andrej Nebureš Babiš "rozhodl", že nebudou provádět plošné kontroly? On se Andrej asi "posral" - na to není jiný výraz, obzvláště při pomyšlení, kdy právě on plošně nechal prověřit 650 000 faktur ve státní správě, nenašel dokonce ani jedinou korunu pochybení a zaplatit za to z peně daňových poplatníků stovky milionů korun. 

Babišův audit našel tajemné faktury za 16 miliard

ve skutečnosti na oněch 16 mld. nebylo nic tajemného, jak vyplývá z textu článku, podstatné je, že Babiš tehdy neváhal prověřovat plošně stovky tisíc faktur a projektů, které s nimi souviseli a vydávat za to stovky milinů korun z našich daní. 

Ale ví to velmi dobře, ví velmi dobře, že vlastník nemůže vlastní firmě půjčovat hotovost, jak si vzpomene a za úroka, který mu stanovi "znalec" nebo jeho chorá mysl. 

"Zatím jsem nezaznamenal, že by v souvislosti s tímto tématem u některého daňového subjektu k tomuto došlo," řekl již dříve generální ředitel Finanční správy Martin Janeček. Prohlásil také, že neví, podle jakých zákonných norem by měla správa postupovat v problematice možných úniků u korunových dluhopisů.

Tedy sorry áko, ale Nebureš je opravdu v totálních Zemanových sračkách - na to není jiný výraz, na druhou stranu, dokáže se vykroutit prakticky ze všeho a části jeho voličů jistě jeho rusácké podníkání se 100 mld. vlastně vůbec nevadí, byť je absurdní, aby na jednu fyzickou osobu byl napsán takový business.