MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97637 Pak že voliči Trumpa víc koho volili a s čím zacházejí.....

2016-11-13 13:40

Trump zahanbil sedmou velmoc. Místo přízně médií vsadil na sítě a hoaxy

"V tu chvíli se projevila velká slabost sociálních sítí, zejména Facebooku. Pomocí algoritmu, který používá, totiž může velmi úspěšně rozdělovat společnost. Je to poměrně jednoduché. Čím více na Facebooku lajkujeme, sdílíme a čteme určité příspěvky, tím více podobných příspěvků se nám na obrazovce objeví. Algoritmus automaticky vybere obsah, o kterém předpokládá, že uživatele zaujme nejvíce."

.....oni se dokonce sami nechávají sebedeblinit, vlastními hauxy.

Také to vysvětluje, proč se Trump snaží odříznout standardní media ověřijící pravdivost informací o toho, co chystá. Potřebuje udržet jeho voliče ve stavu sebeoblbování pokud možno co nejdéle. Vytvářet dojem, že jsou jim poskytovány "exkluzivní informace" "jen pro ně" prostřednictvím právě facebooku. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97651 Re: Pak že voliči Trumpa víc koho volili a s čím zacházejí.....

2016-11-13 17:22:02

#97637: - Pak že voliči Trumpa víc koho volili a s čím zacházejí..... 

 To ale poněkud nesedí. Ročníky, které převážně volí Trumpa se nevyžívají v lajkování na Facebooku, to jsou spíše radovánky předzpracované sluníčkářské omladiny. Důvod je spíše ten, že anglicky mluvící obecenstvo napřkílad rozpoznalo, že to Trump ve skutečnosti Clintonové v debatách natřel a ono obecenstvo si nenechalo pak už vnutit tezi o tom, že to bylo naopak. To můžete havloidi skoušet možná na lidech v Česku, ne ale na lidi v USA. Lidé si mohli v USA přece vybrat, zda poslouchat mainstream, nebo ne. Jistě si i poslechli argumenty mainstreamu, není důvod myslet si, že měli vypnutou televizi naschvál, protože se frau Clintonové nadržovalo. Nebo máte jiné informace?