MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#100252 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máte smůlu, majdanovští fašouni a bolševici z TOP09...

2017-01-05 16:59

#100215: - Re: Re: Re: Re: Re: Máte smůlu, majdanovští fašouni a bolševici z TOP09... 

 No tak teď tedy naříkáš, že systém umožňuje někomu pohybovat se na hranici zákona, nebo dokonce jednat libovolně, aniž by mu hrozilo postižení. Proto zdůvodňuješ, proč nerespektuješ výsledek procesu demokratického systému. Tedy kritizuješ systém a výsledek jeho fungování nerespektuješ, tedy spochybňuješ demokracii, protože náš stát je kompatibilní s nejdemokratičtějším (dle tvých častých výroků) možným systémem a to je systém bruselský. Tedy opět zpochybňuješ demokracii. 

 

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#100255 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máte smůlu, majdanovští fašouni a bolševici z TOP09...

2017-01-05 17:46:54

#100252: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máte smůlu, majdanovští fašouni a bolševici z TOP09... 

 Kritizuji porušování principů demokracie, které Zeman a jeho tým, dle mého názoru, dělá. Porušované základní principy Zemanem při jejich dodržování zaručují nám občanou, že politik nebude zneužívat svojí moc. 

Tedy právě nedodržování základních principů Zemanem navíc v kombinaci s jeho porušováním volebního zákona, lhaním ve volební kampani, projevech, generuje oprávněnou obavu o to, že on i jeho tým jednají hanebně, na hraně Ústavy či za hranou, tedy v neprospěch občanů této země. Díky absencím bezpečnostních prověrek je navíc jejich jednání obtížně pro administrativu státu odhalitelné.

Tímto jsou podobni politickým sektám zneužívajícím moc, komunistům a nacistům.