MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#100698 Re: Re:

2017-01-12 16:49

#100695: pan Hnedy - Re:  

 Ty v tom spatřuješ záměr? 

Dosud si stále nebyl schopen definivat, jak vypadá důvěryhodný zdroj informací na základě toho, jak s informacemi pracuje? 

Víš snad ještě o nějakém jiném pochybení ČT? 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#100706 Re: Re: Re:

2017-01-12 18:02:09

#100698: - Re: Re:  

 Samozřejmě, že je to záměr. Třeba tohle je taková klasika ČT:

 

Ve studiu nebo v rámci rozhovorů natáčených na kameru mimo studio (v živém přenosu nebo předtočených) dali autoři pořadu široký prostor k vyjádření celkem čtyřem zainteresovaným respondentům – občanům inkriminované země, tedy USA. Všichni tito respondenti byli transparentními příznivci Clintonové a odpůrci Trumpa (jeden člen administrativy demokratické strany – Andrew Schapiro, druhý Andrew Schapiro, druhý ideový a finanční podporovatel Clintonové – Brady Clough, třetí republikán angažující se v hnutí NEVER TRUMP – Tom Nichols, a čtvrtá lidskoprávní aktivistka – Anne Petráková). Byli tedy pozváni hosté zastupující výhradně jen jednu stranu, a to v poměru 4:0. Tento výběr respondentů výrazným způsobem ovlivnil vyznění pořadu. Provozovatel se tedy v uvedených případech dopustil porušení povinnosti poskytovat objektivní a vyvážené informace nezbytné pro svobodné vytváření názorů.

pan Hnedy

#100786 Re: Re: Re:

2017-01-13 01:56:17

#100698: - Re: Re:  

 :D ale byl, byl.  uz jsem jej nekolikrat definoval. Ale uz se nechci zapletat do Vasich nesmyslnych pricin.

nakonec jsem Vam vzdy ukazal, ze Vas politicky nazor je vecne nespravny a realita svetoveho i domaciho deni Vas o tom nescetnekrat musela presvedcit.

Naposledy ochrana hranic EU, kdy Vam to musel potvrdit nekdo od protinozcu. Ze ochrana a zabezpecni hranic EU, jakoz i neodkladne vraceni muslimskych ekonomickych migrantu je mozne, ze se jedna jen o politickou vuli celnich predstavitelu EU.

tady uvadim hitparadu vasich zcela zcestnych nazoru.

Ochrana hranic EU neni mozna.

oponenti s jinym nazorem jsou budto komunisti, rusti svabove, rusti agenti nebo xenofobove a extremisti

Rusko a Rusove mohou temer za vse spatne, co se ve svetove nebo domaci politice deje.

Milos Zeman byl zvolen diky lzi, protiustavne ...mimochodem nejak mi to pripomina situaci s Donaldem Trumpem....., i kdyz Ustavni soud potvrdil MZ  prezidentem. Cili myslite si, ze jste kompetentnejsi, nez Ustavni soud

neuznavate autoritu Ustavniho soudu, pritom tvrdite, ze M.Zeman jednal protiustavne.

Milos Zeman byl zvolen jen malym rozdilem hlasu. viz. obdobne zpochybnovani demoktraticke a reguelni volby Donalda Trumpa

Mel jste rad Sapita, ktery vam dodava..l karticky a noticky.

Demokracie je o tom mit ten spravny socialisticky, eurohujersky nazor, nejlepe do zniceni vlastni zeme a vyvrazdeni vlastnich obyvatel.

Karel Schwarzenberg by byl dobry prezident...

Havel musi byt zhmotnelou modlou, moralni autoritou, kterou je mozno v pripade nutnosti nesouhlasnych nazoru vytahnout! ACKOLIV SAM SI VYSLOVNE PRAL, ABY SE PO NEM NEPOJMENOVALI ULICE, LETISTE, NESTAVELI SOCHY A BUSTY.

Prazska kavarna ma patent na rozum.

Pan Hnedy nic neozdrojoval ... v posledni dobe jsem vam dal k dipozici  min. 5  zdroju pro ma tvrzeni.

v minulosti rovnez.

Pan Hnedy nedefinoval duveryhodny zdroj informaci.

tvorba obskurnich nesmyslnych spojeni a otazek  a to zejmena po tom co jste dostal konkretni odpoved.

 

Prijdete mi jako takova nedokonala umela inteligence stvorena prazskou kavarnou, neco jako Prazska kavarna 1.0, ktera ma jiste omezene schopnosti ucit se od svych protivniku, ale navic ma velice omezene analyticke uvazovani. Ze jste webrobot Majzner ?