MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97485 Re: Re: Re: Re: Amerika ovšem prožívá jakýsi podivní komiks s kačerem Donaldem Trumpem.....

2016-11-11 18:25

#97483: pan Hnedy - Re: Re: Re: Amerika ovšem prožívá jakýsi podivní komiks s kačerem Donaldem Trumpem..... 

nemyslím si to:

- s Clintonem velmi přeháníš, kterou druhou milenku znáš kromě Lewinské?

- soukromá adresa používaná na komunikaci uvnitř politické strany je běžná praxe

- konkrétně jsi nevyjádřil nic, co bylo na politice Clintonové - její osobní rozhodnutí - špatného

- pokud to skutečně byl vzdor proti informačním kanálům, svědčilo by to o hlouposti voličů - mnohé vysvětluje sebeoblbovač like ve facebooku, kdy po like dostává uživatel ty same debility, jen zmnožené

- představa, že amorální, nekulturní a nevzdělaný (minimálně o procesní stránce americké demokracie) člověk je vítězstvím demokracie je absurdní tvrzení, což koreluje s tím, že mne označuješ agentem "čehosi"

- jak si představuješ "úskoky eurosocialistů a neomarxistů" a jak si představuješ, že si "američani vzali svou demokracii zpět" volbou člověka, který vede 75 osobních sporů po celých Spojených státech a je sexuální celebritou? 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97488 Re: Re: Re: Re: Re: Amerika ovšem prožívá jakýsi podivní komiks s kačerem Donaldem Trumpem.....

2016-11-11 18:51:03

#97485: - Re: Re: Re: Re: Amerika ovšem prožívá jakýsi podivní komiks s kačerem Donaldem Trumpem..... 

 Ono z Clintonovou famílií se pojí jiná velice odporně znějící šuškanda. Například ta, že málem snad až skoro  šedesát různých přátel oné famílie zemřelo za velice podivných okolností. Také zprávy o sponzorování nadace Clintonových právě šejky snad z celého blízkého východu. V médiích se šíří informace pouze o tom, že Clintonová používala soukromou schránku, ale málo se propírá, co vyplývá z obsahu uniklých emailů. Žádný z rodiny Clintonů si bohužel dnes prezidentský úřad nezaslouží. Co se týče Lewinské, Trumpův tým přivedl do druhé debaty vícero žen, jež Clintonová zastrašovala, aby se nesoudily kvůli sexuálnímu nátlaku od jejího prasáckého manžela pana dobytka. Co to může být za ženskou, která takto jedná? Zrůda?