MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#103101 Vypadá jako alkoholový dement Zeman, mluví jako Zeman, lže jako Zeman....

2017-02-21 11:39

.....tedy Trump bude jen verzí dementa Zeman. 

Je Donald Trump příčetný? Překrucuje realitu, chybí mu empatie, vyjmenovávají psychiatři

Jak by to asi dopadlo, kdyby vyšetřil Miloše Zemana, to by byl masakr, jeho zvrhlosti, jeho návrhy na fyzické tresty dětí, atd. atd. 

"Podle Gartnera, který se specializuje na poruchy osobnosti, Trump trpí "maligním narcismem". To se kromě jiného projevuje asociálním chováním, agresivitou, paranoií a sadismem."


Nepřihlášený uživatel

#103102 To Sobotka dělá velmi dobře.....

2017-02-21 11:58

.....neboť je skutečně klidně možné, že Babiš zneužil svou moc, finanční zprávy tyto zlodějiny vůbec neřešili a teď to chce Andrej Nebureš vyřešit především pro něj velmi levně zákonem, který to "jako dodaní". 

Tady je ale možné, že nejen Andrej ale mnoho dlaších vlastníků firem, kteří nakupovali dluhopisy vlastních firem spáchali trestné činy a to doposud finanční správa u žádného případu nerozhodla, protož se tím ani nezabývali, přestože vlastník může půjčovat své firmě jen a pouze za "obvyklý úrok" který stanovuje Česká národní banka a ne nějaký "znalec" na které se odkazuje Andrej Nebureš. 

Sobotka chce korunové dluhopisy řešit s daňovou správou, Babišova odpověď mu nestačí

Nebureš si už návrhem dodanění naběhl na vlastní hloupost a je to velmi velmi dobře. 

Sobotka zopakoval, že není jasné, zda prostřednictvím korunovým dluhopisů nebyly kráceny daně a zda firmy si nepůjčovaly u vlastníků za nevýhodných podmínek. "Chci jasný signál, jestli to bylo v pořádku, nebo jestli to v pořádku nebylo. Pokud to v pořádku nebylo, tak jak daňová správa bude postupovat," uvedl premiér. Jedině daňová správa se podle něj může autoritativně vyjádřit.

Dalším důvodem, proč by měla daňová správa historii dluhopisů zkontrolovat, podle Sobotky je, že Babiš nyní navrhuje dluhopisy zdanit. "Musí se říct, jestli to dříve bylo legální," konstatoval.


Nepřihlášený uživatel

#103103 Návrh socanů je skutečně idiocie....

2017-02-21 12:06

....neboť jestli něco dramaticky snižuje produktivitu společnost, tak to jsou časté změny daní. Občané i firmy se srovnají s libovolným zdaněním, pokud samozřejmě celkové zdanení nevybočuje z průměru okolních zemí. Problémem je ale změna, pokud nastane, je to velmi drahé, dokonce i posud DPH o jediné procento je poměrně drahou procedurou pro státní správu, pro firmy i zprostředkovaně i pro občany. 

Proto je návhr socanů idiocie, pokud něco chtějí navrhovat, nesmí to být revoluce či kontrarevoluce. Kdysi jsem já nikoliv idiot Klaus použil příměr k permanentí revoluci, tak je opravdu velmi kontra produktivní. 

Řeší problém, který neexistuje. Ekonomové cupují daňové návrhy ČSSD

Český daňový systém není asociální, míra ohrožení chudobou je nejnižší z EU. Sociální demokracie návrhem na změnu daní z příjmů řeší neexistující problém. Plánované zvýšení daní pro velké firmy by je motivovalo k umělému snižování zisků nebo jejich danění jinde, tvrdí ekonomové oslovení Novinkami.


Nepřihlášený uživatel

#103104 Jo Nebureš dokonce přilepuje, tak to je opravdu v děsivém průseru a ví o tom. To je skvělá zpráva...

2017-02-21 12:21

......možná vůbec jedna z nejskvělejších za celé volební období. 

Kalousek: Babiš si bere dárce krve jako rukojmí

Předseda topky Miroslav Kalousek se pustil do ministra financí Andreje Babiše (ANO) kvůli jeho pozměňovacímu návrhu na zdanění výnosů z korunových dluhopisů. Babiš ho totiž podal k novele zákona TOP 09 a Starostů, která má daňově zvýhodnit dárce krve a kostní dřeně. Podle Kalouska si je šéf státní kasy bere jako rukojmí.

