MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97651 Re: Pak že voliči Trumpa víc koho volili a s čím zacházejí.....

2016-11-13 17:22

#97637: - Pak že voliči Trumpa víc koho volili a s čím zacházejí..... 

 To ale poněkud nesedí. Ročníky, které převážně volí Trumpa se nevyžívají v lajkování na Facebooku, to jsou spíše radovánky předzpracované sluníčkářské omladiny. Důvod je spíše ten, že anglicky mluvící obecenstvo napřkílad rozpoznalo, že to Trump ve skutečnosti Clintonové v debatách natřel a ono obecenstvo si nenechalo pak už vnutit tezi o tom, že to bylo naopak. To můžete havloidi skoušet možná na lidech v Česku, ne ale na lidi v USA. Lidé si mohli v USA přece vybrat, zda poslouchat mainstream, nebo ne. Jistě si i poslechli argumenty mainstreamu, není důvod myslet si, že měli vypnutou televizi naschvál, protože se frau Clintonové nadržovalo. Nebo máte jiné informace?

 

 

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97652 Re: Re: Pak že voliči Trumpa víc koho volili a s čím zacházejí.....

2016-11-13 17:31:08

#97651: - Re: Pak že voliči Trumpa víc koho volili a s čím zacházejí..... 

 To máš velmi zkreslenou představu o Americe, především toho co se týče používání facebooku pro šíření politických lží.

Tady se to odehrává doposud pomocí rozesílání hromadných emailů, kterým si mezi sebou voliči Miloše Zemana vymývají mozky nepřetržitým udržováním ve stavu, že lži Miloše Zemana jsou pravdu. Účinnnost je dána tím, že jsou tito příjemci "hrdi", že jsou do takové komunikace zařazeni.  

Část nekritických občanů USA si Trump šířením lží, polopravdu a podivných manipulací velmi pečlivě připravil. Další část, stejně jako u nás, za něj udělala ruská propaga, viz. i v této diskusi uváděné anglické servery, které deklarují sídlo v obchodě či plechové boudě, jako Ron Paul Intstitute. 

Trump naplnil své celoživotní krédo - "Chcete lži? Zaplatíte za ně? Tak tady je máte."

Tvrzení, že bylo Clintonové "nadržováno" je absurdní, ale je pravdivé, že Trump vytvořil dojem, že tomu tak je.