MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#97483 Re: Re: Re: Amerika ovšem prožívá jakýsi podivní komiks s kačerem Donaldem Trumpem.....

2016-11-11 17:46

#97477: - Re: Re: Amerika ovšem prožívá jakýsi podivní komiks s kačerem Donaldem Trumpem..... 

prese vsechno porad lepsi nez Clintonova .

Clintonova sdili domacnost a sdilela by i Bily dum jeste s vetsim sexualnim atletem Billem, ktery si to s chuti rozdaval i s prvni zenskou, na kterou natrefil pri behani v parku, kdyz byl guverner.

samostatnou kapitolou je nedodrzovani zakladnich bezpecnostnich pravidel. No jeste, ze se vcas do toho vlozila FBI, ktera naznacila, ze by Clintonova mohla byt kvuli tomu, jak zachazela s utajovanymi informacemi, vysetrovana.

 

Katastrofalni opravdu katastrofalni zahranicni politika na Blizkem vychode, export demokracie (kde o ni neni zajem a ani se tam kvuli nabozenstvi nehodi) do Libye, Syrie a Egypta. Vysledkem je rozvrat v techto zemich a desitky tisic mrtvych a dalsi miliony migrantu na ceste do Evropy.

 

Tato volba vsak byla hlavne odpor a vzdor proti neobjektivnim jednostranym oficialnim mediim, proti mediokracii elit, proti smesnym srdcervoucim prohlasenim celebrit. Tato prohlaseni, vcetne neskutecnych utoku na jeho osobu, pomohla Trumpovi ke zvoleni.

 

Demokracie zvitezila nad politickou korektnosti, mozna, ze bohuzel, k tomu musel byt pouzit TRUMP a mozna , ze v Evrope k tomu bohuzel budou muset byt pouzity nacionalni strany a nacionalisticke extremisticke strany, ale za to jsou bez nejmensich pochyb odpovedni politici, jako je Merklova a Hollande, Mogherini, Juncker a lide s tak pitomymi, nesmyslnymi, nelogickymi, nesvobodomyslnymi, nedemokratickymi nazory, jako mate vy AGENT PRAZSKEHO MAJDANU.

 

Dekuji Americanum, ze to pochopili a vzali si svou demokracii zpet, nas v Evrope ceka jeste mnoho prace a prekonavani uskoku eurosocialistu a neomarxistu, nez opet i zde demokracie, kdy svobodny obcan bude vladnout, ZVITEZI.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97485 Re: Re: Re: Re: Amerika ovšem prožívá jakýsi podivní komiks s kačerem Donaldem Trumpem.....

2016-11-11 18:25:58

#97483: pan Hnedy - Re: Re: Re: Amerika ovšem prožívá jakýsi podivní komiks s kačerem Donaldem Trumpem..... 

nemyslím si to:

- s Clintonem velmi přeháníš, kterou druhou milenku znáš kromě Lewinské?

- soukromá adresa používaná na komunikaci uvnitř politické strany je běžná praxe

- konkrétně jsi nevyjádřil nic, co bylo na politice Clintonové - její osobní rozhodnutí - špatného

- pokud to skutečně byl vzdor proti informačním kanálům, svědčilo by to o hlouposti voličů - mnohé vysvětluje sebeoblbovač like ve facebooku, kdy po like dostává uživatel ty same debility, jen zmnožené

- představa, že amorální, nekulturní a nevzdělaný (minimálně o procesní stránce americké demokracie) člověk je vítězstvím demokracie je absurdní tvrzení, což koreluje s tím, že mne označuješ agentem "čehosi"

- jak si představuješ "úskoky eurosocialistů a neomarxistů" a jak si představuješ, že si "američani vzali svou demokracii zpět" volbou člověka, který vede 75 osobních sporů po celých Spojených státech a je sexuální celebritou? 

 


Nepřihlášený uživatel

#97500 Re: Re: Re: Re: Amerika ovšem prožívá jakýsi podivní komiks s kačerem Donaldem Trumpem.....

2016-11-11 21:28:38