Studentský manifest k 17. listopadu 2016

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#40 Re: Re: Re: Re: Mládenci a děvčata, studenti

2016-11-18 17:59

#39: Dan Mach - Re: Re: Re: Mládenci a děvčata, studenti 

 Já čerpám své poznání z vlastních zkušeností (tzv. autopsie) a hlavně - z používání vlastní hlavy. Na rozdíl od tebe, který čerpáš z hašišáckých dýchánků vaší lumpenkavárny mimózně odtržené od každodenní reality všedního života běžných občanů.   

Odpovědi

Dan Mach

#44 Re: Re: Re: Re: Re: Mládenci a děvčata, studenti

2016-11-18 21:52:13

#40: - Re: Re: Re: Re: Mládenci a děvčata, studenti 

Byl jsem v Praze na Staroměstském náměstí 28. října. Viděl jsem, co se tam odehrávalo a kdo o tom jak informoval. Proto informace o 17. listopadu čerpám ze stejných zdrojů a nepotřebuji, aby tyto informace procházely ruskou ambasádou. Navíc, když píšeš, že čerpáš z vlastní hlavy, nabízí se otázka, co odtamtud můžeš čerpat. Latinsky by se to dalo slušně nazvat nihil.

Každopádně je zbytečné studenty zahánět někam do kouta. 17. listopad byl především jejich svátkem. Oni umírali v roce 1939 a nastavili svá záda v roce 1989. A pokud toto chcete relativizovat, tak je to zbytečné. Historická fakta jsou prokazatelná. A pokud by se okamůry, rozohnění dědci a rozklepané báby z Letné netlačili bůhví proč do centra, nic by se tam nedělo. Pokud ale fandíte provokatérům, je diskuse zbytečná.