MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#99888 Re: Re:

2016-12-30 15:01

#99887: - Re:  

U koho na mezínárodní scéně měl získat body?

 Jediné co tím Putin vlastně mezinárodní scéně sdělil, že v žádném případě nechce, aby byly zveřejněny detaily činnosti ruských agentů na území USA a zkouší se vykoupit tím, že nikoho nevyhostí, neboť by musel příjít s nějakou lží, proč tak činí, tedy vše za předpokladu, že skutečně neudělá nějaké reciproční opatření jak mu navrhl soudruh Lavrov a ty tvrdíš, že to nerealizuje.

Putin evidentně čeká na to, že si činnost jeho zpravodajců na území USA bude chtít vyjednat skrytě, proto také Obama ruské agenty vyhostil veřejně a veřejně se také bude jejich porušování amerických zákonů řešit, přestože to Putin chce zoufale utajit a myslí si, že to dohodne s Trumpem.

Trump ovšem musí Americe a Američanům dnes dokazovat, že je skutečně Američanem, že ctí Ústavu a že není ruským trotlem. Toto bude muset po celé volební období, pokud se mu vůbec podaří zůstat v úřadě, tedy se mu před federálními úřady podaří prokázat, že jeho agentura nebyla zločinná a že žádný z jeho desítek soudních sporů, které vede neohrožují bezpečnost USA, případně se nedopustil trestných činů.  

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#99889 Re: Re: Re:

2016-12-30 15:12:12

#99888: - Re: Re:  

 A zapomněl si dodat i agentů amerických na ruském území. O tom, že ty si najdeš vysvětlení které se hodí do tvého krámu o tom nikdo nepochybuje. A nemá smysl jakákoli diskuse s tebou, přehlížet tě tak, jak širé rodné lány je nejlepší řešení. Klidně si hlásej svou pravdu, můj názor nezměníš a Putin u mně a spousty lidí, i když tobě se to nelíbí, zabodoval. Šmytec, s tebou si psát nebudu.