Týdny občanského neklidu

Quoted post

Dan Mach

#1832 Re: Re:

2016-11-18 16:55

#1822: Vlastenec - Re:  

Zatímco Zemanovci a Okamurovci jako obvykle pokojně protestovali - mně se zdá, že větší protimluv se už snad ani nedá vymyslet.  Vždyť samotná Okamůra mluví tak rychle a hlasitě, že se tomu nedá říkat poklidný protest, a rozpálení důchodci z Letné, kde byl jejich největším bohem Ortel ... no škoda mluvit.

Ve středu města se měl slavit svátek studentů. A když ho tak nehorázně loni studentům ukradla Jelena pro zemáky a konvičky, tak letos to mělo zůstat v poklidu, a centrum mělo být věnováno studentům. Vždyť ani Okamůry ani Zemáci nevzpomínali na studentské oběti, ale vypouštěli pouze svoji zamindrákovanou zlobu. Je dobře, že jim jejich provokace nevyšla.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1833 Re: Re: Re:

2016-11-18 21:11:39

#1832: Dan Mach - Re: Re:  

 Už toho nechte vážený pane Machu, všude čmáráte pořád jedno a to samé.  Za pár dnů si nikdo na nějaký listopad ani nevzdechne, ani slavná ČT, redaktoři budou mít jiná a důležitější témata pro lid a lidstvo a ne nějaké půtky politiků v listopadu. Už dnes je to vlastně historie a hlavní téma všech medií, tedy první den po tom "neklidu" je dění v USA a ne nějaké protesty umělců, studentů apod. Prostě to vyšumí.... Tato petice tady přestane lidi zajímat a dikuse tady utichne. Blíží se vánoce a to ted bude zajímat lidi i media víc, než nějaké demonstrace neklidných tzv. umělců. Ale klidně si tu vykecávejte své názory jak dlouho chcete, nikdo Vás neomezuje, mně osobně už přestal tento web zajímat, prostě je to pryč, život jde dál.... mějte se všichni jak chcete

Vlastenec

#1834 Re: Re: Re:

2016-11-18 22:24:00

#1832: Dan Mach - Re: Re:  

 Já byl na několika Okamurových demonstracích a na žádné nedošlo ze strany demonstrantů na žádné problémy, zato ty vždycky vyvolali agresivní sluníčkářští primitivové, kteří se vždy jako posedlí nalepí na naši demonstraci a snaží se dostat skrz policejní kordon a vyvolat tak za každou cenu střet. Ale co se bavit s člověkem, který má tak zvrácené hodnoty, že rychlá mluva je pro něj horší jak napadání demonstrantů ze zálohy nebo cílené sedání do cesty nahlášeným pochodům a rvaní se s policisty, kteří je po několikátém opětovném vyzvání odvedli násilím. Já vím, pro vás méně chápavé je rychlá mluva nejtěžší zločin, protože nestačíte pochytávat, co vlastně řečník říká. Ale za to Okamura nemůže, že jeho projevům přihlížejí i lidé s vyhuleným mozkem. Tolik frustrace a nenávisti, kolik jsem viděl v obličejích těch zoufalých, dredatých trosek, jsem doposud neviděl. Vlastně když nad tím tak přemýšlím, je mi jich tak trochu líto. Není to jistě žádný med trpět takovou posedlostí. Tím, že pravidelně konáme naše demonstrace, jim prokazujeme velkou službu, když jsou na nás tak závislí. Co by si jinak ti ubožáčci počali, kdyby si nemohli zahulákat na "nácky", že?