MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#100729 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesty Vládi Iljiče jsou klikaté :-)

2017-01-12 18:59

#100727: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesty Vládi Iljiče jsou klikaté :-) 

 Jen přemýšlím, jak selektivní je tvůj náhled na veřejný prostor, to je vše. Tedy jak nekonzistentně myslíš a tedy i jednáš, nic dalšího v tom není. 

Zajímá mne velmi charakteristika voliče Miloše Zemana, připadá mi až neuvěřitelné, že se našlo takové množství občanů, kteří uvěřili jeho lžím a nejsou schopni racionálně zdůvodnit, proč jej volili.  

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#100733 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesty Vládi Iljiče jsou klikaté :-)

2017-01-12 19:05:32

#100729: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesty Vládi Iljiče jsou klikaté :-) 

 Už jsem ti jednou napsal že je mi hradní pán ukradený, jakýkoliv, nemá žádnou moc. mne zajímá vláda a kdo bude premierem a čím dřív tenhle co tam je ted vypadne, tím líp. Takže si studuj charakteristiky někde jinde, já ti neposloužím a ani mi nezajímají tvá moudra


Nepřihlášený uživatel

#100752 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesty Vládi Iljiče jsou klikaté :-)

2017-01-12 20:45:21

#100729: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesty Vládi Iljiče jsou klikaté :-) 

    Žádná politická strana, ani volený zástupce, nenjsou schopni a to zvláště ne ve volebním klání, deklarovat své cíle tak, aby tato deklarace byla v kontextu plné reality naprosto pravdivá. Zástupci stran i jednotlivci tedy jednoduše prezentují vlastně propagandu. Tomu se nikdy nelze vyhnout a nedokážou to ani takové strany, jako je KDU, nebo TOP 09.  Propagandu, tedy ani tu ruskou, tedy není nutno automaticky stavět na jednu rovinu se lží. Propaganda je vlastě často vlastně jakýmsi jednostranným popisem jevů tak, aby tento popis vyvolal dojem, že propagandu tvořící subjekt má oprávněné nároky, či, dejme tomu, že se protistrana dopustila určitých křivd. Neznamená to, že žádné s těchto nároků nejsou oprávněné, ani to, že k žádným křivdám nedošlo. Propaganda není žádné sprosté slovo. Nebýt propagandy protistrany, lidé by se neměli jak dozvědět o žádné lumpárně vládců, jimž lidé například ve volbách jakkoli naletěli, jako by se tomu stalo tehdy, kdyby zvítězila v USA v prezidentských volbách madam Clintonová. Voliči v Česku to vyhodnotili tak, že u nich zvítězili argumenty pana Miloše Zemana. Vítězství Miloše Zemana v prezidentských volbách potvrdil Nevyšší správní soud.