Babiš chce s největší pravděpodobností využít svého politického vlivu, poslance a vládu, aby se vyhnul nejen finančnímu postihu, ale s velkou pravděpodobností i trestnímu postihu, to je ale komunistická praktika pár exceláns, opravdu těžko se věří, že je Andrej Nebureš. 

Jo Andrej už se přiznal, že zneužil moc a že tedy ovlivnil jednání finanční správy!!!????

"Babiš premiéra v listu informoval, že finanční úřady nebudou plošně provádět daňové kontroly kvůli nezdanění výnosů z korunových dluhopisů. Reagoval tak na dřívější Sobotkův dopis, v němž premiér Babiše minulý týden vyzval, aby uvedl, zda dluhopisy prověřila Finanční správa."

On jim Andrej Nebureš Babiš "rozhodl", že nebudou provádět plošné kontroly? On se Andrej asi "posral" - na to není jiný výraz, obzvláště při pomyšlení, kdy právě on plošně nechal prověřit 650 000 faktur ve státní správě, nenašel dokonce ani jedinou korunu pochybení a zaplatit za to z peně daňových poplatníků stovky milionů korun. 

Babišův audit našel tajemné faktury za 16 miliard

ve skutečnosti na oněch 16 mld. nebylo nic tajemného, jak vyplývá z textu článku, podstatné je, že Babiš tehdy neváhal prověřovat plošně stovky tisíc faktur a projektů, které s nimi souviseli a vydávat za to stovky milinů korun z našich daní. 

Ale ví to velmi dobře, ví velmi dobře, že vlastník nemůže vlastní firmě půjčovat hotovost, jak si vzpomene a za úroka, který mu stanovi "znalec" nebo jeho chorá mysl. 

"Zatím jsem nezaznamenal, že by v souvislosti s tímto tématem u některého daňového subjektu k tomuto došlo," řekl již dříve generální ředitel Finanční správy Martin Janeček. Prohlásil také, že neví, podle jakých zákonných norem by měla správa postupovat v problematice možných úniků u korunových dluhopisů.

Tedy sorry áko, ale Nebureš je opravdu v totálních Zemanových sračkách - na to není jiný výraz, na druhou stranu, dokáže se vykroutit prakticky ze všeho a části jeho voličů jistě jeho rusácké podníkání se 100 mld. vlastně vůbec nevadí, byť je absurdní, aby na jednu fyzickou osobu byl napsán takový business. 

 


Nepřihlášený uživatel

#103105 Tady je to stejné, Zemanův slovník nejen já považuji za něco absurdního, natož jeho lhaní.....

2017-02-21 12:56

....a stejně jako Švéda i mne a nejen mne rozesmívá Donald Trumpeta a dokonce i na sjezdovce jsem slyšel velmi dobré imitování "America first" dokonce od několika lidí, okolí vždy moc dobře bavilo.

Celá tato diskuse je primárně o ubohosti Miloše Zemana a lidí, kteří jsou na něj napojeni (slušní, kulturní a mravní lidé se Zemanem nikdy nespolupracovali a nespolupracují), zprostřekovaně tedy i o ubohosti Trumpa, který je Zemanovi tak podoben. 

 

Zemanův slovník by ve Švédsku nepřijali ani krajní pravičáci. Trump Švédy jen rozesmál, říká novinář


Nepřihlášený uživatel

#103106 Dnes se ukazuje, jak obtížné je bránit interní propagandě, jak obtížné bylo zabránit.....

2017-02-21 13:32

Donbas ani Krym do toho nepleťte. Někteří odpůrci invaze do ČSSR v srpnu 1968 dnes podporují Kreml

....nacistům Německu či v Rusku komunistů  v ohlupování vlastních obyvatel.

Je to velmi vážné téma, Rusové jsou skutečně zmanipulovaní vlastní interní lživou propagandou a žijí dokonce v představa, že Rusko jako stát je nyní vnímán ve světě "dobře", což je samozřejmě absurdní přesvědčení. 


Nepřihlášený uživatel

#103107 Nebureš to už jede na "ostří nože" :-)

2017-02-21 13:49

Babišův úřad odmítl přilepšení pro policisty a hasiče, odbory se bouří

Ministerstvo financí pod vedením šéfa hnutí ANO Andreje Babiše se postavilo ostře proti plánu resortu vnitra přidat policistům, hasičům a dalším příslušníkům bezpečnostních sborů 10 procent k jejich tarifnímu platu.

