MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#98066 Re: Re: Uvidíme, jestli se Trump pokusí o totalitu v USA a jestli se mu taková věc podaří.....

2016-11-20 10:05

#98049: - Re: Uvidíme, jestli se Trump pokusí o totalitu v USA a jestli se mu taková věc podaří..... 

 

Americký lid si dovolil tu nehoráznost, že volil jinak než američtí herci. Ti sice představuji nepatrný zlomek amerického obyvatelstva (ve všech státech celého světa tomu tak je - herců je všude mnohem méně než lékařů, techniků, prodavačů, učitelů, dělníků, zemědělců nebo třeba důchodců), avšak považují se za nadlidi, kteří mají právo řídit společnost podle svých vznešených představ a ideálů. A najednou národ rozhodne jinak než tato "elita"!

Není to drzost? Není pobouření herců oprávněné?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#98079 Re: Re: Re: Uvidíme, jestli se Trump pokusí o totalitu v USA a jestli se mu taková věc podaří.....

2016-11-20 12:12:48

#98066: - Re: Re: Uvidíme, jestli se Trump pokusí o totalitu v USA a jestli se mu taková věc podaří..... 

 Nějak zapomínáš, že většína Ameriky na počet hlasů volila Clintonovou a to o statisíce více. Tedy Trump by měl být velmi opatrný a velmi vážit slova, jeho mandát není nijak zářný. 


Nepřihlášený uživatel

#98111 Re: Re: Re: Uvidíme, jestli se Trump pokusí o totalitu v USA a jestli se mu taková věc podaří.....

2016-11-20 16:54:39

#98066: - Re: Re: Uvidíme, jestli se Trump pokusí o totalitu v USA a jestli se mu taková věc podaří..... 

 Tak tak. Herci jsou na rozdíl od výše jmenovaných lidí tvořících nějaké hmatatelné hodnoty ničím nepřínosné povolání, jen takový dodatek. Není to zas tak dlouho, kdy komediant byl na společenském žebříčku níž než popelář. Ostatně společenský skandálem byl i vztah ruského cara k herečce, nebo i následníka rakousko-uherského trůnu také s herečkou, ten se ostatně i zastřelil. Prostě když se i v obyčejné rodině našel někdo z potomků, kdo by zatoužil vzít si herce nebo herečku, byl by to skandál a rodiče by takovému potomkovi raděj zpřeráželi nohy, nebo jej navždy vyhnali z domu. Nějakou úroveň a docela vysokou měli až herci typu Wericha, Marvana, Filipovského, Buriana atd. Ti museli něco umět a také měli ve společnosti vážnost a patřili vlastně k elitě společnosti. Jenže těmto ti dnešní komedianti, účinkující ve stupidních seriálech a reklamách, nesahají ani po kotníky. To se opravdu uměním nazvat nedá, z toho žádnou moudrost nepochytí a už vůbec ne takovou, která by je opravňovala k tomu, aby mohli býti mluvčími nebo zastávali roli elity národa, do kteréžto role  by se rád pasoval zrovna Bartoška. Tato generace dnešních herců a komediantů, scenaristů a režisérů slaboduchých seriálů a celá tato tzv.kulturní fronta opět pozvolna degraduje toto povolání tam, kde bývalo kdysi....