MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#100594 Miloš Zeman je psychopat?

2017-01-11 13:10

"Já jsem měl s panem Zemanem svého času co do činění a vím, co je to za člověka. Pan Zeman je schopen říci cokoli a už mě to nepřekvapuje. Musí to vyhodnotit ti, kdo jsou k tomu povolaní: orgány činné v trestním řízení a politici. Pokud je některý ředitel zpravodajské služby dotčen, ať se ozve," sdělil Aktuálně.cz bývalý šéf Bezpečnostní informační služby Jiří Růžek.

"Ta informace byla v nějakém stupni utajení a prezident nemá ani právo, aby to dále sděloval. To je fatální chyba,“ řekl Aktuálně.cz exministr vnitra a bývalý šéf civilní rozvědky František Bublan. Zeman tím podle něj zásadně narušil práci zpravodajců. "Je to věc tajné služby. On jím to tímto hodně narušil," doplnil s tím, že bezpečnost země tím Zeman pravděpodobně neohrožuje.

"Je to z jeho strany ale nedomyšlené. Kdybych byl ředitelem služby, která mu to poslala, tak bych mu už víckrát nic neposlal," dodal Bublan.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#100596 Re: Zloděj volá, chyťte zloděje...

2017-01-11 13:22:03

#100594: - 

A my zase víme, co je za člověka Růžek. Je to lhář, který sám ohrozil bezpečnost ČR brutálním způsobem. Opět tu zloděj volá, chyťte zloděje... A takové šmejdy si samozřejmě zaprodaný mainstream vybírá, aby útočili na pana prezidenta.

https://www.bis.cz/clanek2c0f.html?ArticleID=10

 

Bezpečnost občanů ohrožují ti, kdo si takovou informaci o teroristech nechávají pro sebe...

 Nyní alespoň občané vědí, že musí být obezřetnější.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#100602 Re: Miloš Zeman je psychopat?

2017-01-11 13:50:38

#100594: - Miloš Zeman je psychopat?  

 A co se panu Bublanovi nelíbí? Že se po republice pohybují tato individua, tomu nikdo zabránit nemůže a je to veřejným tajemstvím i kdyby ministr vnitra 100x tvrdil, že ne. Nežijem ve vakuu, jsme v centru Evropy plné migrantů a iluzemi, že tu tito lidé nejsou se může kochat jen naprostý idiot.