MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Původní Evropan

#103114

2017-02-21 17:03

Takhle po ránu zapálit si pár Koránů...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#103116 Re:

2017-02-21 17:10:45

#103114: Původní Evropan -  

 

 I tento tvůj příspěvek připomíná debility Miloše Zemana.  Tedy platí o tobě toto:

 Ty jsi především produkt komunistického školství, které z dějin úplně vypustilo vznik monoteistických náboženství, jejich vývoj a prostup dějinami do dnešní dnů i do dnů budoucích, jejich vliv na současný žebříček morálních, kulturních či lidských hodnot, což v tobě evidentně generuje těžkou kulturní deprivaci, která způsobuje, že nejsi schopen vzdělávání a racionálního uvažování. 

Nejsi v tom zdaleka sám, Miloš Zeman je přímo zářným příkladem takto postiženého člověka, byť on si to, pravděpodobně, přivodil především sám svojí vlastní ubohostí a nepřekonanou závislostí na jeho deviantní rodinném prostředí.

Bohužel jeho voliči jsou nejspíš komunistickým školstvím postiženi obdobně jako ty. Ruská propaganda navíc toto poškození velmi účelně a v tomto ohledu dokonce "vědecky" zneužívá nepřetržitým znejišťováním těchto lidí a tedy dalším a dalším záměrným poškozováním jejich duševního stavu dalším zkreslováním posloupnosti časových událostí, vymýšlením si spikleneckých teorií a vyvolávání dojmu, že demokracie je špatný způsob správy veřejného prostoru, viz. např. to co včera předevedl Donald Trump, mám na mysli jeho ubohé lhaní o Švédsku nebo předtím Mičurin Lavrov v Mnichově, kdy hovořil o tom, jak Rusko touží po "novém řádu". Po kolikáte už Rusko zavádí "nový řád" a i dnes u toho masivně umírají lidé na Ukrajině i Sýrii a těžko se dá pochybovat o tom, že pro Rusy zase Vláď Iljič Putin nechystá gulagy, zatím tomu vše nasvědčuje, nejen vraždy opozičních politiků a novinářů. 

....zkus o tom přemýšlet.

Co si představuješ pod pojmem "Původní Evropan" - ruského asiata na území ČR na tanku a s kalašnikovem?