Petice proti pausalizaci romskeho problemu

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#71 Re: Re: Re: DRAHOMIR

2011-11-29 20:56

#67: lojza - Re: Re: DRAHOMIR

Precetl jsem si Tvuj vystizny neurazlivy dopis po kterem jsem usoudil, ze Ti to opetuji take slusnou formou odpovedi.Je pravda ze nejsem zadny lekar, pravnik, fizik ,ucitel, nybrz obycejny clovek se vzdelanim jako je opravar zemedelskych stroju vystudoval jsem hudebni konzervator a kapelnickou skolu.Ja vim, neni to nic moc ale preci jen me to staci k tomu abych uzivil svou rodinu a nezatezoval tim stat.

Ptas se, jakou sezenu praci se svim vzdelanim?mam plat 1870€  a celkovy prijem s manzelkou mame kolem 3000€ mesicne. Tak co myslis, postaci mi to k poklidnemu zivotu s moji rodinkou??

Ohanis se tu pravopisem a sam to mas slohove pekne nahnute a co se tyce pravopisu, ten prvni dopis jsem psal v takovem rozcileni,ze jsem ani nestihal rozlisovat mekka i nebo tvrda y,protoze co me muze dopalit,jsou lide kteri me nekam porad posilaji do nejake Indie.Pokud tam chces zajet na dovolenou ja budu takovej frajer,ze Ti to zaplatim,kdyz tolik places jak za me platis dane a ja zatezuji socialni system.Jak omleta pisnicka,hruza!!!!To slysim stale dokola.

A chces se bavit o rasistech?????To vis urcite sam nejlepe jake  jsou dnesni statistiky v Ceske republice myslim ze vetsina populace!!!!Pokud se ptas,kolik je vzdelanych cikanu,uz o tom svedci tvoje neznalost a informovanost jen s doslechu(jedna baba povidala, kazdy Cech takhle place).Je jasne, ze se divas kolem sebe jen subjektivne a ne objektivne proto mas takoveto informace.V tomhle jsi tak nejak zaostaly dle tveho blaboleni.

Jsou i taci Romove, kteri nepotrebuji se snizovat k tomu aby se museli vyjadrovat neslusne ne-li vulgaristicky,kdyz chci byt slusny k tomu kdo se chova ke me slusne, dokazi to bez nejakych problemu.Modre psi jsem jeste nikdy nevidel,(nehul tolik to skhero)takze Ti na to nebudu ani odpovidat,sorry.Jinak samozrejme ze za svuj domov,povazuji Ceskou republiku a vim s naprostou jistotou,ze se to nikdy nestane abychom museli do budoucna opoustet sve domovy kvuli takovim lidem jako jsi Ty kteri nedokazi respektovat jinou rasu nez-li tu svoji(jak primitivni).Nikde ve svete neslysis, ze jsou problemy s Romy jen v Ceske republice!!!

A na zaver,pises o pracovitem obyvatelstvu,tim mas namysli jako Vas????Nenech se vysmat clovece,jakto ze se valite po Praze po nadrazi ozrali pochcany a somrate cigarety a na krabicove vina????Proc Ti pracujici nejsou v zamestnanich  a nepracuji,jak je to mozne??? Tohle mi hlava nebere a nutno podotknout,ze maji mnohem vetsi moznosti nez-li Romove protoze se povazujete  za nadrazenou rasu.

Nedavno probehla v Ct1 reportaz jak se jdou ptat na praci dve slusne Romky jedna dokonce si zahrala nedavno i v serialu ''Expozitura'' samozrejme ze byli odmitnuti a primo na kameru a paradox toho vseho byla majitelka svedska, (kolotocarka)dnes to resi ministerstvo prace za prokazanou diskriminaci vuci etniku a dokonce i prokazany rasovy motiv.Takze cim se to tu vlastne ohanis?Tim, ze Ceska republika je tak zadluzena protoze to je samej podvodnik, tunelar a zlodej.Tim chces argumentovat?Tohle je pro me teda smesna argumentace.

Timto uzaviram svuj komentar na tvou adresu a taky s radosti pisi      Sbohem       Drahomir

Odpovědi

lojza

#74 Re: Re: Re: Re: DRAHOMIR

2011-11-29 23:50:19

#71: - Re: Re: Re: DRAHOMIR

No vidíš Drahomíre,

pokud je skutečně pravda to co tady píšeš , pak máte měsíční příjem v rodině 78.000,-Kč čistého, čili ty jako vyučený opravář a hudebník k tomu 49.000,-Kč čistého, a mnaželka 29400,-čistého. V hrubé mzdě cca. 66.000,-Kč ty a 37.000,-Kč manželka.

