MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#100255 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máte smůlu, majdanovští fašouni a bolševici z TOP09...

2017-01-05 17:46

#100252: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máte smůlu, majdanovští fašouni a bolševici z TOP09... 

 Kritizuji porušování principů demokracie, které Zeman a jeho tým, dle mého názoru, dělá. Porušované základní principy Zemanem při jejich dodržování zaručují nám občanou, že politik nebude zneužívat svojí moc. 

Tedy právě nedodržování základních principů Zemanem navíc v kombinaci s jeho porušováním volebního zákona, lhaním ve volební kampani, projevech, generuje oprávněnou obavu o to, že on i jeho tým jednají hanebně, na hraně Ústavy či za hranou, tedy v neprospěch občanů této země. Díky absencím bezpečnostních prověrek je navíc jejich jednání obtížně pro administrativu státu odhalitelné.

Tímto jsou podobni politickým sektám zneužívajícím moc, komunistům a nacistům. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#100258 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máte smůlu, majdanovští fašouni a bolševici z TOP09...

2017-01-05 18:47:59

#100255: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máte smůlu, majdanovští fašouni a bolševici z TOP09... 

 Jenže ty jsi zašel tak daleko, že jsi v mnoha svých příspěvcích sdělil okolnost, že neuznáváš Miloše Zemana jako prezidenta. Konal jsi tak i po té, když soudy dvoje nařčení prezidenta svými verdikty shodily se stolu. Jednak nařčení, že Zeman vyhrál podvodem, což NSS neuznal. Dále pak nepotvrdil ani nařčení, že by se Miloš Zeman dopustil hanebných výroků vůdči panovi Peroutkovi. Podporoval jsi dehonestaci úřadu, jež vznikla krádeží prezidentské standardy a ve svých hanlivých výrocích pokračuješ i po té, co právě demokratické instituce s nejvyšší rozhodovací pravomocí rozhodly, že Miloš Zeman je v prezidentském úřadu po právu. Tím se dopouštíš zpochybňování demokracie. To bohužel nemůžeš popřít. Je to tak.