MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97488 Re: Re: Re: Re: Re: Amerika ovšem prožívá jakýsi podivní komiks s kačerem Donaldem Trumpem.....

2016-11-11 18:51

#97485: - Re: Re: Re: Re: Amerika ovšem prožívá jakýsi podivní komiks s kačerem Donaldem Trumpem..... 

 Ono z Clintonovou famílií se pojí jiná velice odporně znějící šuškanda. Například ta, že málem snad až skoro  šedesát různých přátel oné famílie zemřelo za velice podivných okolností. Také zprávy o sponzorování nadace Clintonových právě šejky snad z celého blízkého východu. V médiích se šíří informace pouze o tom, že Clintonová používala soukromou schránku, ale málo se propírá, co vyplývá z obsahu uniklých emailů. Žádný z rodiny Clintonů si bohužel dnes prezidentský úřad nezaslouží. Co se týče Lewinské, Trumpův tým přivedl do druhé debaty vícero žen, jež Clintonová zastrašovala, aby se nesoudily kvůli sexuálnímu nátlaku od jejího prasáckého manžela pana dobytka. Co to může být za ženskou, která takto jedná? Zrůda?

 

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97489 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amerika ovšem prožívá jakýsi podivní komiks s kačerem Donaldem Trumpem.....

2016-11-11 18:54:26

#97488: - Re: Re: Re: Re: Re: Amerika ovšem prožívá jakýsi podivní komiks s kačerem Donaldem Trumpem..... 

 Vymyslet si můžeš libovolnou "šuškandu", ale nedovedeš si představit, co si o tobě říkají tvoji sousedi ve tvé panelákové králíkárně. 

Tedy neprojektuj si svojí vlastní idiocii do šuškandy libovolného druhu - zrůdo - nebude ti hrabat. 

Co je potřeba ocenit na volíčích v USA, že oněch 75 soudních sporů, které Trump vede neřeší - považují je za irelevantní dokud nejsou rozhodnuty - byť je to jistě procesně komplikovaná věc, neboť budou Trumpovi ubírat čas a koncentrovanost na ústavní pozici a ani to voliče neodradilo, důvěřují v demokracii natolik, že bude s Trumpem nakládáno jako by bylo nakládáno s nimi, tedy stejně tvrdě či stejně měkce podle toho, jak na věci nahlíží.