Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#11931 Hranice už nemáme, ani zadrátované, vůbec žádné. Do Evropy se hrnou hordy (převážně) muslimů.

2016-11-19 18:06

Ptali se nás?

Hranice už nemáme, ani zadrátované, vůbec žádné. Do Evropy se hrnou hordy (převážně) muslimů. Zatím jich milióny postávají za naší (neexistující) hranicí, protože hlasitě pokřikujeme, že je tady nechceme, což uráží Mutti Merkelovou a její Pátou kolonu, Pražskou kavárnu. Hlavní důvod, proč jich tu zatím máme relativně málo, je ale ten, že si tu zatím nevytvořili dostatečné zázemí – jako v šedesátých a sedmdesátých v Německu. Zatím.

Jenže jsme v EU, kam jsme rovněž dobrovolně vstoupili (hlasy zhruba jedné třetiny voličů, někteří jsme hlasovali proti, ale byli jsme v menšině). A proto už nemáme hranice. Topolánkova vláda se nás sice na souhlas neptala, ale asi by jí podobná většina (jako ta, co hlasovala za vstup do EU) v té době řekla (i bez Babiše) ANO. Jen prezident Klaus byl proti – ale parlament ho přehlasoval. Takže teď nemáme ani státní suverenitu, ani hranice. A už se nás vůbec nikdo na nic neptá.

Neptal se nás ani ministr životního prostředí Martin Bursík, když udělal tunel století pro privátní „solární barony“. Jenom prezident Klaus byl zase proti – ale parlament ho zase přehlasoval. Teď baronům platíme z našich daní každý rok něco kolem pětačtyřiceti miliard (!) korun a soudruzi z vlády spolu s dalšími „experty“ si lámou hlavy, jak zařídit, aby bylo na důchody. Na penzijním účtu schází prý něco přes třicet miliard. Bude se na to prý muset jít přes daně. Pochopitelně. Své soukromé miliardy do toho „spasitel“ Babiš nedá. Je expert na dotace z EU (z našich daní) pro své firmy – a neptá se, zda s tím souhlasíme.

Informace k Islamizaci CR

 

prosim o sireni iformaci ohledne postupne islamizaci CR a jejich promoterech, kteri tak obchazeji zdani od parlamentu CR a klamou ve verejnych sdelovacich prostredcich.

 

Z dostupnych zdroju lze jiz vydedukovat, ze nase vlada – v cele s KDU-CSL, CSSD a bohuzel i neco jineho tvrdicim ANO=BABIS, migranty zacina tahat do CR. Zacina dovoz techto nami nepratelskych lidi k nam v mensich, ale stale se zvysujicich poctech, jejich ubytovavani a placeni. Tento postup v tichosti podporuji i TOPka a p. Gazdik, tzv. prazska kavarna – viz. Brady kauza, Zeleni atd.

 

Nechci malovat certa na zed predcastne, ale nic nedelanim take nic nevyresi. Kazdy by se mel zamyslet koho podporovat nejen ve volbach. Sam se svoji rodinou se pripravit a zacit aktivne vyjadrovat svuj nesouhlas – psanim nasim zastupcum, clankum, komentarim atd, tak jak jen kazdemu jde.

 

Staci se podivat na zapad on nasich hranic a je kazdemu jasne kam tento trend vede…

 

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

 

VICE-Hranice už nemáme, ani zadrátované, vůbec žádné. Do Evropy se hrnou hordy (převážně) muslimů.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#11932 Re: Hranice už nemáme, ani zadrátované, vůbec žádné. Do Evropy se hrnou hordy (převážně) muslimů.

2016-11-19 18:45:21

#11931: - Hranice už nemáme, ani zadrátované, vůbec žádné. Do Evropy se hrnou hordy (převážně) muslimů. 

 JE POTŘEBA AD SE LIDE ZAČNOU PŘIPRAVOVAT NA VÁLKU VLADA JE PROTI NAM A EVROPSKA KOMISE CHCE ODZBROJIT EVROPU TAK JAK TO UDĚLAL HITLER PŘED 2 SVĚTOVOU VÁLKOU ZATIM CO DO EVROPY PUTUJI ISLAMŠTI VOJACI TAK VĚTŠINA EVROPY JE MANIPULOVANA PROPAGANDOU NIKDO ZA NAS BOJOVAT NEBUDE TOHLE JE VÁLKA PROTI EVROPĚ TAKŽE RADIM KAŽDEMU ZAČIT SE ZBROJIT JEN OZBROJENEJ ČLOVĚK JE PŘIPRAVENEJ CHRANIT SVOU RODINU A PŘATELE A POKUD NEFUNGUJE PRAVNI STAT TAK MUSI ČLOVĚK VZIT SPRAVEDLNOST DO VLASTNICH RUKOU TAKŽE POKUD NAS EVROPSKA KOMISE ODZBROJI TAK JE TO FAŠISMUS POKUD ZAKAŽOU LEGALNI ZBRANĚ TAK SI MUSIME OBSTARAT NELEGALNI ZBRANĚ JE LEPŠI BYT VE VĚZENI NEŽ BYT V MARNICI ALE JEŠTĚ UPOZORNIM I KDYBY NEBILA MIGRACE MUSLIMU DO EVROPY TAK MUSLIMU V ZAPADNI EVROPĚ MAME NĚKOLIK MILIONU TAK ŽE VÁLKU S ISLÁMEM V EVROPĚ MAME ZA 10 AŽ 20 LET ZNOVU A TO KVULI MUSLIMSKE PORODNOSTI V ZAPADNI EVROPĚ TAKŽE RADIM LIDEM AD SE ZBROJI JA VIM JAKE TO JE BYT MEZI CIGANY MAM S TIM VELKE SKUŠENOSTI ALE SNĚMA SE JEŠTĚ DA VICHAZET ALE S MUSLIMY TO NIKDY NEFUNGOVALO STAČI SI PŘEČIST HISTORII ISLÁMU OD BILLA WARNERA JE TO VĚDEC Z USA TEN STUDOVAL PRÁVO ŠARÍA HADISI A HISTORII ISLÁMSKYCH DOBYVAČNYCH VÁLKACH PO BLYSKEM VYCHODĚ A V SEVERNI AFRICE NAJDETE TO TAKE NA YOUTUBE