On je se totiž Nebureš váli obecně v Zemanových exkremente, schopnost vlády udržet i jen míru růstu z minulého roku se limitně přiblížila nule, ČNB nahlásí ztrátu 300 ale také možná 500 mld. korun po zrušení intervencí, tedy v takové situace se Nebureš bojí slíbit i jen korunu, natož miliardy.  Může se mu totiž velmi lehce stát, že rozpočet bude nejen progamově, ale především reálně deficitní, mnéhé tomu už nyní nasvědčuje. Jedinou možností je tedy "nic nedělat", nestavět, neopravovat, odkládat spotřebu, jen tak je možné udržet rozpočet na uzdě. 


Nepřihlášený uživatel

#103108 Soudruh z Rusákova nejpíš usoudil, že firma zisk nepotřebuje, stačí jí obrat :-).....

2017-02-21 14:00

Gibraltarské úřady zabavili ruskému miliardáři největší jachtu světa

....případně se najednou rozmyslel a má "názor", že zisk firmy je nepřiměřeně velký, tak s ní chce vyjednávat, neb si přece takovou zhovadilou věc nikdo další už nekoupí, to by musel být přece velký magor, tedy má představu, že "dotane slevu". 

Prostě soudruh z Rusákova. 


Nepřihlášený uživatel

#103109 Je užašné, že ten "vlastenec" ani neví, jak má umístit českou vlajku....

2017-02-21 14:26

Čeští odpůrci islámu pálili korán. V Příbrami přišel jeden člověk, pražskou akci řeší policie

....je to obdobné, jako když Miloš Zeman řečnil u věnce obaleného jako českou trikolorou, ale ta byla vzhůru nohama. Mnohé to symbolizuje a dohládá to hloupost nejen Zemana, ale i toho šaška na videu. 


Nepřihlášený uživatel

#103110 Dnešní projev idiota Miloše Zemana ve Sněmovně....

2017-02-21 15:43

.....vejde jistě do "dějin", jako "Jakeš verze 2.0". Nepochybuji, že byl zase ožralý jako prase a jeho demence už pokročila do absolutních hospodských opileckých žvástů, pomluv, spikleneckých teorií a oplzlostí. 

Asi ho Ovčáček zapomněl přeříznout a opravdu nevím čemu se smějete. 


Nepřihlášený uživatel

#103111 Tak to je výzva založit jednu centrální a tam to vše shromažďovat....

2017-02-21 16:06

ŽalujeMěDonald.com. Trump preventivně koupil tisíce webových domén se svým jménem

.....např. kacerdonaldtrump.com, ta kačera rozhodne nenapadla a jistě by se ujala :-). 


Nepřihlášený uživatel

#103112 Lampasácké ženušky ruských okupantů byly odporné......

2017-02-21 16:13

Dejte si pozor na ruské sexuální nástrahy, varují Estonci vojáky NATO

 
 
Sexuální pasti, rvačky v hospodách, hackerské útoky a počítačová špionáž. Na to vše by si podle šéfa estonské rozvědky měli dát pozor vojáci Severoatlantické aliance rozmístění v Pobaltí. Rusové jsou podle něj schopni nasadit celý arzenál prostředků, aby zkompromitovali posílení východního křídla NATO.
 

.....pouze jedinkrát jsem viděl pěknou ženu ruského lampasáka za celou dobu okupace. Byla dokonce výjimečně krásná, on byl opravdu dost odporný v tom kopřiváku, válenkách a tou směšně velkou placatou čepicí na hlavě, přezíravě přehlížíjecí své okolí. 

Tedy pozor by si měli opravdu dát, ale Nataša se dá snadno odhalit, rusku a rusáka lze stále poznat na první pohled a to nejen podle jejich arogantního jednání. Nataša je pořád Nataša a Ivan je pořád Ivanem, obzvláště pokud jsou lampasáci, agenti FSB, GRU atd. to je poznamená vždy velmi, jako každého příslušníka zločinecké organizace. 


Nepřihlášený uživatel

#103113 Soudruh Vláďa Iljič Putin je na tom stejně jako voliči Miloše Zemana.....

2017-02-21 16:44

.....pořád si něco vymýšlejí, ale nikdy nejsou schopni své nesmysly ničím doložit.  

