Nemůžeme mlčet!

Quoted post

Dan Mach

#656 Re:

2016-11-10 05:50

#654: Mirek -  

Asi by stálo za to, jestli byste tady konkretizoval to, co pan ministr Daniel Herman ohrozil svým setkáním s Jeho Svátostí Dalajlámou. Znamaná to snad, že Číňani prodaji Slávii? O žádné jiné jejich investici nevím. Spíš bychom se měli orientovat na země, které u nás skutečně investují, jako je např. Německo nebo Nizozemí. Nejsme čínskou kolonií, ale demokratickým středoevropským státem.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#657 Re: Re: co pan ministr Daniel Herman ohrozil

2016-11-10 17:12:50

#656: Dan Mach - Re:  

 

Vzpomeňme si na jeho návštěvu sjezdu Sudetoněmeckého landsmanšaftu, kde tvrdil, že má účast odsouhlasenou panem prezidentem.

„Neměli bychom také zapomenout na jeho nedávný výrok, že by se naše Česká republika mohla stát spolkovou zemí Německa.

Poškozovat česko-čínské vztahy začal pan Herman už loni, není to záležitost letoška. Tehdy když probíhalo veleúspěšné česko-čínské investiční fórum na Pražském hradě a v době, kdy najížděli účastníci a byl na krátko omezen průchod Hradem, tak přesně v ten moment čirou náhodou chtěl pan ministr kultury projít Pražským hradem a velmi si stěžoval, že jako ministru české vlády mu bylo zabráněno ve volném průchodu Pražským hradem.

Kdyby panu ministru kultury záleželo na této zemi, nescházel by se s Posseltem (šéfem sudetských Němců – pozn. red.)


Nepřihlášený uživatel

#658 Re: Re:

2016-11-10 17:14:39

#656: Dan Mach - Re:  co pan ministr Daniel Herman ohrozil svým setkáním s Jeho Svátostí Dalajlámou. 

 Ohledně kauzy kolem Jiřího Bradyho a Daniela Hermana chce podle svých slov uvádět pouze fakta. „Vzedmula se spousta emocí a já bych zůstal u faktografie, nic jiného mi ani nepřísluší. Pokud dva ministři české vlády řekli, že před dvěma lety vznikla nějaká dohoda, nemám důvod jim nevěřit. Pan Herman to popírá. Pokud se 21. března konalo hlasování vlády, kterého se pan Herman zúčastnil a hlasoval pro usnesení, které říká, že souhlasí s podpisem strategického partnerství s Čínou, kde je jasně definována územní celistvost Číny a lze to přeložit i tak, že se nikdo nebude setkávat s dalajlámou, to jsou fakta. Jestli na to pan Herman, ministr české vlády, za půl roku zapomene, vypovídá to pouze o něm,“ podotýká.


Nepřihlášený uživatel

#681 Re: Re:

2016-11-21 16:19:56

#656: Dan Mach - Re:  

 Pokud nevíte o žádní jiné investici Číny u nás je to Váš problém, ale zkuste třeba zjistit, komu patří pivovar, který pravidelně sponzoruje filmový festival, jehož hrdým titulem prezidenta se honosí p.Bartoška. Onen pivovar je jeden z hlavních, zdůrazňuji hlavních sponzorů. Ale to asi p.Baroškovi nevadí chlastat za čínské prachy, to je mu fuk, hlavně že páni umělci žerou a chlastaj zadara. Když je takový frajer, měl by takového sponzora odmítnout! A když ne, tak mlčet o nějaké orientaci na Čínu, protože on sám z ní těží.