Studentský manifest k 17. listopadu 2016

Quoted post

Piešťan

#31 Mládenci a děvčata, studenti

2016-11-18 14:04

už si vyděláváte na sebe? Už jste někomu zajistili práci? Co jste doposud pro naši zemi vykonali?

Podle vašeho slovníku bych řekl, že jste hloupoučká telátka. Nechci vás urážet, jen vám přeji, abyste se z puberty probrali co nejdřív a nabrali aspoň nějaký rozum.

Zatím se chovejte slušně a studujte, ať jste někdy v budoucnu k něčemu.

Ing. Ivo Piešťan

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#32 Re: Mládenci a děvčata, studenti

2016-11-18 14:57:59

#31: Piešťan - Mládenci a děvčata, studenti 

 A co si uděla ty dědku? nic, hovno vaše generace celej život komouši a dneska volíte Zemana protože on vám slibuje komoušský jistoty jako ti komouši, no prostě seš Zemanůf dement dědo blbej. Maž, do kauflandu mají tam párek z hořticí za bůra blbe komunistickej!  

Dan Mach

#34 Re: Mládenci a děvčata, studenti

2016-11-18 16:29:26

#31: Piešťan - Mládenci a děvčata, studenti 

Vážený pane Piešťane, jste poměrně jasným důkazem, že titul neznamená inteligenci, a pokud si chcete zajišťovat úctu urážkami, tak to daleko nedopracujete. Studenti měli svůj svátek, a oslavili ho několikanásobně slušnějším způsobem, než byla loňská antidemonstrace pro lžiprezidenta a konvičky, kterou organizovala paní Jelena odněkud z východu. Tehdy jste měl protestovat. Ti, co tam vystupovali, šli vyloženě na ruku lidem, kterým je náš stát naprosto ukradený a jde jim jen o koryta. Je mi moc líto, že jsem se letos do Prahy nedostal, protože to musela být hodně fajn akce, a i když už nejsem nejmladší, tak je mi mezi mladými docela dobře.

Ti, kdo se chovali neslušně, to byly okamůry na Václaváku a ta sebranka na Letné. Zneužívání státního svátku ke svým soukromým politickým manifestacím je vrchol neslušnosti, a ti lidé, kteří se oněch akcí zúčastnili, zaslouží pouze pohrdání. Studenti si slavili svůj svátek a vzpomínali na své předchůdce, a myslím, že z nich jednou budou slušní lidé.


Nepřihlášený uživatel

#111 Re: Mládenci a děvčata, studenti

2016-12-26 01:21:23