Vláďa Iljič Putin by tedy měl doložit, čím Rusko NATO provokuje, neb jinak vypadá jak Hitler, když mluvil o sousedech Německa před II. světovou válkou. Je to totiž Vláďa Iljič Putin kdo nedodržuje smlouvy o zbrojení, nikoliv NATO. To je na tom dokonce tak, že většina jejich členů nevydává na zbrojení ani to, co se dohodli uvnitř NATO, jak jistě velmi dobře ví. 

Je ale velmi dobře, že se to mění, neboť část nově vydaných částek na zbrojení bude jistě věnována i na prevenci proti hybridním válkách, které Rusko provozuje nejen na Ukrajině a proti ruské propagandě. 

"Server Newsru.com poznamenal, že i Rusko, nedůvěřující NATO, zvětšuje své síly u západních hranic. Současně ruský prezident Vladimir Putin označil za výmysl, že by Rusko ohrožovalo Pobaltí, podle něj naopak NATO „ustavičně provokuje a snaží se přimět (Rusko) ke konfrontaci“."

 

Původní Evropan

#103114

2017-02-21 17:03

Takhle po ránu zapálit si pár Koránů...


Nepřihlášený uživatel

#103115 Duka ja taková velmi podivná figura.....

2017-02-21 17:08

.....první co je v diskusi potřeba sdělit, že si jí nemigrující nevybírají. Migrace migrujících je fakt co svět existuje, migrují zvířata, migrují i lidé, je to realita.  To je potřeba si uvědomit a takto k tomu přistupovat. 

Neexistuje dokonce ani obrana proti migrace, žádná zeď migrující nezastaví, ostnaté dráty na komunistických hranicích nezastavily 500 000 migrujících rusáků do ČSSR v roce 1968, byť se v tomto případě jistě jedná o velmi specifický druh migrace, pro ilustruci co se musí dále stát je to velmi dobrý příklad, neboť 500 000 během 2 dnů je číslo úctyhodné.  

Na základě tohoto faktu je teprve možné se pousouvat kupředu a věc rozebírat, diskutovat o ní. 

Zde je ale vytvářen dojem, že za "migraci někdo může", že je za ní "někdo odpovědný" nebo dokonce, že "migrující někdo zve" a to je velmi nebezpečný nesmysl. 

Nekontrolovaná migrace může společnost poznamenat, varoval arcibiskup Duka

Pražský arcibiskup a předseda České biskupské konference Dominik Duka v úterý na bratislavské konferenci o náboženství a migraci varoval, že nekontrolovaná migrace může mít negativní dopad na společnost, jak už se to opakovaně ukázalo v dějinách.

Problémem totiž není migrace, to je fakt, realita, vlastnost světa, byla a zase bude, problémem je přístup k migraci a migrujícím a vyvolávání dojmu, že migrace je něco nepatřičného, nepřirozeného, ohrožujícího. Zdaleka to neplatí vždy. Co je jistě faktem, že migrace se bojí jak migrující tak i ti, kam migranté přicházejí.  Není totiž jednoduché odejít ze své země, což si drtivá většina těch, kam migranté přicházejí vůbec nedovedou představit, nezkusili si to, neznají to.  


Nepřihlášený uživatel

#103116 Re:

2017-02-21 17:10

#103114: Původní Evropan -  

 

 I tento tvůj příspěvek připomíná debility Miloše Zemana.  Tedy platí o tobě toto:

 Ty jsi především produkt komunistického školství, které z dějin úplně vypustilo vznik monoteistických náboženství, jejich vývoj a prostup dějinami do dnešní dnů i do dnů budoucích, jejich vliv na současný žebříček morálních, kulturních či lidských hodnot, což v tobě evidentně generuje těžkou kulturní deprivaci, která způsobuje, že nejsi schopen vzdělávání a racionálního uvažování. 

Nejsi v tom zdaleka sám, Miloš Zeman je přímo zářným příkladem takto postiženého člověka, byť on si to, pravděpodobně, přivodil především sám svojí vlastní ubohostí a nepřekonanou závislostí na jeho deviantní rodinném prostředí.

Bohužel jeho voliči jsou nejspíš komunistickým školstvím postiženi obdobně jako ty. Ruská propaganda navíc toto poškození velmi účelně a v tomto ohledu dokonce "vědecky" zneužívá nepřetržitým znejišťováním těchto lidí a tedy dalším a dalším záměrným poškozováním jejich duševního stavu dalším zkreslováním posloupnosti časových událostí, vymýšlením si spikleneckých teorií a vyvolávání dojmu, že demokracie je špatný způsob správy veřejného prostoru, viz. např. to co včera předevedl Donald Trump, mám na mysli jeho ubohé lhaní o Švédsku nebo předtím Mičurin Lavrov v Mnichově, kdy hovořil o tom, jak Rusko touží po "novém řádu". Po kolikáte už Rusko zavádí "nový řád" a i dnes u toho masivně umírají lidé na Ukrajině i Sýrii a těžko se dá pochybovat o tom, že pro Rusy zase Vláď Iljič Putin nechystá gulagy, zatím tomu vše nasvědčuje, nejen vraždy opozičních politiků a novinářů. 

