MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97475 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-11 16:39

#97473: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Trump osočil Clintonovou, že je za IS, protože CIA vyškolila arabské teroristy? To se nikdy nestalo. Byla osočena, že se tím nedokázala poradit případně, že je to důsledek, politiky v Sýrii a Iráku. 

To, že za vyškolením arabů v terorismu je Rusko je realita, kterou dokládají školící střediska KGB (GRU) na území bývalých komunistických totalit v osmdesátých letech dvacátého století. Archiválie jsou volně dostupné, nic ti nebrání ve studiu. 

Seznamy jsou neúplné, ale je jistota, že někteří z proškolených se objevují vedle Asada. Krytí poskytovaly vysoké školy a seznamy jsou tedy v post-komunistických zemích poměrně velmi přesné.  Je tedy velmi pravděpodobné, že se tito lidé dnes díky věku nacházejí na špici teroristických organizací v arabském světě, mimo jiné proto, že si vytvořili sociální síť na školeních KGB (GRU), proto je problém částečně i v Africe. 

Mimochodem o sociálních sítích KGBáků hovoří i každoroční schůzky KGBáků na ruské ambasádě v Praze. 

Jestli to takto přesně někdy bylo v USA komunikováno s veřejností nebo nikoliv, to opravdu nemám tušení. Co bych řekl je jisté, že IS je spojováno obecne s terorisme a přestože po jistou dobu byla jakásí "shoda" mezi Ruskem a USA o potírání terorismu, přesněji na počátku po září 2001, dnes je čím dále jasnější, že Rusko terorismus podporuje, jak to nakonec dělalo vždy, je způsob komunistických totalit "působit" v demokraciích. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97479 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-11 17:12:32

#97475: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jestliže Západ vycvičil špičky afgánských geril, které ničili Afgánistán (jako byl třeba Usáma Bin Ládin), museli být tyto gerily cvičené převážně v druhu boje, jenž lze obecně (protože není v jádru odlišný od výcviku jakéhokoli vrahouna) nakonec nazvat terorizmem. Jenom terorismus oněch afgánských geril působil podle not Západu. Vrahoun a terorista to bude, ať už zabíjí ve jménu Havla, Reagana, Clintonové nebo jiného všemohoucího demokrata.