MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97506 Pak, že nejsou voliči Trumpa debilové......

2016-11-11 22:59

Trump zahanbil sedmou velmoc. Místo přízně médií vsadil na sítě a hoaxy

"V tu chvíli se projevila velká slabost sociálních sítí, zejména Facebooku. Pomocí algoritmu, který používá, totiž může velmi úspěšně rozdělovat společnost. Je to poměrně jednoduché. Čím více na Facebooku lajkujeme, sdílíme a čteme určité příspěvky, tím více podobných příspěvků se nám na obrazovce objeví. Algoritmus automaticky vybere obsah, o kterém předpokládá, že uživatele zaujme nejvíce."

.....oni se dokonce sami nechávají sebedeblinit, vlastními hauxy.

Také to vysvětluje, proč se Trump snaží odříznout standardní media ověřijící pravdivost informací o toho, co chystá. Potřebuje udržet jeho voliče ve stavu sebeoblbování pokud možno co nejdéle. Vytvářet dojem, že jsou jim poskytovány "exkluzivní informace" "jen pro ně" prostřednictvím právě facebooku. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97509 Re: Pak, že nejsou voliči Trumpa debilové......

2016-11-11 23:25:07

#97506: - Pak, že nejsou voliči Trumpa debilové...... 

 Děláš, jakoby na tom konzumenti kavárenských sranců typu"komunistický nácek" byli nějak jinak. Příbuzný obsah webu, jež je navštěvován, nenabízí přeci jenom facebook, chovají se tak i jiné služby. Vás spíš děsí, že draze zaplacené služby, jež vnucují a vyrábějí veřejné mínění, právě přestávají tak spolehlivě zabírat oproti dobám dřívějším. I s velikým nasazením a to bylo i v době kdy byl mediálně u nás vmasírováván do povědomí přes mainstream kníže modré číro, vám tato masáž nefunguje, naopak působí nakonec i opak. Ale dělejte to takhle klidně dál. I američtí sluníčkáři asi budou dělat soustavně bordel, protože se, tak jako u nás, rovněž nedokáží smířit s porážkou ve volbách. Dál se budou povyšovat a dělat exibicionistické scény. A namíchnou ostatní ještě víc. Poškozují tím i projekty lidí, co chtěli nějak svému okolí nesobecky přispět. Tito lidé by se měli od politikařících dobroserů distancovat.