....zkus o tom přemýšlet.

Co si představuješ pod pojmem "Původní Evropan" - ruského asiata na území ČR na tanku a s kalašnikovem? 


Nepřihlášený uživatel

#103117 Zeman je opravdu naprostý idiot.....

2017-02-21 18:56

.....Lyžarské středisko na německé straně hranice je mimo jejich národní park, v německé části národního parku je navíc naprosté minimum osídlení. Vypadá to, že v tom má Zeman jen opilecký hokej. Navíc je velmi zajímavé, že obě strany parku tedy jak ta česká i německá již dnes vypadají velmi podobně či dokonce shodně, hranice již dnes není prakticky patrná, porost je na obou stranách věšinou naprosto identický, což je vůbec nejskělejší zpráva. 

Opravdovou perlou v projevu soudruha soukmenovce Zemana ovšem byly jeho "historky z lyžování", ty byly parádní. To bylo jak z Majora Zemana :-). 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#103118 Uvědomuje se vůbec soudruh soukmenovec Miloš Zeman to svoje lhaní?

2017-02-21 19:02

Ví vůbec Prouza něco o českém průmyslu? ptal se Zeman

....aniž mám jakoukoliv touhu prouzu obhajovat. Pokud nemá bezpečnostní prověrku, nemá ve vysokých pozicích státní správy co pohledávat. 


Nepřihlášený uživatel

#103119

2017-02-21 22:07

Pan prezident je úplně mimo realitu. Je vidět, že i on je obklopen lidmi, ketří nemají ani tušení, kolik stojí chleba, máslo nebo kousek salámu. Opravdu je prezidentem všech nebo jen horních deseti tisíc?


Nepřihlášený uživatel

#103120 Re:

2017-02-21 22:14

#103098: -  

 Z takových Zemanů by měl Žižka radost, určitě by je hodil z hradeb Tábora a ten duchod 7000 by moh dát na proti alkoholní léčebnu.Mam z těch prognostiku radost kam to od revoluce dotáhli a ješte s Babišem dotáhnou.Cěchy Němcum a další verbeži a pak neni na platy nejen ve zdravotnictví.Nejlíp umřít hned a to před duchodem abych neokrádal stát.


Nepřihlášený uživatel

#103121 Re: Duka ja taková velmi podivná figura.....

2017-02-21 23:51

#103115: - Duka ja taková velmi podivná figura..... 

 Ano, Duka byl havlův kamarád, už jen to z něj dělá podivnou figuru...


Nepřihlášený uživatel

#103122 Re: Re: Duka ja taková velmi podivná figura.....

2017-02-22 02:21

#103121: - Re: Duka ja taková velmi podivná figura..... 

 Řekl bych, že máš spíše na mysli pana kardinála Vlka. Že by byl Duka kamarád Václava Havla se nejeví příliš pravděpodobné. 


Nepřihlášený uživatel

#103123 Re: Re: Projevuš postižení kulturní deprivací.....

2017-02-22 05:55

#103074: - Re: Projevuš postižení kulturní deprivací..... 

 běž do prdele islamisto nikdo tady o ten tvuj multikulturalizmus nestoji


Nepřihlášený uživatel

#103124 Re: Re: Re: Projevuš postižení kulturní deprivací.....

2017-02-22 06:18

#103123: - Re: Re: Projevuš postižení kulturní deprivací..... 

 Přestava, že někdy existovala monokulturní společnost je absurdní a je smutné, že lidé s přístupem k jednomu z nejlepších vzdělávacích systémů na světě, jsou schopni takovou hloupost tvrdit a tvářit se dokonce, že nikdo o stanadardní stav věcí nestojí. 

Bohužel platí co jsem napsal, jsi nevzdělaný a nevzdělatelný, k tomu žiješ v představě, že tvojí hloupost sdílejí "všichni". 

Vlastenec

#103125 Re: Re: Re: Re: Projevuš postižení kulturní deprivací.....

2017-02-22 06:25