MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#101833 Re: Dost už bylo hidžábové hysterie!!!!

2017-01-27 19:00

#101831: - Dost už bylo hidžábové hysterie!!!! 

 Pravdu díž, současný islám je militantní ideologie založená na absolutním se podvolení svého života jeho přikázáním. A nemusíme se bavit jen o teroristech, v normálních muslimských rodinách jsou běžné vraždy ze cti. V mnoha muslimských zemích jsou praktikovány nelidské tresty jako kamenování, sekání končetin, bičování, provádí se ženské obřízky a jiné zhovadilosti, které jsou pro člověka našeho civilizačního okruhu naprosto nepřijatelné. Ve světle těchto okolností mi přijde zcela racionální požadavek, že by měla být propagace tohoto netolerantního náboženství, které je ve svém učení v přímém rozporu s Listinou základních práv a svobod, postavena mimo zákon. Muslimští předáci v mnoha zemích, i v Evropě, stále aktivněji prosazují šaríu, tedy islámské náboženské právo, které je symbolem omezování práv žen a výše zmíněných tělesných trestů, trestů mrzačením, vražd ze cti, vražd za odpadlictví a takzvaných urážek víry a dalších podobně primitivních projevů, které nepatří do naší zeměpisné polohy ani do naší doby. Islámské představy o náboženských pravidlech nadřazených nad světská jsou v přímém rozporu se sekulárními státy Evropy, ohrožují nejen náš způsob života, ale i samotné principy demokracie, plurality, lidských práv a svobod pro všechny své obyvatele. Stejně tak označením bezvěrců za podřadné a nečisté obyvatelstvo se islám dopouští trestného činu Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod (§ 365). V extrémních případech islámu jde o trestný čin §400 Genocidium či § 401 Útok proti lidskosti. Tohle jsou dostatečné důvody pro postavení islámské ideologie na roveň nacismu, tedy zákaz jeho šíření, propagace a veřejného vyznávání. Tahle zrůdná totalitní energie se nemůže schovávat za svobodu vyznání, to je zcela nepřípustné!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#101835 Re: Re: Dost už bylo hidžábové hysterie!!!!

2017-01-27 21:11:52

#101833: - Re: Dost už bylo hidžábové hysterie!!!! 

 To komouši  i náckové samozřejmě zkoušeli s židovsvím i křesťanstvím, s islámem, s budhismem atd.... jako bys to nevěděl soudruhu Koněve. 


Nepřihlášený uživatel

#101848 Re: Re: Dost už bylo hidžábové hysterie!!!!

2017-01-28 02:36:01

#101833: - Re: Dost už bylo hidžábové hysterie!!!! 

 Správně! Tak jako byla postavena mimo zákon ohavná ideologie nacismu, tak by měl být postaven v demokratické zemi mimo zákon komunismus (a všechny jeho odnože – neomarxismus, multikulturalismus, ...) a především pak totalitní islám!


Nepřihlášený uživatel

#101870 Re: Re: Dost už bylo hidžábové hysterie!!!!

2017-01-28 12:46:58

#101833: - Re: Dost už bylo hidžábové hysterie!!!! STOP ISLÁMU A MUSLIMUM

 nejhorši na tom je že islám pořad neni postaveny mimo zakon a žije u nas přes 20000 radikalnich islamistu s toho jeden v brněnske mešitě šiři svou nenavist otevřeně ke všem a pak tady mame mohameda abbase dalšiho nebezpečneho islamistu ze sudanu kterej tu chce šiřit právo šaría a stale neni ve vězeni tohle dokazuje že vlada česke republiky propaguje právo šaría a nesmime zapomenout na vladimira sanku kterej tu praktikoval knihu zaklady tauhidu islamsky koncept boha mame v česku mnoho nebezpečnych psychopatu