Petice proti pausalizaci romskeho problemu

lojza

/ #74 Re: Re: Re: Re: DRAHOMIR

2011-11-29 23:50

#71: - Re: Re: Re: DRAHOMIR

No vidíš Drahomíre,

pokud je skutečně pravda to co tady píšeš , pak máte měsíční příjem v rodině 78.000,-Kč čistého, čili ty jako vyučený opravář a hudebník k tomu 49.000,-Kč čistého, a mnaželka 29400,-čistého. V hrubé mzdě cca. 66.000,-Kč ty a 37.000,-Kč manželka.

Drahomíre, tolik jako tvoje manželka si nevydělá ani lékař po mnoha letech studia a 10 letech praxe, a tolik jako ty vydělává schopný manažer s vysokou školou a znalostí několika jazyků, nebo soudce.

Drahomíre, nepleteš si náhodou výplatu ze zaměstnání se sociálními dávkami a všemi možnými přídavky a dávkami hmotné nouze? Pak bych té částce spíše uvěřil..

Pokud to skutečně vyděláváš vlastní prací, pak zaloužíš pochvalu  a jistě nejsi státu na obtíž, a to je dobře. Otázka je, zda představuješ 1 nebo 2% z celkové populace cikánů v ČR? Zbytek je na tom bohužel zcela opačně a stát / čili ti co pracují/ je neúměrně zatěžován, neb na dávky pro ty ,co v nejlepším případě sedí doma u bedny, musejí nejen češi, ale i ti slušní cikáni kteří pracují, pracně vydělávat den co den.

Do Indie jezdit nepotřebuju, viděl jsem dokumenty které jí odhalovaly v plné nahotě ( děti pavouci, tzn. bez nohou, kdy z jedné vesnice je kradli do druhé, sekali jim nohy a oni pak pro ně museli jako invalidi po rukou žebrat , a sousedi z druhé vesnice jim to opláceli -  necenzurovaný cestopis herců z divadla Sklep po Indii, vysílala to česká televize, velmi nechutná podívaná na indický venkov) , a byl jsem pracovně i kolem ghet, která jste si v ČR vytvořili naprostou devastací paneláků i jiných domů, za které nikdo z vás nikdy nešel do lochu, ačkoli jste tím zlikvidovali obecní majetek a pak dostáváte byty nové. Takže díky, Indii nemusím navštívit ani v příštím životě, stačí mi vážně to co tady vidím od potomků emigrantů z Indie a jsem z toho slušně řečeno nejen já hodně hodně znechucený.

Když někoho kousne 5x fialovej králík , a sousedy taky, pak je jasný že na fialový hady vznikne alergie a ostražitost. To není žádnej rasismus, rozumíš?  Čechům nevadí japonec ani korejec, neb se chovají slušně. Apropo Evropan je indoevropská rasa, čili češi a cikáni jsou kupodivu jedna rasa, čili těžko lze jednoho nařknout že je rasista, uvědom si to, Drahomíre.

Domovy se opouštějí třeba v okamžiku, kdy už nejsou dávky jen tak, bez práce, není na nájem a na energie, a o kus dál je země předků, kde se nájem neplatí, a je tam pořád takové teplo že se ani netopí, takže tam lze nechodit do práce a válet se doma aniž by vznikaly nějaké dluhy, víš Drahomíre?

Pokud nějaká paní odmítla zaměstnat uchazečku ( češku, cikánku, japonku), byla v plném právu. Každý si přeci může zaměstnat koho chce podle svého uvážení, vám už nestačí že většina z vás je na dávkách které platí češi, a ještě byjste chtěli diktovat zaměstnavatelům že vás mají přijímat, když neumíte povětšinou číst ani psát? kam by s takovými pracanty došli, leda ke krachu a pak by museli jít sami na sociálku . A dostali by polovinu toho co dostáváte vy automaticky bez toho aniž byjste v životě sahli na práci, uvědomuješ si to Drahomíre? A aby bylo na kde brát na dávky, musejí fungovat firmy, protože peníze nesklidíš zdarma na poli, víš?

Je li česká republika samej jak říkáš podvodník, tunelář a zloděj, proč tu ještě jste? nikdo vás tu nedrží, naopak byjste spoustě lidí udělali radost, a zbylo by dost peněz na výplaty policistů, hasičů atd, kteří tomuhle státu skutečně něco přinášejí .Ono to bude spíš o tom, že v některém etniku je nějaký poměr slušných a grázlů, např. 95%  a 5 %, a v jiném etniku je to přesně naopak. Co myslíš?

Já už taky nemám čas ani chuť vysvětlovat takovéhle základní věci, Drahomíre, přeju hodně úspěchů v práci, jsi li slušný cikán, nikdo si tě ani nevšimne, tak jako si nevšimne japonců a korejců nebo řeků . To je celé, jednoduché a prosté.

Sbohem Drahomíre