MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#99881 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-12-30 12:50

#99880: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Horáček je úspěšný člověk ve svých oborech, tedy jak v podnikání tak i umělecké tvorbě. Mnohé jeho texty jsou pro ČR zásadní, patří do tohoto prostředí a byly pro něj tvořeny se znalostí tohoto prostředí. 

Nikdy nebyl Horáček přistižen u protiprávního jednání, u lži. 

Je velmi pravděpodobné, že je schopen kolem sebe shromáždit tým mravných, kulturních a odborně zdatných lidí a ti pro něj rádi budou pravovat, neboť jim nebude hrozit  např. to, co předvedli Zemanovi lidé Forejtovi. Hlavní ovšem je, že jeho sociální vazby jsou typicky orientované na lidi kulturní, mravné se znalostmi, tedy na lidi vzdělané, což je základní záruka, že jeho jednání v politice bude také kulturní, mravné a odborně na úrovni vysokoškolsky vzdělané osoby s odpovědností k zemi i ke historii své rodiny. 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Michal_Horáček

(Jen pro kontrast - Miloše Zemana obklopují lidé, kteří dokonce ani nejsou schopni získat bezpečnostní prověrku státu, mnohdy nejsou schopni ani zveřejnit profesní životopis Nejedlý, Hlinovský, jejich projev je zpochybňuje demokracii a jejich věcné jednání na hranici vlastizrady - Kmoníček. Zeman prakticky ani nezná svou rodinu a jeho jednání je tedy v podstatě mimo čas mimo prostor. Toto bohužel dává dostatek argumentů být velmi obezřetný před jakýmkoliv kontaktem s lidmi kolem Zemana a se Zemanem samotným) 

Tým bude schopen sestavit proto, že se ve veřejném životě pohybuje dlouhodobě a je to osoba obecně známá. Jeho rodinné zázemí je zřejmé a jedná se zázemí o intelektuální po všech stránkách.

On sám se vysokoškolsky vzdělal až po revoluci, což je také velmi dobrá zpráva, neprošel odpornou manipulací kateder marxismus-leninismu, jak se to stalo všem předrevolučním vysokoškolákům. Řekl bych, že také velmi dobře ovládá jazyky a co více, je schopen je používat nejen proto, že se umí pohybovat ve společnosti. 

Takového člověka je možné volit do jakékoliv ústavní pozice tedy i do pozice prezident. 

Tedy pokud by byl Horáček protikandidát Miloše Zemana, argumentů, proč volit právě Michala Horáčka by bylo více než dost. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#99891 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-12-30 15:46:50

#99881: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 "Jen pro kontrast - Miloše Zemana obklopují lidé, kteří dokonce ani nejsou schopni získat bezpečnostní prověrku státu, mnohdy nejsou schopni ani zveřejnit profesní životopis Nejedlý, Hlinovský, jejich projev je zpochybňuje demokracii ajejich věcné jednání na hranici vlastizrady - Kmoníček."

 

Tak povazovat Kmonicka za vlastizradce to uz muze opravdu jen chory mozek!! Asi proto si ho zve casto CT