BOJKOT UMĚLCŮ

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#357 Re: Re: Re:

2016-11-05 07:31

#355: xxx - Re: Re:  

 Je sice pravda, že se ...dostali k moci demokratickou cestou, ale... jejich náčelník zpronevěřil mandát.  Zrušil demokracii. V době, kdy začala válka, byl jejich mandát z voleb dávno prošlý.  

To ale není chyba té demokracie. To je naopak doklad o tom, že oni sami si byli jisti, že podruhé ...   už volby nevyhrají.

       A taky že nevyhráli.  A demokracie to byla, která jimi za pár let způsobenou katastrofu  dlouhá desetiletí opravovala. Nebýt jí, ta nekonečná zkáza by běsnila dodnes. 

Je to velmi důležité zjištění. Demokracie se dlouhodobě dokáže chovat správně. A optimálně. Jenomže....

Jenomže ne všechno, co si říká demokracie, také skutečně demokracie je.

Znamená to, že naprostá většina těch, kteří si říkají odborníci, vůbec netuší, jak demokracie funguje. Jakmile si začnete klást otázky z této oblasti, vidíte najednou doklady této truchlivé skutečnosti všude kolem.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#358 Re: Re: Re: Re:

2016-11-05 08:02:36

#357: - Re: Re: Re:  

 Demokracie je... obrovský mozek,  který každého lumpa     p ř e s e r e.   Diktátor je velký lump. Má velkou... pěst, klacek, nověji ... p r á v n í experty...,  kterou pěstuje... ty správné a srozumitelné, tj. jeho  myšlenky.  Následkem těch oficiálně správných myšlenek se obrovský mozek zmenší, pak scvrkne, až vymizí úplně. Nakonec všechno pojde.  Opět, dokladů o tom, tj. zřícenin, jsou mraky.