MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#99889 Re: Re: Re:

2016-12-30 15:12

#99888: - Re: Re:  

 A zapomněl si dodat i agentů amerických na ruském území. O tom, že ty si najdeš vysvětlení které se hodí do tvého krámu o tom nikdo nepochybuje. A nemá smysl jakákoli diskuse s tebou, přehlížet tě tak, jak širé rodné lány je nejlepší řešení. Klidně si hlásej svou pravdu, můj názor nezměníš a Putin u mně a spousty lidí, i když tobě se to nelíbí, zabodoval. Šmytec, s tebou si psát nebudu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#99890 Re: Re: Re: Re:

2016-12-30 15:19:23

#99889: - Re: Re: Re:  

 Problém je s tebou ten, nemáš argumenty, proto nemůžeš diskutovat. 

Putin by vyhostil s gustem každého Američana z USA pokud by porušoval ruské zákony, ale nic takového evidentně žádnému Američanovi na území Ruska prokázat nemůže a proto by je musel vyhostit jako reciproční krok, v ten moment by se ale celá věc začala probírat veřejně, neboť by se Američané a Amerika patali, proč? Jaký je důvod. Ten by neměl a Amerika by publikovala detaily činnosti Rusů na území USA, Američané by to požadovali a novináři by se na to intenzivně ptali a odpovědi by hledali. Administrativa USA samozřejmě s vyhoštění Rusům sděluje, proč se tak stalo a překládá i důkazy tak, aby neohrozila vlastní zpravodajce.  

Putin vůbec nestojí o veřejné probírání celé věci, nemůže si to dovolit, ale spíše tomu nedokáže ničím zabránit. Proto také Obama vyhostil všechny ruské agenty nikoliv jen symbolicky jednoho či dva, jak bývá obvyklé. 

Takto je to čteno diplomaty po celém světě, řekl bych.