Drahomíre, tolik jako tvoje manželka si nevydělá ani lékař po mnoha letech studia a 10 letech praxe, a tolik jako ty vydělává schopný manažer s vysokou školou a znalostí několika jazyků, nebo soudce.

Drahomíre, nepleteš si náhodou výplatu ze zaměstnání se sociálními dávkami a všemi možnými přídavky a dávkami hmotné nouze? Pak bych té částce spíše uvěřil..

Pokud to skutečně vyděláváš vlastní prací, pak zaloužíš pochvalu  a jistě nejsi státu na obtíž, a to je dobře. Otázka je, zda představuješ 1 nebo 2% z celkové populace cikánů v ČR? Zbytek je na tom bohužel zcela opačně a stát / čili ti co pracují/ je neúměrně zatěžován, neb na dávky pro ty ,co v nejlepším případě sedí doma u bedny, musejí nejen češi, ale i ti slušní cikáni kteří pracují, pracně vydělávat den co den.

Do Indie jezdit nepotřebuju, viděl jsem dokumenty které jí odhalovaly v plné nahotě ( děti pavouci, tzn. bez nohou, kdy z jedné vesnice je kradli do druhé, sekali jim nohy a oni pak pro ně museli jako invalidi po rukou žebrat , a sousedi z druhé vesnice jim to opláceli -  necenzurovaný cestopis herců z divadla Sklep po Indii, vysílala to česká televize, velmi nechutná podívaná na indický venkov) , a byl jsem pracovně i kolem ghet, která jste si v ČR vytvořili naprostou devastací paneláků i jiných domů, za které nikdo z vás nikdy nešel do lochu, ačkoli jste tím zlikvidovali obecní majetek a pak dostáváte byty nové. Takže díky, Indii nemusím navštívit ani v příštím životě, stačí mi vážně to co tady vidím od potomků emigrantů z Indie a jsem z toho slušně řečeno nejen já hodně hodně znechucený.

Když někoho kousne 5x fialovej králík , a sousedy taky, pak je jasný že na fialový hady vznikne alergie a ostražitost. To není žádnej rasismus, rozumíš?  Čechům nevadí japonec ani korejec, neb se chovají slušně. Apropo Evropan je indoevropská rasa, čili češi a cikáni jsou kupodivu jedna rasa, čili těžko lze jednoho nařknout že je rasista, uvědom si to, Drahomíre.

Domovy se opouštějí třeba v okamžiku, kdy už nejsou dávky jen tak, bez práce, není na nájem a na energie, a o kus dál je země předků, kde se nájem neplatí, a je tam pořád takové teplo že se ani netopí, takže tam lze nechodit do práce a válet se doma aniž by vznikaly nějaké dluhy, víš Drahomíre?

Pokud nějaká paní odmítla zaměstnat uchazečku ( češku, cikánku, japonku), byla v plném právu. Každý si přeci může zaměstnat koho chce podle svého uvážení, vám už nestačí že většina z vás je na dávkách které platí češi, a ještě byjste chtěli diktovat zaměstnavatelům že vás mají přijímat, když neumíte povětšinou číst ani psát? kam by s takovými pracanty došli, leda ke krachu a pak by museli jít sami na sociálku . A dostali by polovinu toho co dostáváte vy automaticky bez toho aniž byjste v životě sahli na práci, uvědomuješ si to Drahomíre? A aby bylo na kde brát na dávky, musejí fungovat firmy, protože peníze nesklidíš zdarma na poli, víš?

Je li česká republika samej jak říkáš podvodník, tunelář a zloděj, proč tu ještě jste? nikdo vás tu nedrží, naopak byjste spoustě lidí udělali radost, a zbylo by dost peněz na výplaty policistů, hasičů atd, kteří tomuhle státu skutečně něco přinášejí .Ono to bude spíš o tom, že v některém etniku je nějaký poměr slušných a grázlů, např. 95%  a 5 %, a v jiném etniku je to přesně naopak. Co myslíš?

Já už taky nemám čas ani chuť vysvětlovat takovéhle základní věci, Drahomíre, přeju hodně úspěchů v práci, jsi li slušný cikán, nikdo si tě ani nevšimne, tak jako si nevšimne japonců a korejců nebo řeků . To je celé, jednoduché a prosté.

Sbohem Drahomíre