MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#98176 Re: Re: Re: USA cvičily teroristy!!!

2016-11-21 11:06

#98174: - Re: Re: USA cvičily teroristy!!! 

 V roce 1979 to byla jediná opozice schopná vzdorovat komunistům v Afganistánu a těžko říci, jestli to byli teroristé či extrémisté v té době, v každém případě nebyli na seznamu teroristických organizací, který vede OSN. Je dokonce otázka, jestli se vůbec tehdy jednalo o jihad, i to je věc nejistá a v textu může být velmi nepřesná, nebot se primárně nejednalo o náboženské uskupení, ale o obranu před agresorem z Ruska a před komunisty. 

Dnes se o extrémisty a teroristy jedná, pokud se mluví o jihadu.  

Nic to nemění na tom, že není nikde řečeno, že by je CIA školila v terorismu. 

Mimochodem jen jako příklad, Amerika to má velmi těžké, v II. světové válce si bohužel také musela vybírat mezi dvěma zly - tedy mezi podporou komunistické totalitay a podporou nacistické totality, obě se ukazují jako naprosto stejně zrůdné, přesto Amerika masivně materiální pomocí podpořila totalitu komunistickou, přestože se ve Španělské občanské válce konfliktu vůbec neúčastnili. 

Pořád to také nic nemění na tom, že komunistická totalita z Ruska školila masivně teroristy z arabského světa a seznamy, těchto proškolených teroristů nikdy nezvěřejnila

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#98177 Re: Re: Re: Re: USA cvičily teroristy!!!

2016-11-21 11:28:22

#98176: - Re: Re: Re: USA cvičily teroristy!!! 

 Takže ty jsi džihásta a Usáma bin Ládin je tvůj hrdina. Taliban, Al-kajda a IS,  vznikli z těchto džihádistických bojovníků, to také nejsou podle teroristi teroristi, viď?

 

Seznam teroristů OSN? Máš na něj nějaký odkaz z té doby? Mimochodem,  kde sídlí OSN? :-)

 

Dojdi si s tím na státní zastupitelství.